Tietosuojaseloste Nettilamppu.fi

Voit tulostaa tai tallentaa tämän asiakirjan käyttämällä internet-selaimesi perustoimintoja (esim. kolme pistettä oikeassa yläkulmassa -> lisää toimintoja -> tallenna nimellä). Voit myös ladata tämän asiakirjan PDF-muodosssa klikkaamalla sivun alaosassa olevaa kohtaa "Lataa PDF-muodossa". Avataksesi tiedoston tarvitset maksuttoman Adobe Reader -ohjelman (ladattavissa osoitteesta www.adobe.fi), tai voit käyttää jotain muuta PDF-lukuohjelmaa.

Yksityisyytesi suojaaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Kaikkia vierailusi aikana kerättyjä tietoja käsitellään (esim. keräämisen, hyödyntämisen ja siirron osalta) eurooppalaisen ja saksalaisen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste antaa sinulle yleiskuvan siitä, mitä tietoja vierailustasi kerätään verkkosivuillamme, mihin näitä tietoja käytetään, minkä osapuolien kanssa kerättyjä tietoja jaetaan, miten voit saada tietoa vierailustasi kerätyistä tiedoista ja mitä turvatoimia toteutamme tietojesi suojaamiseksi.

Löydät tästä selosteesta seuraavat tiedot:

  1. Tietojen käsittelystä vastaava henkilö
  2. Tietojenkäsittelyn tarkoitukset ja oikeusperusta
  3. Tietojen siirto kumppaniyrityksille
  4. Tietojen käsittely mainostarkoituksiin
  5. Verkkoläsnäolo ja verkkosivuston optimointi
  6. Välitys kumppanuusverkostojen kautta
  7. Sosiaalinen media
  8. Tietojen vastaanottajat
  9. Rekisteröityjen oikeudet
  10. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

§ 1 Tietojen käsittelystä vastaava henkilö

Tietosuojasäännösten mukainen vastuuhenkilö kaikesta verkkosivujemme kautta tapahtuvasta tietojenkäsittelystä on:

Lampenwelt GmbH
Rabanusstraße 14-16
36037 Fulda
Saksa
Puhelinnumero: +358 9 3157 9451
Yhteydenottolomake

Tietosuojavastaavien yhteystiedot

Lampenwelt GmbH
Rabanusstraße 14-16
36037 Fulda
Saksa
Sähköpostiosoite: tietosuoja@nettilamppu.fi

Tietosuojaa koskevia tiedusteluja ja rekisteröityjen oikeuksien puolustamista (ks. jäljempänä) varten pyydämme teitä kirjoittamaan edellä mainittuun osoitteeseen.

§ 2 Tietojenkäsittelyn tarkoitukset ja oikeusperusta

Vierailu verkkosivustollamme

Lokitiedostot

Aina kun verkkosivustoja/sovelluksia käytetään, loppulaitteesi Internet-selain lähettää tietoja verkkosivustomme/sovelluksemme palvelimelle ja tallentaa ne väliaikaisesti lokitiedostoihin, niin sanottuihin lokitiedostoihin. Tässä prosessissa tallennetut tietueet sisältävät seuraavat tiedot, jotka säilytetään, kunnes ne poistetaan automaattisesti 30 päivän kuluttua: Käytön päivämäärä ja kellonaika, käytetyn sivun nimi, pyynnön esittäneen laitteen IP-osoite, lähettäjän URL-osoite (URL-osoite, josta tulit verkkosivuillemme), siirretyn datan määrä, latausaika sekä käytetyn selaimen tuote- ja versiotiedot ja yhteyspalvelun tarjoajan nimi. IP-osoitteen käsittelyn oikeusperusta on § 6 1 kohdan f alakohta Tietosuojalaki. Oikeutettu etumme perustuu yhteyden muodostamisen takaamiseen, verkkosivustomme/sovelluksemme miellyttävään käyttöön sekä järjestelmän turvallisuutta ja vakautta koskeviin arviointeihin. Tietojen perusteella ei ole mahdollista tehdä suoria johtopäätöksiä henkilöllisyydestäsi. Tiedot tallennetaan ja poistetaan automaattisesti sen jälkeen, kun edellä mainitut tavoitteet on saavutettu.

Seuranta, evästeet ja sosiaalinen media

Käytämme evästeitä tehdäksemme verkkosivustostamme käyttäjäystävällisemmän. Jotkin verkkosivustomme osat edellyttävät, että kutsuva selain voidaan tunnistaa myös sivunvaihdon jälkeen. Lisätietoja tästä on jäljempänä kohdassa § 5-7 §.

Sopimussuhteen aloittaminen, perustaminen ja täytäntöönpano

Tietojen käsittely ennen sopimuksen tekemistä

Jotta voisit hyötyä erinomaisesta asiakaspalvelustamme jo ennen sopimuksen allekirjoittamista, tarjoamme sinulle kattavaa ammatillista neuvontaa. Tähän tarkoitukseen on käytettävissä erilaisia yhteydenottokanavia:

Yhteydenottolomake / sähköpostiviesti:
Voit lähettää meille pyyntösi milloin tahansa yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Joka tapauksessa nimesi ja sähköpostiosoitteesi käsitellään. Lisäksi voit vapaaehtoisesti antaa muita henkilötietoja, kuten puhelinnumerosi tai osoitteesi. Näitä tietoja käsitellään ainakin pyyntösi käsittelemiseksi ja tarvittaessa lisäksi, jos sopimus tehdään. Käsittelyn oikeusperustana ovat § 6 1 kohdan b alakohdan Tietosuojalaki mukaiset sopimusta edeltävät toimenpiteet sekä § 6 1 kohdan f alakohda Tietosuojalaki n mukainen oikeutettu etu taata sinulle optimaalinen asiakaspalvelu.

Puhelin:
Asiakaspalvelumme palvelee myös puhelimitse. Tallennamme nimesi ja puhelinnumerosi. Valinnaisesti keräämme myös muita henkilötietoja, jotka annat meille konsultaation aikana, kuten sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi. Näitä tietoja käsitellään ainakin pyyntösi käsittelyä varten ja tarvittaessa myös sen jälkeen, jos sopimus tehdään. Käsittelyn oikeusperustana ovat § 6 1 kohdan b alakohdan Tietosuojalaki mukaiset sopimusta edeltävät toimenpiteet sekä §6 1 kohdan f alakohdan Tietosuojalaki mukainen oikeutettu etu taata sinulle optimaalinen asiakaspalvelu.

