Lindby – loistava valinta

LINDBY – LOISTAVA VALINTA

Kaikki Lindby-tuotteet

Lindby edustaa nuorta, rohkeaa ja intohimoista muotoilua, jossa käytännöllisyys ja moderni ulkonäkö yhdistyvät. Tuotemerkki keskittyy led-valaisimiin, joiden päämääränä on tarjota kirkasta ja miellyttävää valoa. Valikoimasta löytyy runsaasti trendikkäitä tyylisuuntia teollisesta ja skandinaavisesta aina suosittuun messinkivalaisintyyliin asti. Lindby valmistaa myös runsaasti älykotituotteita, niin valaisimia kuin lamppujakin, joiden avulla älykotiaikaan siirtyminen käy vaivattomasti.

Lindbyn valaisinvalikoima

Mitä Lindby-tuotemerkki edustaa?

Lindbyn päämääränä on tarjota tuotteita, joilla valaistuksen tuominen kotiin on vaivatonta. Valikoima koostuu moderneista valaisimista ja valonlähteistä, jotka sopivat nuorekkaaseen sisustustyyliin. Erinomaisia käyttökohteita Lindby-tuotteille ovat esimerkiksi opiskelijoiden teolliseen tyyliin somistamat, jaetut asunnot sekä nuorten perheiden ensimmäiset, skandityyliin sisustetut kodit. Sopivia valaisimia löytyy nuorten huoneisiin sopivista, rohkeasti muotoilluista tuotteista aina kodin täydellisiin valaistusratkaisuihin, vieläpä älytoiminnoilla varustettuna.

Älyvalaisimet trendityyleissä

Lindby-valaisimissa hyödynnetään eri valaistusideoita monipuolisesti ja tyylillisesti tuotteet edustavat suosituimpia sisustustrendejä. Monissa tuotteissa on älytoimintoja, kuten esimerkiksi älypuhelimella ohjattava RGB-värinvaihto. Yksi suosituimpia älyvalaisimen sijaintipaikkoja on nykyisin kylpyhuone, jossa valonväriä voidaan muuttaa kaukosäädöllä piristävän ja rauhoittavan välillä vuorokaudenajan mukaan, tai himmentää valoa esimerkiksi rentouttavaa kylpyammehetkeä varten.

Aina ajan hermolla

Lindby pyrkii tuomaan markkinoille suosituimpien trendien mukaisia tuotteita, minkä vuoksi valikoimasta löytyy tällä hetkellä runsaasti erilaisia teollisen tyylin valaisimia. Erityisen kysyttyjä ovat epätavalliset, muotoilultaan vesiputkea muistuttavat valaisimet, joiden ulkonäkö korostuu moderneja filamentti- tai retrofit-lamppuja käytettäessä.

Kuin tehty viihtyisiin asuintiloihin

Lindby-tuotteet piristävät sisustusta kauniisti. Tuotemerkin yksi erikoisuus on lattiavalaisimet, joita löytyy monissa eri tyyleissä, mukaan lukien klassiset valaisimet, uplight-valaisimet, älyvalaisimet, kolmijalkavalaisimet ja usealla varjostimella varustetut mallit. Laaja materiaalivalikoima messingistä puuhun varmistaa, että jokaiseen lukunurkkaukseen ja jokaiselle sohva-alueelle löytyy sopiva Lindby-valaisin.

Lattiavalaisimet Kangas

Luovia valaistusideoita ulos

Perinteisten pylväs-, ja pollari- ja muiden ulkovalaisinten lisäksi Lindbyn ulkovalaisinvalikoimasta löytyy runsaasti moderneja aurinkokennovalaisimia. Tuotemerkin tavoitteiden mukaisesti jälkimmäisenä mainitut, trendikkäät ja sähköverkosta riippumattomat valaisimet kulkevat kätevästi mukana juhlien siirtyessä grillikatokselta terassille tai laiturille.

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2023 Lampenwelt GmbH