Vain

Lisäalennus: 11 % väh. 109 €:sta tai 14 % väh. 179 €:sta - lähes kaikesta

Sisä- ja ulkovalaisimia jopa -65 %

Paristojen hävittäminen

Paristojen sisältämät kemikaalit saattavat vahingoittaa ympäristöä ja terveyttä, mikäli niitä ei säilytetä ja hävitetä asianmukaisesti. Terveyttä ja ympäristöä vahingoittavat seuraukset voidaan välttää vain kierrättämällä paristot erillään muusta kotitalousjätteestä. Paristot saattavat myös sisältää kierrätettäviä raaka-aineita. Paristoja ei saa siksi hävittää tavallisen kotitalousjätteen mukana.

Loppukäyttäjänä sinulla on laillinen velvollisuus palauttaa käytetyt paristot (tavalliset ja ladattavat) tai hävittää ne asianmukaisesti. Voit palauttaa käytetyt paristot kuntasi jätepisteeseen tai niitä myyviin liikkeisiin veloituksetta (voit myös palauttaa ne rahtiyrityksen kautta varastolle). Paristojen palauttaminen niitä myyviin liikkeisiin rajoittuu normaaleihin loppukäyttäjän määriin ja sellaisiin paristoihin, jotka kuuluvat jälleenmyyjän valikoimaan.

Paristojen hävittäminenParistojen hävittäminen

Merkki, jossa on rasti jäteastian päällä, tarkoittaa, että et voi hävittää paristoja tavallisen kotitalousjätteen mukana niiden myrkyllisyydestä johtuen.

Lisäksi yllä olevan merkin alla saattaa olla seuraavat lyhenteet, jotka tarkoittavat:

Pb: Paristo sisältää lyijyä
Cd: Paristo sisältää kadmiumia
Hg: Paristo sisältää elohopeaa