Sopimussuhteen perustaminen ja täytäntöönpano

Henkilötietojen käsittely on tarpeen, jotta sinun ja Lampenwelt GmbH:n välinen ostosopimus voidaan käsitellä sinua tyydyttävällä tavalla. Sinulla on mahdollisuus luoda asiakastili, jonka kautta voit hallita tietojasi. Tarjoamme kuitenkin mielellämme myös mahdollisuuden tehdä tilauksen ilman asiakastilin avaamista. Käsittelemme seuraavia henkilötietoja spoimuksen valmisteluun: etu- ja sukunimi, laskutus- ja toimitusosoite, maksutiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero, valinnaisesti syntymäaikasi, ja tarvittaessa asiakastilisi salasana. Käytämme ja säilytämme tietojasi vähintään sopimuksen voimassaolon ajan ja lakisääteisten tai sopimukseen perustuvien takuu- ja takuuoikeuksien päättymiseen saakka. Lisäksi säilytämme joitakin tietojasi kauppa- ja verolainsäädännön vaatimusten ja säilytysaikojen mukaisesti. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen täyttäminen § 6 1 kohdan b alakohdan Tietosuojalaki mukaisesti sekä § 6 1 kohdan c alakohdan Tietosuojalaki mukaisten oikeudellisten vaatimusten noudattaminen. Käytetystä maksutavasta riippuen välitämme maksutietosi käyttämillemme maksupalveluntarjoajille, jotta maksusi voidaan käsitellä.

Tietojenkäsittely tilausten toimittamisen yhteydessä

Ilmoitukset toimituksen etenemisestä

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostitse päivityksiä sen käsittelyn ja toimituksen etenemisestä, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Lähetämme ilmoituksia niin pitkään, kunnes tilaus on toimitettu sinulle. Käsittelyn oikeusperusteena on suostumuksesi § 6 kohdan 1 alakohdan a mukaisesti. Tätä tarkoitusta varten käytämme parcelLab GmbH:n (Schillerstraße 23a, 80336 München, Saksa) palveluja, joka vastaanottaa näiden ilmoitusten laatimiseen tarvittavat henkilötiedot (nimi, osoite, tilausnumero, sähköpostiosoite) ja käyttää niitä yksinomaan edellä mainittuun tarkoitukseen ohjeidemme mukaisesti. Tätä tarkoitusta varten olemme tehneet sopimuksen parcelLabin kanssa. Lisätietoja parcelLab GmbH:n tietosuojasta löydät osoitteesta: https://parcellab.com/privacy-policy.

Kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Teemme yhteistyötä kuljetus- ja logistiikkayritysten kanssa. Seuraavat tiedot voidaan toimittaa niille tilattujen tavaroiden toimittamista varten: Etu- ja sukunimi, postiosoite ja tarvittaessa sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen täyttäminen Tietosuojalain § 6 1 kohdan alakohdan b mukaisesti.

§ 3 Tietojen siirto kumppaniyrityksille

Zenloop

Haluaisimme tietää enemmän ostokokemuksestasi Nettilamppu.fi-verkkokaupassa, joten pyydämme sinulta palautetta ostoksestasi prosessin eri vaiheissa. Kyselyjen lähettämisen oikeusperusteena on oikeutettu etumme tehdä asiakaskyselyitä tarjouksemme parantamiseksi, artikla 6 ala-artikla 1 kohta f GDPR. Tätä tarkoitusta varten teemme yhteistyötä kumppanimme Zenloop GmbH:n kanssa, jonka osoite on Brunnenstraße 196, 10119 Berliini, Saksa. Jos annat meille palautetta, kerätään IP-osoite, sähköpostiosoitteesi, laite- ja selaintiedot sekä tilastotietoja ostoksestasi. Jos haluat, että Nettilamppu.fi ottaa sinuun yhteyttä palautteesi jälkeen, voit jättää viestin yhteydenottokenttään ja lähettää palautteesi. Tämän oikeusperustana on suostumuksesi GDPR:n artiklan 6 alakohdan 1 kohta a:han GDPR, jonka annat jättämällä meille viestin, jossa ilmaiset halusi yhteydenottoon meidän puoleltamme. Lisätietoja Zenloopin tietosuojakäytännöstä saat osoitteesta https://www.zenloop.com/en/legal/privacy/.

Trustpilot

Lampenwelt GmbH voi ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse pyytäen sinua arvioimaan Nettilamppu.fi-verkkokaupan palveluja ja/tai tuotteita. Yhteydenoton tarkoitus on kerätä asiakaspalautetta ja parantaa sen avulla asiakastyytyväisyyttä. Käytämme palautteesi keräämiseen Trustpilot A/S:n ("Trustpilot"), Pilestraede 58, 5th floor, 1112 Copenhagen K, Tanska, automatisoitua palvelua. Jaamme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tilauksesi viitenumeron (tilausnumeron) Trustpilot A/S:n kanssa tätä tarkoitusta varten. Oikeusperusteena on suostumuksesi Tietosuojalain artiklan 6 kohdan 1 alakohdan a mukaisesti. Jos haluat lisätietoa siitä, miten Trustpilot käsittelee tietojasi, löydät yrityksen tietosuojaselosteen täältä.

§ 4 Tietojen käsittely mainostarkoituksiin

Jos ostat tai tutkit tavaroita tai palveluita verkkosivuiltamme ja annat sähköpostiosoitteesi, voimme lähettää sinulle sähköpostiviestejä riippumatta siitä, oletko tilannut uutiskirjeemme vai et. Tavoitteena on lähettää sinulle mainontaa, joka on räätälöity todellisten tai oletettujen tarpeidesi mukaan, mutta ei häiritä sinua turhalla mainonnalla . Tätä varten Emarsys käyttää selaimessasi evästeitä, kun vierailet verkkosivustoillamme, jotka tallentavat muun muassa selaimesi tyypin, IP-osoitteesi (salattuna ja lyhennettynä) sekä istunto- ja evästetunnukset. Näiden tietojen avulla voimme seurata ostohistoriaasi (esim. ostetut tuotteet ja/tai haetut tuoteryhmät) pseudonymisoidusti ja yhdistää ne sähköpostiosoitteeseesi. Lisätietoja Emarsysistä löydät osoitteesta https://emarsys.com. Käsittelyn oikeusperusta on § 6 1. momentin f-kohta Tietosuojalaki. Voit koska tahansa kieltää näiden viestien lähettämisen klikkaamalla jokaisen sähköpostiviestin (esim. uutiskirje tai tuotesuositukset) alaosasta löytyvää peruutuslinkkiä, tai vaihtoehtoisesti käyttämällä yhteydenottolomaketta ja kieltämällä vapaamuotoisella viestillä näiden mainosviestien lähetyksen.

Uutiskirje

Sivustollamme on mahdollisuus tilata ilmainen uutiskirje. Uutiskirjetilaajaksi rekisteröitymisen yhteydessä käsitellään syöttömaskin tietoja (sähköpostiosoite pakollisena kenttänä sekä valinnainen titteli, etu- ja sukunimi ja syntymäaika; yritysasiakkaiden osalta myös yrityksen nimi). Tietojasi käsitellään uutiskirjeen tilauksen keston ajan. Käsittelyn oikeusperusteena on suostumuksesi § 6 1 kohdan a alakohdan Tietosuojalaki mukaisesti. Tätä varten käytämme kaksinkertaista opt-in-menettelyä (DOI-menettely), joten sinun täytyy vahvistaa uutiskirjetilauksesi vielä sähköpostiosoitteeseesi lähettämämme vahvistuslinkin kautta.
Uutiskirjetilauksen peruminen: Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksesi koska tahansa joko klikkaamalla jokaisen uutiskirjeen lopussa olevaa peruutuslinkkiä, tai lähettämällä asiasta vapaamuotoisen pyynnön yhteydenottolomakkeella.

