ARCCHIO – TÄYDELLISEN VALON MESTARI

ARCCHIO – TÄYDELLISEN VALON MESTARI

ARCCHIO-TUOTTEISIIN

Vuonna 2002 valaistusalan asiantuntijatiimi päätti toteuttaa unelmansa Saksassa ja perustaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille suunnatun laadukkaan ja luotettavan valaistusbrändin. Tämä brändi sai nimekseen ARCCHIO.

Arcchio-valaisimissa saksalainen insinööritaito yhdistyy Bauhaus-tyyppiseen muotoiluun. Vuosien varrella Arcchio-suunnittelijatiimi on kasvanut merkittävästi niin kotimaassaan kuin ulkomaillakin, ja erityisesti toimistovalaistuksen osalta Arcchiosta on tullut tunnettu tuotemerkki.

ARCCHIO-valaisinvalikoima

Arcchio-valaisimet ovat laatutuotteita, mikä näkyy ja tuntuu jo tuotepakettia avatessa. Jokaisen valaisimen mukana toimitetaan opas, joka perehdyttää valaisimen asentamiseen ja sen eri toimintojen käyttöön.

Toimistovalaisimet, UGR <19, tarjoavat häikäisemätöntä valoa tehokkaaseen työskentelyyn väsyttämättä silmiä. Valaisimet sopivat toimistotilojen lisäksi myös kotitoimistoon.

ARCCHIO tarjoaa asuintiloihin muun muassa tyylikkäitä riippu- ja kattovalaisimia, joissa kaunis muotoilu yhdistyy tunnelmalliseen valoon.

Kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut ulkovalaisimet ovat yksi esimerkki saksalaisen ARCCHIO-tuotemerkin ulkovalaistusratkaisuista.


Mihin ARCCHIO pyrkii?

Valo on olennainen osa elämäämme, sillä se mahdollistaa ympäröivästä maailmasta nauttimisen visuaalisin keinoin. ARCCHIO tarjoaa ammattilaistasoisia valaistusratkaisuja niin asuin- kuin työntiloihinkin.

Yrityksen toiminnan keskiössä on asiakkaiden luottamus, jota tavoitellaan pitkäikäisten tuotteiden, modernien teknisten ratkaisujen ja laadukkaiden materiaalien avulla. ARCCHIO-valaisimet vastaavat nykyaikaista käsitystä tyylikkäästä muotoilusta ja kestävyydestä.

ARCCHIO:n tehtävä

Kestävän ja yksilöllisesti sopivan valaistusratkaisun tarjoaminen mihin tahansa ympäristöön ympäri maailmaa

ARCCHIO:n lupaus

Yrityksen toiminnan lähtökohtana on ratkaisukeskeinen ajattelu sekä laajan osaamisen hyödyntäminen asiakkaan hyväksi.


Missä ARCCHIO-valaisimia käytetään?

Arcchio Cady LED-kiskovalaisin

Toimistot, kotitoimistot ja kokoustilat

Miljoonat ihmiset viettävät suuren osan elämästään toimistotiloissa tai omassa työhuoneessaan. Tehokkaan työskentelyn lähtökohtana on sopiva valaistus. ARCCHIO-suunnittelijat keskittyvät ammattimaisiin, luotettaviin ja esteettisiin valaistusratkaisuihin, jotka tukevat työskennellessä hyvinvointia.

Olohuoneet

Kauniit ja pitkäikäiset design-valaisimet luovat tunnelmallisen ilmapiirin, jossa on miellyttävä rentoutua.

Hotelli- ja majoitusala

Taloudellisesti järkevät ARCCHIO-ratkaisut viimeistelevät liikematkalaisten, lomailijoiden ja luksushotelleista nautiskelijoiden matkan.


Miksi ARCCHIO?

Arcchio Jaika riippuvalaisin

Kaunis muotoilu – ajattomia ja trendikkäitä tuotteita, jotka sopivat erityisesti pohjoismaiseen ja minimalistiseen tyyliin

Arcchio upotettu kohdevalo Davin

Erinomainen kokonaisratkaisu – laajasta valikoimasta voi koota erilaisia yhdistelmiä sisä- ja ulkotiloihin


Arcchio Nesley LED-paneeli

Pitkä käyttöikä – laadukkaiden komponenttien vuoksi tuotteet toimivat pitkään

Logan – toimiston LED-lattiavalaisin

Hyvää vastinetta rahalle – erinomainen valinta hintaa ja laatua painottaville


ARCCHIO yrityksenä

Alkuperämaa: Saksa
Perustamisvuosi: 2002

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2023 Lampenwelt GmbH