Kannettavat valaisimet akulla

Valoa johdottomilla valaisimilla Akkuvalot sisä- ja ulkotiloihin

Johdottomat valaisimet, joita kutsutaan myös Light2go- tai kannettaviksi valaisimiksi, ovat joustavia ja monipuolisia: ladattavan akun ja mahdollisen kantokahvan vuoksi valaisin kulkee näppärästi mukana ja on joustavasti sijoitettavissa. Riittävällä IP-luokituksella varustetut akkuvalaisimet voi ottaa mukaan myös ulkoilmaan. Osassa akkuvalaisimia on lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi integroidut kaiuttimet, jolloin iltapiknikillä valaisin voi myös soittaa musiikkia. Aurinkokennolla varustetut akkuvalaisimet luovat tunnelmaa hämärtyvään puutarhaan ilman sähkökustannuksia.

Johdottomat pöytävalaisimet ulkokäytössä Akkuvalaisin terassin pöydälle

Johdottomat valaisimet ovat näppäriä ulkokäytössä. Akkuvalaisimen IP-luokituksen täytyy vastata sen sijoituspaikan vaatimuksia, mutta terassin pöydälle aterioinnin ajaksi tuodun akullisen pöytävalaisimen kanssa ei tarvitse olla ylivarovainen. Erilaisia akkuvaloja on tarjolla muun muassa retkeilyyn, piknikille tai yövaellukselle. Monissa akkuvalaisimissa on kantokahva ja ne voidaan myös ripustaa esim. teltan kattoon. Vinkki: kesäkäytössä aurinkokennolla varustettu pöytävalaisin on näppärä laite.

Johdottomia pöytävalaisimia

Akkuvalaisimet terassille Lattiavalaisimista riippuvalaisimiin

Ladattavan valaisimen ei ole pakko olla pöytävalaisin, vaikka sen kompakti muoto soveltuukin erinomaisesti mukana kannettavaksi. Myös lattiavaloja, jalkalamppuja ja jopa riippuvalaisimia on tarjolla akulla varustettuina. Nämä terassi- ja parvekekäyttöön soveltuvat akkuvalaisimet ladataan joko verkkovirralla tai näppärästi valaisimeen integroidun aurinkopaneelin avulla päivän aikana.

Akkuvalaisimia terassille

Johdottomat valaisimet lisäominaisuuksilla Kaiuttimesta moniväritoimintoon

Akkuvalaisimia on saatavilla myös erilaisilla lisätoiminnoilla varustettuina. Esimerkiksi puutarhajuhlissa kannettava valaisin voi toimia jukeboxina, jonka soittolistaa ohjataan kännykän älysovelluksen kautta. Moniväritoiminnolla varustetut akkuvalaisimet taas tarjoavat täsmälleen kulloiseenkin tilanteeseen ja tunnelmaan sopivan valonvärin, tai niin haluttaessa näyttävän värishown. Vinkki liikkuvaa elämää varten: USB-pistokkeella varustettu akkuvalaisin on näppärä ladata vaikka autossa. Kesän ulkoilmareissuja varten aurinkokennolla varustettu akkuvalaisin on puolestaan varteenotettava vaihtoehto.

Akkuvalaisimia lisätoiminnoilla

Langattomat pöytävalaisimet sisätiloihin Kannettavasta lukulampusta joustavaan pöytävalaisimeen

Johdottomalla valaisimella on tarvittaessa näppärä tuoda lisävaloa myös sisätiloihin. Akkuvalaisin voi toimia joko tunnelmaa tukevana koristeena, tai kulkea mukanasi siirtyessäsi keittiön pöydän äärestä sohvalle lehteä selailemaan. Akulliset pöytävalasimet löytävät usein paikkansa työpöydältä, josta ne siirtyvät kauniilla ilmalla etätyöntekijän mukana terassin pöydälle.

Pöytävalaisimia akulla

Suos. hinta - 5%
236,46 €
Suos. hinta 248,93 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
Lisätiedot Toimitusaika: 4-6 päivää

Ladattavat yöpöytävalaisimet kauniisiin uniin Tyylikkäistä klassikoista värikkäisiin yövaloihin

Akulliset pöytävalaisimet luovat tunnelmaa myös makuuhuoneessa ja tarjoavat käytännöllisiä hyötyjä, kuten sängyssä lukemiseen sopivan lämpimänvalkoisen valon himmennystoiminnolla. Herätessä akkuvalaisin kulkee näppärästi mukana vaatehuoneeseen tai meikkauspöydälle. Johdottomat valaisimet sopivat hyvin myös lasten yökyläilyihin, erityisesti hahmomallisina yövaloina.

Yöpöytävalaisimia akulla

Suos. hinta - 5%
254,28 €
Suos. hinta 267,69 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
Lisätiedot Toimitusaika: 4-6 päivää
Suos. hinta - 10%
131,67 €
Suos. hinta 146,32 €
OVH on valmistajan suosittelema vähimmäismyyntihinta.
Lisätiedot Toimitusaika: 4-6 päivää

Video preview image

Lisää valaistusideoita

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2023 Lampenwelt GmbH