Tekstiviestimarkkinointi (SMS)

Verkkosivustollamme on mahdollisuus tilata tekstiviesti-ilmoituksia ajankohtaisista tarjouksista ja kampanjoista. Tekstiviesti-ilmoitusten lähettämistä varten pakollisia tietoja ovat matkapuhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Vapaaehtoisia lisätietoja käytetään markkinoinnin personointiin. Tekstiviestimarkkinoinnin tarjoamisessa ja käyttämisessä käytämme LINK Mobility Group AS:n, Gullahud Torg 5, 0484 Oslo, Norja, ("LINK") ohjelmistoratkaisua tietojenkäsittelysopimuksen mukaisesti.

Tekstiviestien lähettämisessä käytetään niin sanottua Double Opt-in -menettelyä, jolla varmistetaan, että myynninedistämiseen tarkoitetut tekstiviestit lähetetään sinulle vasta sen jälkeen, kun olet nimenomaisesti vahvistanut suostumuksesi tekstiviestien vastaanottamiseen vahvistamalla annettuun matkapuhelinnumeroon lähetetyn vahvistuslinkin. Aktivoimalla vahvistuslinkin annat meille suostumuksesi käyttää henkilötietojasi Tietosuojalain § 6 1 kohdan alakohdan a mukaisesti. Voit peruuttaa tekstiviestien lähettämisen milloin tahansa käyttämällä jokaisen tekstiviestin lopussa olevaa peruutuslinkkiä. Lisätietoja LINK Mobilityn suorittamasta tietojesi käsittelystä löydät osoitteesta: https://www.linkmobility.com/legal/privacy.

§ 5 Verkkoläsnäolo ja verkkosivuston optimointi

Evästeet - Yleistä tietoa

Käytämme verkkosivustoillamme niin sanottuja evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstimuotoisia tietomääriä, jotka verkkopalvelin lähettää selaimeesi. Nämä tallennetaan vain loppulaitteeseesi. Evästeet voi lukea vain se palvelin, joka ne aiemmin on tallentanut, ja ne sisältävät tietoja siitä, mitä olet katsonut verkkosivustolla ja milloin. Evästeet tunnistavat vain tietokoneesi IP-osoitteen, eivätkä ne tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi. Evästeisiin tallennettuja tietoja ei yhdistetä henkilötietoihisi (nimi, osoite jne.). Käytämme evästeitä tehdäksemme verkkosivustostamme käyttäjäystävällisemmän. Jotkin verkkosivustomme osat edellyttävät myös, että kutsuva selain voidaan tunnistaa myös sivunvaihdon jälkeen. Sivustollamme käytettävät evästeet löytyvät täältä. Tällä tavoin kerätyt käyttäjätiedot on pseudonymisoitu teknisin varotoimin. Näin ollen tietoja ei enää voida osoittaa kutsuvalle käyttäjälle. Tietoja ei tallenneta yhdessä käyttäjän muiden henkilötietojen kanssa. Voit itse päättää, sallitko evästeet. Muuttamalla selaimesi asetuksia (yleensä selaimen valikossa kohdassa "Vaihtoehdot" tai "Asetukset") voit valita, hyväksytkö kaikki evästeet, haluatko saada ilmoituksen evästeen asettamisesta vai haluatko hylätä kaikki evästeet. Verkkokaupassamme ensimmäistä kertaa vieraillessasi sinulle esitetään evästebanneri, jossa viitataan tähän tietosuojaselosteeseen, ja joka pyytää sinua hyväksymään tai hylkäämään vapaaehtoiset evästeet. TietosuojalakiJos nämä evästeet tai niiden sisältämä informaatio sisältää henkilökohtaisia tietoja, on oikeudellinen perusta evästeiden käyttöön päätelaitteessasi teknisesti välttämättömien evästeiden tapauksessa ns. TTDSG-asetuksen § 25 kohdan 2 luku 2, muussa tapauksessa kyse on GSPR § 6 kohta 1 alakohta f kaiken sellaisen tiedon käsittelyyn, jota järjestelmämme vaatii. Oikeuttamme helpottaa verkkosivujemme käyttöä vierailijoiden kannalta on pidettävä oikeutettuna edellä mainitun asetuksen mukaisesti. Joitakin verkkosivujemme toimintoja ei voida tarjota ilman evästeiden käyttöä, sillä on välttämätöntä, että käytetty selain tunnistetaan myös sivunvaihdon jälkeen.

Vastustamisoikeus ei koske teknisesti ehdottoman välttämättömiä evästeitä, koska ne ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivustomme ja sen sisällön ja tarjota sinulle verkkosivuston toimintoja.

Evästeitä käytetään analyysi- ja markkinointitarkoituksiin verkkosivustomme ja sen sisällön laadun parantamiseksi. Analyysievästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustoa käytetään, ja voimme siten jatkuvasti optimoida tarjontaamme. Erityisesti päätelaitteellasi tapahtuva käsittely, joka perustuu evästeisiin tai muihin tunnisteisiin (esim. selaimen sormenjäljet, pikselit) ja joka ei ole teknisesti välttämätöntä verkkosivustojemme toiminnan kannalta, suoritetaan vain suostumuksellasi, jonka voit antaa erillisen evästebannerin avulla, kun vierailet verkkosivustoillamme ensimmäistä kertaa. Tämän evästeisiin perustuvan käsittelyn oikeusperustana on § 6 kohta 1 Tietosuojalaki näiden evästeiden asettamisen osalta päätelaitteellesi ja a alakohta sen käsittelyn osalta, mikä tapahtuu myöhemmin päätelaitteen ulkopuolella (esim. verkkopalvelimilla), sikäli kuin se liittyy henkilötietoihin. Ennen kuin olet antanut suostumuksesi, evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä verkkosivustojemme toiminnalle, ei aseteta.

