Vain

Lisäalennus: 11 % väh. 109 €:sta | 14 % väh. 179 €:sta - lähes kaikesta

Sisä- ja ulkovalaisimia jopa -60 %

Älytermostaatit

Suodattimet ja lajittelu
Suodattimet & lajittelu 0
Lajittelu Myydyimmät
Väri
Hinta
Puheassistentti
Merkki
Älykotijärjestelmät
Sovellukset
Paristokäyttöinen
IP-luokitus
Merivedenkestävä
Pyörimissuunta eteen- ja taaksepäin
Sis. katkaisijan
Korkeus säädettävissä
Sis. liiketunnnistimen
Sis. kaukosäätimen
Materiaali
Pituus (cm)
Halkaisija (cm)
Suojausluokitus
13 kappaletta
Suodatin
51,90 €
Suos. hinta - 35%
Suos. hinta 79,90 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
93,67 €

Älytermostaatit

Miten älytermostaatit toimivat?

Älykkäät termostaatit yhdistyvät langattomasti älykotijärjestelmän ohjausyksikköön WLAN-verkon kautta. Näin ollen älylämmitysjärjestelmää voi käyttää olinpaikasta riippumatta näppärästi älypuhelinsovelluksen kautta. Monissa älykotijärjestelmissä on yhtenä ohjausvaihtoehtona myös puheohjaus, joka toimii Applen Sirin, Amazon Echon tai Google Assistantin kautta.

Eve Thermo Smart Home älytermostaatti

Lämpöpattereihin asennetut älytermostaatit ylläpitävät haluttua tilan lämpötilaa yllä automaattisesti. Älylämmityksen automatisointiin voidaan yhdistää myös asukkaiden läsnäolotunnistus.

Eve Thermo Smart Home älytermostaatti

Järjestelmän keräämät tiedot mahdollistavat lämmityksen tehokkaan ja tarkan käytön sekä automatisoinnin, mikä säästää lämmityskustannuksia ja samalla ympäristöä.

Eve Thermo Smart Home älytermostaatti

Lämmitystä voidaan säätää niin haluttaessa myös manuaalisesti suoraan älytermostaatista, joko painikkeilla tai säätörenkaalla.

Miten päivitän lämmitysjärjestelmäni älylämmitykseen?

Älytermostaatti korvaa lämpöpatteriin kiinnitettävän, perinteisen termostaatin, ja se asennetaan täysin samalla tavalla. Myös huonetermostaatit tai lattialämmityksen ohjaus voidaan päivittää älytuotteilla.

Vinkkiosiossamme kerromme tarkemmin siitä, miten helppo älylämmitysjärjestelmä on asentaa jälkikäteen.

Rademacher DuoFern älytermostaatti

Älylämmitystermostaattien mukana toimitaan useimmiten erilaisia säätörenkaita, jotka ovat yhteensopivia tavallisimpien venttiilien kanssa. Älytermostaattien asennus on helppo, sillä tuotteiden mukana toimitetaan yksityiskohtaiset asennusohjeet.

Rademacher DuoFern älytermostaatti

Älylämmityksen etujen hyödyntäminen on mahdollista kaikkialla, myös vuokra-asunnoissa. Muuttaessasi uuteen kotiin voit ottaa älytermostaattisi näppärästi mukaan.

tado Smart älytermostaatti säätölaite

Älytermostaatti muuttaa lämmitysjärjestelmän älykkääksi korvaten tavallisen lattialämmityksen seinätermostaatin. Älytermostaatteja on saatavilla sekä langattomina että johdollisina versioina.

Mitkä tuotemerkit valmistavat älytuotteita lämmityksen ohjaukseen?

Markkinoilla on älykkäitä huonetermostaatteja monilta eri valmistajilta. Sopivan älytermostaatin valintaan vaikuttaa kotonasi mahdollisesti jo valmiina oleva älykotijärjestelmä ja se, haluatko laajentaa sitä älykkääseen lämmityksen ohjaukseen.

Jos sinulla ei vielä ole älykotijärjestelmää, voit valita älytermostaatin niiden muiden toimintojen perusteella, mitä järjestelmältäsi toivot, kuten esimerkiksi älyhälytysjärjestelmä tai älyohjattavat kaihtimet.

tado älytermostaatti patteriin

Älyjärjestelmiä ovat esimerkiksi:

  • tado° - kattava lämmityksen älyohjaus

  • Eve – laaja älytuotevalikoima yksinomaan Apple HomeKitille

  • Schellenberg – kodin automaatio ja turvallisuus

Jäikö sinulle kysyttävää älytermostaateista, älyvalaistuksesta tai jostain muusta teemasta? Ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella.

Näytä enemmän Näytä vähemmän