Vain

Lisäalennus: 10 % väh. 99 €:sta tai 13 % väh. 159 €:sta - lähes kaikesta

Jopa 75 % alennusta

T5 / G5-loisteputket

Suodattimet ja lajittelu
Suodattimet & lajittelu 0
Lajittelu Myydyimmät
Teho
Valon väri (valikoima)
Himmennettävä
Valovirta yhteensä (lm)
Energialuokka
Hinta
Merkki
Pituus (cm)
Halkaisija (cm)
Kanta
Lampun tyyppi
Lampun muoto
LED
Vertailuarvo (W)
Materiaali
70 kappaletta
Suodatin
5,90 €
4,90 €
7,90 €
19,90 €
15,90 €
5,90 €
22,90 €

T5 G5 -loisteputket

Tehokas valaistus kotiin tai työpaikalle

G5-kantaisia T5-loistelamppuja käytetään runsaasti sekä työpaikoilla että yksityiskodeissakin. Tämä loisteputkityyppi on hyvin suosittu esimerkiksi kuntosaleilla, toimistoissa, halleissa ja kellareissa. Taloudellisesti paras valinta on led-loisteputki, sillä perinteiseen loisteputkeen verrattuna sen käyttöikä on huomattavasti pitempi ja energiankulutus puolestaan selkeästi matalampi. Pitemmän käyttöiän vuoksi led-loistelamppu on myös ympäristölle parempi valinta.

t5 loisteputki 8w

Millainen on T5 G5 -loisteputki?

T5 loisteputki G5 on matalapaineinen purkauslamppu, jossa energiatehokkuus yhdistyy loistavaan valaisukykyyn. Tavallisimmin käytettyjä standardiversioita ovat 14 W, 21 W, 28 W, 35 W, 49 W, 54 W ja 80 W.

T5-loisteputki on halkaisijaltaan 16 mm (mikä usein ilmoitetaan tuumina, jolloin arvo on 5/8) ja sen kannan nastojen väli on 5 mm, josta tyyppimerkintä G5 on johdettu. Kannat löytyvät putken molemmista päistä.

Uusissa valaisimissa käytetään lähtökohtaisesti elektronisia liitäntälaitteita eli hakkureita loistelampulle tulevan jännitteen säätöön, jolloin valo ei välky.

Missä T5 G5 -loisteputkia käytetään?

Loisteputki T5 G5 on perinteinen valinta kaupallisten tilojen valaisuun, joissa energiatehokkuus ja valaisukyky tulevat yksityiskoteja selvemmin esiin. Palanut loistelamppu on myös suhteellisen helppo ja nopea vaihtaa uuteen, joten valaistuksen huoltoaika on lyhyt.

Vaikka useimpien tavaratalojen, kuntosalien ja supermarkettien valaistus onkin toteutettu tällä lampputyypillä, löytyy sopivia käyttökohteita runsaasti myös yksityistiloihin. Tyypillisesti T5 G5 -loisteputkea käyttävän valaisimen löytää kylpyhuoneesta peilin yltä, mutta tätä loistelamppua hyödynnetään myös monissa design-, taulu- ja riippuvalaisimissa.

Huomioithan aina, että T5 G5 loisteputkia on saatavilla monissa eri pituuksissa, joten sinun täytyy uutta loisteputkea hankkiessasi varmistua ensin oikeasta pituudesta. Loisteputki mitataan niin, että kantoja ei oteta mukaan pituuteen. Tarkista myös ehdottomasti, että loisteputken kirkkaus (valovirta luumeneissa) sekä valon värilämpötila (kelvineissä) vastaa toiveitasi.

rasterivalaisin loisteputki t5
loisteputki t5 g5
riippuvalaisin loisteputki t5

Led-versiot T5 G5 loisteputkista

Nykyisin lähes kaikille lampputyypeille on olemassa led-vaihtoehto kannasta riippumatta, eivätkä loisteputket ole poikkeus. T5 G5 led-loistelamppu säästää energiaa ja on pitkäikäisempi kuin perinteinen loisteputki.

Muistathan loisteputkia uusiessasi, että käytettyjä loisteputkia ei saa heittää kotitalousjätteen joukkoon eli sekajätteeseen, vaan oikea osoite on sähkö- ja elektroniikkaromun SER-keräyspiste.

Mitä eroa on T5- ja T8-loisteputkilla?

T5- ja T8-loisteputket eroavat toisistaan putken halkaisijan sekä kannan nastojen välisen etäisyyden osalta. T5-loisteputken halkaisija on 16 mm, T8-putken taas 26 mm.

Sekä T5- että T8-loistelamppuja on saatavilla monen pituisina, joten merkintä ei kerro pituudesta mitään. Myös loisteputken sähköteho (W), valoväri ja kirkkaus vaihtelee sekä T8- että T5-loisteputkissa, joten uutta loisteputkea ei valitettavasti voi hankkia pelkän tyyppimerkinnän perusteella.

t5 loisteputki 8w
loisteputki G13 18W

Jäikö sinulle kysyttävää T5 G5 -loisteputkista? Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi puhelimitse tai voit käyttää yhteydenottolomaketta.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2024 Lampenwelt GmbH