Kameleoon

Tämä verkkosivusto käyttää personointi- ja verkkoanalyysipalvelu Kameleoonia. Kameleoon mahdollistaa käyttäjien käyttäytymisen analysoinnin (automaattisten) käyttäjäsegmenttien perusteella. Analysoimalla lokitiedostojen tietoja voimme määrittää, miten yksittäiset käyttäjäsegmentit vierailevat verkkosivustolla, millä aloitussivuilla käydään ja miten klikkausprosenttia voidaan lisätä. Järjestelmä analysoi käyttäytymistäsi ja sen kontekstia tämän verkkosivuston käytön aikana ja jakaa sen kohderyhmiin nimettömästi. Edellä kuvattuja analyysejä varten käytetään evästeitä/selaimen paikallista tallennusta, jotka on yhdistetty pseudonymisoituun tunnisteeseen. IP-osoitteesi on täysin anonyymi eikä sitä tallenneta. Evästeiden/paikallisen tallennuksen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi siirretään Kameleoonin palvelimelle Saksaan ja tallennetaan sinne yhdistetyssä ja pseudonymisoidussa muodossa. Selaimesi Kameleoonin puitteissa lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Kameleoonin tietoihin. Kameleoon käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi ja laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta, jotta voimme säännöllisesti parantaa palveluitamme. Evästeen tallentamisen oikeusperusteena on oikeutettu etu (GDPR § 6 kohdan 1 alakohta 1 f) tarjota sinulle optimaalinen ostokokemus. Kerättyjen tietojen jatkoarviointi tapahtuu enintään 365 päivän ajan GDPR § 6 kohdan 1 alakohdan 1 f perusteella. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset, mutta huomioi kuitenkin, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja.

AT Internet (Piano Analytics)

Osana verkkosivujemme laajentamista ja parantamista sekä sinulle tarjotun sisällön houkuttelevuuden lisäämiseksi käytämme AT Internet GmbH:n, Bordeaux, analyysimenetelmiä. Tätä tarkoitusta varten tiedot tallennetaan ulkopuolisen palveluntarjoajan toimesta. Palveluntarjoajan palvelimet sijaitsevat EU:n jäsenvaltioissa. Tässä menettelyssä tiedot anonymisoidaan jo keruuhetkellä ja arvioidaan aggregoidussa muodossa. Internet-selaimesi välittää automaattisesti tietoja palvelimellemme, kun käytät Internet-sivujamme. Näihin tietoihin kuuluvat käytön päivämäärä ja kellonaika, viittaussivuston URL-osoite, käytetty tiedosto, lähetetyn tiedon määrä, HTTP-vastauskoodi, selaimen tyyppi ja versio, mahdolliset selainlaajennukset, selainikkunan leveys ja korkeus, värisyvyys, käyttöjärjestelmä ja IP-osoitteesi (lyhennetyssä ja anonymisoidussa muodossa). IP-osoitettasi käytetään ainoastaan maantieteellisen sijainnin analyysien keräämiseen. IP-osoitettasi ei tallenneta pysyvästi eikä yhdistetä muihin käyttötietoihin. Nämä tiedot tallennetaan erillään muista tiedoista, jotka annat käyttäessäsi palvelua. Meidän ei ole mahdollista yhdistää näitä tietoja tiettyyn henkilöön. Tiedot eivät sisällä tietoja, joiden perusteella voitaisiin tehdä johtopäätöksiä henkilöistä. Tietoja kerätään ja käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin sekä analyysitarkoituksiin, kuten tarjouksen parantamiseen. Näiden analyysien suorittamiseksi käytetään muun muassa evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneellesi tekstitiedostoina. Ne mahdollistavat tietokonejärjestelmän tunnistamisen toistuvan vierailun aikana verkkosivustolla. Voit milloin tahansa hylätä tai poistaa evästeet selaimesi asetuksista. Tämä voi kuitenkin johtaa siihen, että et voi enää käyttää portaalimme kaikkia toimintoja. Suurin osa käytetyistä evästeistä on niin sanottuja istuntoevästeitä, jotka poistetaan, kun lopetat selainistuntosi. Lisäksi AT Internet käyttää kahta pitkäkestoista (pysyvää) evästettä, joita säilytetään 30 päivää ja enintään 12 kuukautta.

Tietoa tiedonkeruun estämisestä:
Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt edellä kuvatun menettelyn verkkosivustomme käytön analysoimiseksi. Lisätietoja AT Internetin mittausmenettelystä löydät AT Internet GmbH:n verkkosivuilta: https://www.atinternet.com/en/data-protection/.

Exactag GmbH

Käytämme verkkosivustollamme Exactag GmbH:n evästeitä optimointitarkoituksiin. Nämä evästeet tunnistavat käyttäjät ja lähettävät yksilöllisen evästetunnisteen, aikaleiman ja tietoja käyttäjien aiemmista toimista verkkosivustolla aina, kun verkkosivusto ladataan selaimen kautta. Evästeisiin tallennetut tiedot ovat anonyymejä, eivätkä ne sisällä henkilötietoja. Evästeet mahdollistavat kuitenkin tarkan tunnistamisen ja antavat Exactagille mahdollisuuden analysoida vierailua verkkosivustolla. Kaikkia evästetietoja käsitellään ainoastaan Saksassa. Käyttäjäprofiilia ei luoda. Lisätietoa löytyy osoitteesta: https://exactag.com/privacy-policy/.

Microsoft Advertising

Tämä verkkosivusto käyttää Microsoft Corporationin (One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) "Microsoft Advertising" -mainonnan uudelleenmarkkinointitekniikkaa. Microsoft tallentaa tietokoneellesi evästeen ("muuntamiseväste"), jos olet saapunut verkkosivustollemme Microsoftin mainoksen kautta. Microsoftin ja "Microsoft Advertisingin" asiakkaat voivat näin ollen tunnistaa, että mainosta on klikattu ja että klikkaaja on ohjattu tätä kautta verkkosivustollemme. Seurannan avulla sinulle voidaan kohdentaa räätälöityjä tuotesuosituksia sekä kiinnostukseen perustuvaa mainontaa Microsoftin ja muiden Microsoft Advertising -asiakkaiden sivustoilla. Konversioevästeen avulla kerättyjä tietoja käytetään myös konversiotilastojen laatimiseen. Saamme selville niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat Microsoftin mainosmainosta ja ohjattiin siten verkkosivustollemme. Lisäksi kerätään muita anonyymejä tietoja (esim. sivujen katselujen määrä ja sivuilla vietetty aika). Emme saa käyttämämme Microsoft-mainonnan osalta haltuumme mitään sellaisia tietoja, joiden avulla sivustollamme vierailija olisi henkilökohtaisesti tunnistettavissa.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta mielenkiinnon kohteisiisi ja hakukäyttäytymiseesi perustuvaa mainontaa Microsoftilta vierailemalla Mircosoftin kieltäytymissivulla: https://account.microsoft.com/privacy/ad-settings/signedout?refd=euc-word-edit.officeapps.live.com&lang=fi-FI. Lisätietoja Microsoftin tietosuojakäytännöistä ja Microsoftin käyttämistä evästeistä on Microsoftin tietosuojakäytännössä: https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement.

