Tunnelmallinen valaistus parvekkeelle Aurinkokennovalaisimet ja valoketjut luovat kesäisen ilmapiirin

Lempeinä kesäiltoina parveketta kannattaa ehdottomasti hyödyntää kodin ylimääräisenä huoneena. Saat rakennettua valaistuksen osalta sopivan kokonaisuuden yhdistelemällä erilaisia valaisimia, jolloin tunnelmallisten illanistujaisten lisäksi myös kirjan lukeminen onnistuu vaivatta. Aurinkokennovalaisimet sopivat hyvin parvekkeen lisävalaistukseen, sillä ne eivät vaadi sähköliitäntää. Koristeellinen puoli hoituu näppärästi valoketjuilla ja erilaisilla lyhdyillä, joilla voidaan korostaa parvekekaiteita ja kukkaruukkuja kauniisti. Parvekkeen lattialle on trendikästä asettaa pallon muotoinen valaisin.

Aurinkokennovalaisimet parvekkeelle Monipuolista valaistusta aurinkoenergialla

Nykyinen aurinkokennovalaisinten valikoima on valtava, joten parvekkeen sisustajan ei tarvitse enää tyytyä yksinkertaisiin lyhtyihin. Saatavilla on esimerkiksi valaisevia istuinkalusteita, langattomia lattiavalaisimia ja vaivattomasti mukana kulkevia pöytävalaisimia. Monissa näistä valaisimista on nykyisin jonkinlainen värinvaihtotoiminto, jota hallitaan kaukosäätimellä. Erityisen suosituksi valaisintyypiksi on noussut maapiikillä varustetut aurinkokennovalaisimet, jotka voidaan asettaa parvekkeen kukkaruukkuihin kasvien sekaan.

Tunnelmalliset valoketjut Tyylikäs koriste parvekkeelle

Valoketjuja on saatavilla perinteisenä pistokemallina, akulla varustettuna tai aurinkokennoversiona. Tämä valaisintyyppi sopii täydellisesti parvekkeen korostamiseen, luoden juhlallisen ja iloisen ilmapiirin. Perinteisesti valoketju on löytänyt paikkansa parvekekaiteelta, mutta se sopii myös istuinalueen ympärille tai seinälle.

Trendikkäät lyhdyt Olennainen osa kodikasta parveketunnelmaa

Tunnelmallisesti loistava lyhty kuuluu hämärään kesäyöhön. Miellyttävää, lämpimänvalkoista valoa hohtavat lyhdyt löytävät parvekkeella paikkansa esimerkiksi aurinkotuolien ympäriltä lattialta, parvekepöydältä tai kasvien oksista. Lyhtyjä on saatavilla perinteisenä pistokeversiona, mutta nykyisin sekä USB-liitännällä ladattavat mallit että aurinkokennolyhdyt kasvattavat suosiotaan.

Klassiset seinävalaisimet Toimiva perusvalaistus

Parvekkeelle sopii parhaiten ulkoseinävalaisin, jossa on lämpimänvalkoinen ja himmennettävä valo. Trendikkäitä seinävalaisimia yhdistää ylös- ja alaspäin suuntautuva valokeila, joka luo seinälle kauniin kuvion. Parvekekäyttöön ei kannata hankkia liiketunnistimella varustettua valaisinta, vaan valaistuksen tulisi olla illanviettoa ajatellen jatkuva.

Pallovalot ovat aina muodissa Ulkotilojen suosikki

Pallon geometrinen muoto on ihastuttanut sisustussuunnittelijoiden lisäksi myös tavallisia sisustajia jo pitkään. Ei olekaan ihme, että pallovalot ovat löytäneet tiensä puutarhoihin ja parvekkeille. Pallovalaisimille ominaista on lämminsävyinen valo, joka huokuu rauhaa ja rentoutumista. Pallon muotoisten lattiavalaisinten lisäksi myös saman tyylin riippuvalaisimet ovat suosittuja.

Kesätunnelmaa koristevalaisimilla Värikäs koristevalaistus tarjoaa mahdollisuuksia

Värikkäillä koristevaloilla omalle parvekkeelle on helppo tuoda trooppista lomatunnelmaa. Sopivilla valaistusratkaisuilla meno on kuin Meksikossa tai Karibialla konsanaan. Kaukosäätimellä ohjattavien valaisinten valoa voidaan tietysti myös muuttaa perinteisempään suuntaan.

Valaistut huonekalut Täydellinen lounge-tunnelma

Kesätunnelma on hiottu huippuunsa silloin, kun parvekkeen huonekalutkin loistavat värikästä valoa. Valaistut huonekalut on valmistettu UV-säteilyä kestävästä materiaalista ja niiden kotelointiluokka on IP65, joten kalusteet voi jättää niin auringonpaahteeseen kuin sateeseenkin. Kalusteiden pinta on polyeteeniä, joka kuivuu erittäin nopeasti.

Parvekevalaistus lisätoiminnoilla Kun pelkkä valo ei riitä

Parveekkeella käytettävissä oleva tila on usein rajallinen, eikä sitä viitsi pakata täyteen, joten erilaisten toimintojen yhdistäminen yhdessä esineessä on mielenkiintoinen idea. Miltä kuulostaa esimerkiksi valaisin, joka pitää juomat kylmänä ja toistaa musiikkia? Tai valaistut kukkaruukut?