Google Ads Remarketing

Käytämme verkkosivuillamme Google Ads Remarketing- ja "Similar Audiences" -palveluita, jotka molemmat ovat Google Ireland Limitedin ("Google") palveluita. Googlen toimipaikka on: Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti. Näiden palveluiden avulla voimme näyttää sinulle verkkokauppaan liittyviä mainosviestejä, esimerkiksi kiinnostavia tuotetarjouksia, muiden sellaisten palveluntarjoajien verkkosivustoilla, jotka myös käyttävät näitä Googlen palveluita ("yhteistyökumppanit" Google Display Network -verkostossa). Lisäksi voimme käyttää Google Ad Remarketing -palvelua muistuttaaksemme sinua muiden Google Display Network -verkostoon kuuluvien palveluntarjoajien verkkosivustoilla olevilla viesteillä tilauksen loppuunsaattamisesta, jos olet äskettäin aloittanut verkkokaupassamme tilausprosessin, muttet ole vienyt sitä loppuun. Uudelleenmarkkinointi tapahtuu evästetekniikan avulla, jota varten Google tallentaa selaimeesi pienen tiedoston, joka sisältää numerosarjan (ns. evästetunniste), jotta se voi muistaa sinut verkkosivujemme kävijänä ja kerätä lisää nimettömiä tietoja verkkosivujemme käytöstä. Me tallennamme evästetunnuksen, ja sitä käytetään vain selaimesi yksilöimiseen, ei koskaan sinun henkilökohtaiseen tunnistamiseesi. Näiden palvelujen kautta ei kerätä tai tallenneta henkilötietojasi. Käytämme myös Googlen uudelleenmarkkinointia eri laitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos esimerkiksi aloitat ostokset verkkokaupassamme älypuhelimella ja päätät ne kannettavalla tietokoneella, voimme tavoittaa sinut edellä mainituilla henkilökohtaisilla mainosviesteillä myös toisella käyttämälläsi laitteella. Näin tapahtuu kuitenkin vain, jos olet antanut suostumuksesi siihen, että Google yhdistää selaushistoriasi verkossa ja sovelluksissa Google-tilillesi ja käyttää Google-tilisi tietoja verkossa näkemiesi mainosten personointiin. Tarkista Google-tilisi tietosuoja-asetukset, jotta Google ei voi yhdistää selaushistoriaasi Google-tilillesi. Jotta voimme muistuttaa sinua verkkokaupassa odottavasta, loppuun asti viemättömästä tilauksesta viestin välityksellä, välittää Google meille tiedon siitä, että evästunnuksellasi tehtyä tilausprosessia ei viety loppuun asti, sekä tiedon suunnittelemasi tilauksen kokonaishinnasta (ostoskorin arvosta). Google ei välitä meille henkilökohtaisia tietojasi. Lisätietoja Googlen uudelleenmarkkinointipalveluista, näiden palveluiden kautta tapahtuvasta tietojenkäsittelystä ja Googlen tietosuojasäännöistä on osoitteessa https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fi. Voit poistaa Googlen evästeiden käytön pysyvästi käytöstä lataamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä (https://support.google.com/My-Ad-Center-Help/answer/12155656?visit_id=638103248298698551-3055375560&rd=1&hl=fi). Googlen mainosasetusten avulla voit hallita näkemiäsi mainoksia ja kieltäytyä kiinnostukseen perustuvista mainoksista.

Google Ads Conversion Tracking

Lisäksi käytämme niin sanottua konversioseurantaa Google Ads -palvelun yhteydessä. Kun napsautat Googlen mainosta, tietokoneellesi/päätelaitteellesi tallennetaan eväste konversioseurantaa varten. Nämä evästeet ovat voimassa 30 päivän ajan , ne eivät sisällä henkilötietoja, eikä niitä siksi käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen. Konversioevästeen avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen laatimiseen Ads-asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on Tietosuojalain § 6 kohdan 1 alakohta f.

Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset, mutta ota kuitenkin huomioon, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Lisäksi voit poistaa Googlen kiinnostukseen perustuvat mainokset sekä kiinnostukseen perustuvat Google-mainokset verkosta (Googlen näyttöverkostossa) selaimessasi aktivoimalla "Pois"-painikkeen osoitteessa https://myadcenter.google.com/ tai poistamalla ne käytöstä osoitteessa https://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN. Lisätietoja asetusvaihtoehdoista ja Googlen tietosuojasta saat osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=fi.

Google reCAPTCHA

Käytämme verkkosivustoillamme "Google reCAPTCHA:a" (jäljempänä "reCAPTCHA"). Palveluntarjoaja on myös Google. ReCAPTCHA:n tarkoituksena on tarkistaa, onko tietojen syöttö verkkosivustoillamme (esim. yhteydenottolomakkeessa) ihmisen vai automaattisen ohjelman tekemä. Tätä tarkoitusta varten reCAPTCHA analysoi verkkosivuston kävijän käyttäytymistä eri ominaisuuksien perusteella. Tämä analyysi alkaa automaattisesti heti, kun verkkosivuston kävijä tulee verkkosivustolle. Analyysia varten reCAPTCHA arvioi erilaisia tietoja (esim. IP-osoite, verkkosivuston kävijän verkkosivustolla viettämä aika tai käyttäjän tekemät hiirenliikkeet). Analyysin aikana kerätyt tiedot toimitetaan Googlelle. ReCAPTCHA-analyysit suoritetaan täysin taustalla. Verkkosivuston kävijöille ei ilmoiteta, että analyysi on käynnissä. Tietojenkäsittely tapahtuu § 6 1 kohdan c alakohdan Tietosuojalaki sekä § 32 Tietosuojalaki perusteella. "reCAPTCHA"-toiminnon tarkoituksena on suojata järjestelmiämme ja siten myös näihin järjestelmiin tallentamiasi henkilötietoja automaattisten koneellisten syöttöjen (esim. niin sanottujen bottien) hyökkäyksiltä. Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta ja Googlen tietosuojakäytännöstä on seuraavissa linkeissä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=fi ja https://www.google.com/recaptcha/about/.

Google Consent Mode

Käytämme Googlen suostumustilaa, joka on Google Ireland Limitedin, Gordon House, Barrow St, Dublin 4, Irlanti ("Google"), palvelu. Käytettäviä evästeitä koskeva suostumuspäätöksesi siirretään Suostumus-tilaan. Google Consent Mode ottaa käyttöön kaksi uutta asetusta, joilla hallitaan verkkosivustomme analytiikkatarkoituksiin käytettäviä evästeitä. Suostumustila antaa meille verkkosivuston ylläpitäjänä mahdollisuuden mukauttaa Google-tunnisteiden ja skriptien käyttäytymistä suostumuksesi perusteella. Tätä tarkoitusta varten IP-osoitteesi siirretään Googlelle suostumuksestasi riippumatta. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on Tietosuojalain § 6 kohdan 1 alakohta f.

Google Tag Manager

Käytämme Googlen Google Tag Manager -nimistä palvelua. Tunnisteet ovat pieniä koodielementtejä verkkosivustoillamme, jotka suoritetaan, kun tietyt vuorovaikutustilanteet verkkosivuston kanssa tapahtuvat, ja jotka lähettävät mitattuja tietoja käytettäville kolmannen osapuolen ohjelmille. Tag Manager ei itse käytä evästeitä eikä kerää henkilötietoja. Tag Manager mahdollistaa muiden tunnisteiden käynnistämisen, jotka puolestaan voivat asettaa tiedonkeruuta ja evästeitä (esim. käytetyt kolmannen osapuolen ohjelmat). Tag Manager ei pääse käsiksi näihin tietoihin. Oikeusperusta on Tietosuojalain § 6 kohdan 1 alakohta f.

CRM Ads

Käytämme Google Ads Customer Match -palvelua (Google Customer Match, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti) sekä Facebook Customer Match- ja Criteo Customer Match -palveluja (jäljempänä "kumppanit"). Kyseessä on toiminto, jonka avulla potentiaaliset ja nykyiset asiakkaat voidaan tavoittaa tehokkaammin ja puhutella yksilöllisesti mainoksilla Google-haussa, Google Shopping -välilehdellä, Gmailissa, YouTubessa, Google-verkostoissa sekä Facebookissa ja Criteossa. Google Ads Customer Matching -palvelua käytetään erityisesti uudelleenmarkkinointiin, kampanjoiden optimointiin ja konversioasteen nostamiseen.

Mainonnan personointi perustuu kohderyhmälle osoittamiseen, ja yhteistyökumppanit toteuttavat sen käyttämällä tietoja Google- ja Facebook-käyttäjätileiltäsi sekä niiden toimintojen ja mielenkiinnon kohteiden perusteella, joita käytät käyttäessäsi tuotteita yhteistyökumppaneiden kanssa. Mainostajana voimme asiakaskohtaamisen avulla kohdistaa mainonnan tarkemmin ja varmistaa esimerkiksi sen, että yhteistyökumppaneiden kautta esitettävä mainonta räätälöidään tarkemmin niiden kohderyhmäkohtaisten kiinnostuksen kohteiden mukaan, jotka johtuvat myymälämme käytöstäsi. Asiakaskohtaaminen ei vaadi erillisiä evästeitä tätä tarkoitusta varten, vaikka yksilöllistä mainontaa esitetäänkin kumppaneiden kautta vain, jos olet antanut suostumuksesi evästeiden käsittelyyn evästebannerimme kautta tai muualla kumppaneiden kanssa. Yhteistyökumppanit tarvitsevat meiltä luettelon asiakastiedoista voidakseen määrittää, oletko jo heidän tiedossaan käyttäjänä. Prosessissa ei kuitenkaan luoda tai laajenneta profiileja. Kumppanit eivät myöskään saa varsinaisia tietojasi (esim. sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi), vaan ainoastaan niin sanottuja hashed-koodeja, jotka on luotu yksisuuntaisen salauksen avulla. Yhteistyökumppanit vertaavat näitä hashed-koodeja omaan käyttäjätietokantaansa. Ne eivät voi purkaa näitä koodeja uudelleen niin kauan kuin vastaavat tiedot eivät ole jo saatavilla niiden omassa käyttäjätietokannassa. Tämän seurauksena kumppanit eivät saa latauksen aikana ladattuja asiakastietoja, vaan ne voivat vain määrittää, ovatko tiedot jo niiden käytettävissä vai eivät. Jos tietoja ei ole saatavilla, asiakastietojen perusteella luotuja hashed-koodeja ei voida purkaa uudelleen. Muussa tapauksessa yhteistyökumppaneiden jo tiedossa olevat koodit ja hashed-koodit vastaavat toisiaan, ja kohderyhmien luominen on mahdollista. Kun kohderyhmät on luotu, ladatut tiedot poistetaan.

Asiakasvertailun tai asiakasvertailun käytön oikeusperusteena on Tietosuojalaki:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukainen suostumus. Asiakaskohtaamismenettely, erityisesti yksisuuntainen salaus, suojaa siten asiakkaidemme henkilötietoja ja estää kumppaneita saamasta tietoja henkilöistä, jotka eivät ole jo antaneet näitä tietoja osana käyttäjätiliään. Jos et halua tätä, voit poistaa yhteistyökumppaneiden suorittaman tietojenkäsittelyn käytöstä seuraavien linkkien kautta:

Google: https://adssettings.google.com/notarget

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/policy

Criteo: https://www.criteo.com/privacy/

Olemme tehneet yhteistyökumppaneiden kanssa sopimusten tilausten käsittelystä, jotka koskevat tietojenkäsittelyä asiakkaiden yhteensovittamisen yhteydessä. Lisäksi olemme tehneet vakiosopimuslausekkeet tietojen siirtämisestä Yhdysvaltoihin.

Bloomreach

Kun vierailet verkkosivustollamme, käytät Bloomreach B.V.:n (Fred. Roeskestraat 109, 1076 EE Amsterdam, Alankomaat) palveluita. Bloomreach voi kerätä tiettyjä tietoja, kuten IP-osoitteita, selaintyyppejä, laitetietoja, vierailtuja verkkosivustoja ja muita tietoja selauskäyttäytymisestäsi. Tietojenkäsittelyn tarkoituksena on käyttää Bloomreachin keräämiä tietoja yksilöllisten hakutulosten ja tuotesuositusten tuottamiseen, jotka vastaavat kiinnostuksen kohteitasi. Lisäksi näitä tietoja voidaan käyttää verkkosivustomme suorituskyvyn analysointiin ja parantamiseen. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on suostumus yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 kohdan alakohdan a mukaisesti.

Lisätietoja Bloomreachin tietosuojakäytännöstä ja oikeuksistasi löydät osoitteesta: https://www.bloomreach.com/en/legal/privacy.

§ 6 Välitys kumppanuusverkostojen kautta

Nettilamppu.fi tekee yhteistyötä AWIN AG:n, Eichhornstraße 3, 10785 Berliini, Saksa, kumppanuusverkostojen kanssa. Palkkion laskemista varten kirjataan affiliate-verkostojen meille välittämät tilaukset. Verkostot tallentavat evästeitä tätä tarkoitusta varten. Vastaava provisio lasketaan sen evästeen perusteella, joka voidaan selkeästi osoittaa julkaisijalle. Viitattua ostotapahtumaa koskevat tiedot voidaan myös välittää foorumille tai julkaisijalle, joka aloitti viittauksen, todentamista varten. Tapahtuman aikana kerättyjen tietojen jatkokäsittely perustuu GDPR artiklan 6 kohdan 1 alakohtaan 1 b, f. Voit estää evästeiden asettamisen tekemällä selaimessasi asianmukaiset asetukset. Tietosuojaa koskevat yksityiskohdat löytyvät osoitteesta: https://www.awin.com/nordics/privacy.

Criteo

Käytämme verkkosivustoillamme Criteo SA:n palvelua. Criteo SA:n osoite on Rue Blanche, 75009 Pariisi, Ranska. Tämä palvelu on uudelleenkohdentamispalvelu, joka niputtaa verkostoon lukuisia muita kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotta voidaan tarjota mahdollisimman laaja valikoima käyttäjiin liittyviä mainoksia ja muita mainosvälineitä. Tätä tarkoitusta varten Criteo asettaa selaimeesi anonyymin selainevästeen, kun vierailet verkkosivustoillamme. Prosessin aikana kerättyihin tietoihin kuuluvat: evästetunnukset, hashed-sähköpostiosoitteet, mobiilimainonnan tunnukset ja muut tekniset tunnukset, joiden avulla Criteo voi seurata ihmisten verkkokäyttäytymistä yksilöllisesti ilman, että heidät voidaan suoraan tunnistaa. Me ja Criteo SA olemme yhdessä vastuussa palvelun käytöstä Tietosuojalaki ja muiden tietosuojasäännösten mukaisesti. Olemme tehneet Criteon kanssa sopimuksen yhteisestä vastuusta (Tietosuojalaki § 26). Siinä säädetään muun muassa, että molempien rekisterinpitäjien on sovittava tavasta, jolla rekisteröityjen pyynnöt täytetään. Koska voimme valvoa ja vaikuttaa palvelun käyttöön vain omilla verkkosivuillamme, mutta emme mainostemme toimittamiseen muilla Criteo-verkoston verkkosivuilla, vastuu jakautuu seuraavasti:

  • Criteo-tunnisteiden integrointi ja käyttö verkkosivustoillamme: meidän vastuullamme, mukaan lukien tekniset vastalausemahdollisuudet linkkiratkaisun kautta (ks. jäljempänä).
  • Analysointi- ja arviointimenettelyt mainosten sijoittamiseksi Criteo-verkostoon kuuluville verkkosivustoille: Vastuu Criteolla, vierailijalla mahdollisuus poistaa palvelu käytöstä osoitteessa: https://www.criteo.com/privacy/.
  • Suostumusprosessin tekninen suunnittelu yhteisen käsittelyn perustelemiseksi: vastuu siitä, että Criteo lähettää ponnahdusikkunan, kun käyttäjä on ensimmäisen kerran yhteydessä Criteon verkostossa olevaan mainokseen, ja hankkii käyttäjän suostumuksen mainosten esittämiseen (mahdollisuus peruuttaa suostumus, ks. jäljempänä).

Criteo voi myös tunnistaa sinut muilla verkkosivustoilla asetettujen teknisten tunnisteiden perusteella ja seurata ja arvioida surffauskäyttäytymistäsi myös näillä verkkosivustoilla.

Suostumuksen peruuttaminen:
Jos haluat poistaa Criteon käytön käytöstä selaimessasi, napsauta alla olevaa linkkiä.

Lisätietoja Criteosta, tämän palvelun kautta tapahtuvan tietojenkäsittelyn yksityiskohdista ja Criteon tietosuojapolitiikasta saat osoitteesta https://www.criteo.com/privacy/. Jos haluat poistaa Criteon käytön selaimestasi, valitse ”Disable Criteo Services”. Palvelun käytön oikeusperusta on Tietosuojalain § 6 kohdan 1 alakohta f. Oikeutettu etu perustuu edellä mainittuihin tarkoituksiin.

§ 7 Sosiaalinen Media

Facebook

Käytämme verkkosivuillamme Meta Platforms Ireland Ltd, 4 Grand Canal Squere, Grand Canal Harbur, Dublin 2, Irlanti -yhtiön pikseliä. Käyttämällä Facebook-pikseliä annat meille mahdollisuuden parantaa tarjontaamme ja tehdä siitä kiinnostavamman sinulle käyttäjänä. Käytön oikeusperusta on Tietosuojalaki § 6 1 kohdan 1 virkkeen 1 alakohdan a alakohta Tietosuojalaki. Facebook-pikseli on integroitu suoraan Facebookin toimesta, kun vierailet verkkosivustollamme, ja se voi tallentaa evästeen laitteeseesi. Jos kirjaudut myöhemmin Facebookiin tai vierailet sivustollamme kirjautuneena, vierailu verkkopalveluumme merkitään profiiliisi. Facebook-pikseli kerää seuraavanlaisia tietoja, jotka löydät Metan tietosuojaselosteesta osoitteesta www.facebook.com/about/privacy.

Pinterest

Käytämme Pinterest Europe Ltd:n pikseliä (Pinterest-tunniste). Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Irlanti. Saksassa, Ranskassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämän pikselin avulla Pinterest Europe Limited ja Lampenwelt keräävät Pinterest Europe Limitedin ja Lampenweltin yhteisellä vastuulla tietoja käytöstä (esim. tiedot katsotuista artikkeleista) ja välittävät ne Pinterest Europe Limitedille. Pinterest Europe Limitedille toimitettujen tietojen jatkokäsittelystä vastaa yksin Pinterest Europe Limited tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Nämä Pinterest Europe Limitedille toimitetut tiedot voidaan yhdistää sinuun Pinterest Europe Limitedin sinusta tallentamien lisätietojen avulla, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että sinulla on tili sosiaalisessa verkostossa "Pinterest". Pikselin avulla kerättyjä tietoja voidaan käyttää kiinnostukseen perustuvien mainosten näyttämiseen sinulle Pinterest-tililläsi (uudelleenkohdentaminen). Pinterest Europe Limited voi myös koota pikselin avulla kerätyt tiedot yhteen, ja Pinterest Europe Limited voi käyttää koottuja tietoja omiin mainostarkoituksiinsa sekä kolmansien osapuolten mainostarkoituksiin. Pinterest Europe Limited voi esimerkiksi päätellä tiettyjä kiinnostuksen kohteita tämän verkkosivuston selauskäyttäytymisesi perusteella ja käyttää näitä tietoja myös kolmansien osapuolten tarjousten mainostamiseen. Pinterest Europe Limited voi myös yhdistää pikselin avulla kerätyt tiedot muihin tietoihin, joita Pinterest Europe Limited on kerännyt sinusta muiden verkkosivustojen kautta ja/tai sosiaalisen verkoston "Pinterest" käytön yhteydessä, jotta Pinterest Europe Limited voi tallentaa sinusta profiilin. Tätä profiilia voidaan käyttää mainostarkoituksiin. Tämän tietojenkäsittelyn oikeusperusta on Tietosuojalaki § 6 kohdan 1 alakohta a.

Lisätietoja Pinterest Europe Limitedin tietosuojasta löydät täältä: https://policy.pinterest.com/fi/privacy-policy.

Täällä voit myös vaatia rekisteröidyn oikeuksia (esim. oikeus tietojen poistamiseen) rekisterinpitäjänä toimivan Pinterest Europe Limitedin käsittelemien tietojen osalta. Käytämme tätä palvelua varten tarvittavia evästeitä (ns. markkinointi-evästeet) vain suostumuksellasi. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa preferenssikeskuksessa.

Youtube

Tämä verkkosivusto sisältää ainakin yhden YouTuben lisäosan, joka kuuluu San Brunossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google Inc:lle.
Käytämme YouTuben No-Cookies-toimintoa, eli olemme aktivoineet korotettu tietosuoja -toiminnon. Videoita ei katsota youtube.com-sivuston kautta, vaan youtube-nocookie.com-sivuston kautta.
YouTube tarjoaa tämän itse ja varmistaa näin, että YouTube ei aluksi tallenna evästeitä laitteeseesi. Kun kyseisiä sivuja kutsutaan, IP-osoite ja muut kohdassa 4 mainitut tiedot kuitenkin siirretään, ja näin saadaan erityisesti tietoa siitä, millä Internet-sivuillamme olet vieraillut. Näitä tietoja ei kuitenkaan voida määrittää sinulle, jos olet jatkuvasti kirjautuneena YouTubeen tai muuhun Googlen palveluun, kun käytät sivua.
Heti kun aloitat upotetun videon toiston napsauttamalla sitä, YouTube tallentaa laitteeseesi vain evästeitä laajennetun tietosuojaustilan kautta, jotka eivät sisällä mitään henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, ellet ole parhaillaan kirjautuneena Google-palveluun. Nämä evästeet voidaan estää asianmukaisilla selaimen asetuksilla ja laajennuksilla.

Google/YouTube: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti –
Tietosuojaseloste: https://policies.google.com/privacy?hl=fi,
Estäminen: adssettings.google.com/authenticated,
Tietosuoja - Privacy Shield: www.privacyshield.gov/participant.

§ 8 Tietojen vastaanottajat

Joissakin tapauksissa palveluntarjoajat ja teknologiakumppanit, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme, tukevat meitä tietojenkäsittelyssä. Olemme sitouttaneet nämä palveluntarjoajat sopimuskäsittelysopimuksella tai yhteisellä rekisterinpitäjäsopimuksella siten, että ne voivat käsitellä tietoja ainoastaan liiketoimintamme tarkoituksiin ja ohjeidemme perusteella. Palveluntarjoajiin kuuluvat ensisijaisesti teknisten palvelujen tarjoajat (mukaan lukien tytäryhtiöt), jotka huolehtivat IT-infrastruktuurimme, mukaan lukien tämä verkkosivusto, ylläpidosta, isännöinnistä ja tuesta, sekä postitusten ja muiden markkinointitoimien palveluntarjoajat.

§ 9 Rekisteröityjen oikeudet

Jos henkilötietojasi käsitellään, olet tietosuoja-asetuksessa tarkoitettu rekisteröity ja sinulla on seuraavat oikeudet rekisterinpitäjään nähden:

Tietojen antaminen, oikaiseminen, käsittelyn rajoittaminen ja poistaminen

Sinulla on milloin tahansa oikeus saada maksutta tietoa sinusta tallentamistamme tiedoista, niiden alkuperästä ja vastaanottajasta sekä tietojenkäsittelyn tarkoituksesta verkkosivujemme kautta. Lisäksi sinulla on oikeus oikaista, poistaa ja rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä edellyttäen, että lakisääteiset vaatimukset täyttyvät.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet antanut meille rekisterinpitäjänä, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Voimme täyttää tämän oikeuden tarjoamalla csv-viennin sinusta käsitellyistä asiakastiedoista.

Oikeus kerättyjen tietojen korjaamiseen

Jos olet vedonnut rekisterinpitäjään nähden oikeuteen oikaista, poistaa tai rajoittaa käsittelyä, rekisterinpitäjä on velvollinen ilmoittamaan kaikille vastaanottajille, joille sinua koskevia henkilötietoja on luovutettu, tietojen oikaisemisesta tai poistamisesta tai käsittelyn rajoittamisesta, paitsi jos tämä osoittautuu mahdottomaksi tai vaatii kohtuuttomia ponnistuksia. Sinulla on oikeus saada rekisterinpitäjältä tieto näistä vastaanottajista.

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka suoritetaan Tietosuojalain § 6 kohdan 1 alakohdan e tai f perusteella; tämä koskee myös näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Rekisterinpitäjä ei enää käsittele sinua koskevia henkilötietoja, paitsi jos se voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen. Jos sinua koskevia henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten; tämä koskee myös profilointia siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin. Jos vastustat käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, sinua koskevia henkilötietoja ei enää käsitellä näihin tarkoituksiin. Sinulla on mahdollisuus käyttää tietoyhteiskunnan palveluiden käytön yhteydessä direktiivin 2002/58/EY säännöksistä poiketen vastustamisoikeuttasi automatisoitujen menettelyjen avulla teknisten eritelmien avulla.

Suostumusilmoitusten peruutettavuus tietosuojalainsäädännön nojalla

Lisäksi voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuutta varten ottamalla meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla.

Automatisoitu päätös yksittäistapauksissa, profilointi mukaan lukien

Sinulla on oikeus olla joutumatta sellaisen päätöksen kohteeksi, joka perustuu yksinomaan automaattiseen käsittelyyn, mukaan lukien profilointi, ja jolla on sinuun kohdistuvia oikeusvaikutuksia tai joka vaikuttaa sinuun vastaavalla tavalla merkittävästi. Tätä ei sovelleta, jos (1) päätös on tarpeen sinun ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemistä tai täytäntöönpanoa varten, (2) se on sallittua rekisterinpitäjään sovellettavassa unionin tai jäsenvaltion lainsäädännössä, joka sisältää riittävät toimenpiteet oikeuksiesi ja vapauksiesi sekä oikeutettujen etujesi turvaamiseksi, tai (3) se tehdään nimenomaisella suostumuksellasi. Nämä päätökset eivät kuitenkaan saa perustua erityisiin henkilötietoryhmiin yleisen tietosuoja-asetuksen § 9 kohdan 1 mukaisesti, ellei Tietosuojalain § 9 kohdan 2 alakohtaa a tai g sovelleta ja ellei ole toteutettu asianmukaisia toimenpiteitä oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujesi suojaamiseksi. Edellä 1 ja 3 kohdassa tarkoitetuissa tapauksissa rekisterinpitäjän on toteutettava kohtuulliset toimenpiteet oikeuksien ja vapauksien sekä oikeutettujen etujesi turvaamiseksi, mukaan lukien ainakin oikeus saada rekisterinpitäjän puolesta joku henkilö puuttumaan asiaan, ilmaisemaan kantansa ja riitauttamaan päätös.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa asut, työskentelet tai jossa väitetty rikkomus tapahtuu, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta, tämän menettelyn kuitenkaan rajoittamatta muita hallinnollisia tai oikeudellisia muutoksenhakukeinoja. Valvontaviranomaisen, jolle kantelu on tehty, on ilmoitettava kantelijalle kantelun tilanteesta ja lopputuloksesta, mukaan lukien mahdollisuudesta hakea oikeussuojaa yleisen tietosuoja-asetuksen § 78, Tietosuojalaki mukaisesti.

§ 10 Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin ja ilman ennakkoilmoitusta. Tarkista siksi säännöllisesti tältä sivulta, onko tähän tietosuojakäytäntöön tehty muutoksia.

Versio heinäkuu 2024

Lampenwelt GmbH