Vain

Lisäalennus: 11 % väh. 109 €:sta tai 14 % väh. 179 €:sta - lähes kaikesta

Sisä- ja ulkovalaisimia jopa -65 %

Maksutavat

Maksa turvallisesti ja helposti käyttämällä seuraavia maksutapoja.

Luottokortti tai debit-kortti

   

Helppoa ja turvallista: Maksu veloitetaan suoraan kortiltasi: (VISA, MasterCard tai Maestro). Annat vain luottokorttisi numeron, viimeisen voimassaolopäivän ja kortin turvakoodin. Nämä tiedot eivät tallennu meille, vaan ne välitetään suoraan Adyen N.V.:lle turvallisen 128-bittisen SSL-salatun yhteyden kautta. Luottokorttisi täytyy olla rekisteröity Verified by Visa- tai Mastercard SecureCode -todennuksellla sen myöntäneen pankin toimesta. Maksun varmentaminen henkilökohtaisella turvakoodilla tapahtuu pelkästään sinun ja pankkisi välillä. Tehdessäsi tilauksen kortillesi tehdään tilausarvon suuruinen varaus, ja varsinainen veloitus tehdään vasta tilauksen lähetyksen yhteydessä.

Tämä helppo ja nopea maksutapa on sinulle täysin kuluton.

Paypal

Voit maksaa tilauksesi yksinkertaisesti, nopeasti ja turvallisesti PayPalilla. Valitsemalla tämän maksutavan täytyy sinun tilausprosessin edetessä hyväksyä maksu kirjautumalla henkilökohtaiselle PayPal-tilillesi.

Valitsemalla PayPal Expressin ostoskorisivultamme siirryt suoraan PayPalin sivustolle sisäänkirjautumista varten. Tällä sivulla vahvistat osoitetietosi, minkä jälkeen siirryt tilausvahvistussivullemme, jossa voit vielä tarkistaa tilauksesi ja hyväksyä sen lopullisesti. PayPal lähettää meille välittömästi vahvistuksen suoritetusta maksusta, joten tilaustasi aletaan käsitellä viiveettä.

Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, voit avata sellaisen nopeasti PayPalin kotisivuilla.

PayPalin käytöstä maksutapana ei veloiteta mitään ylimääräistä palvelumaksua verkkokaupassamme.

Ennakkomaksu pankkisiirrolla

Ennakkomaksu pankkisiirrolla

Klassinen, yksinkertainen ja ilmainen maksutapa. Valitessasi ennakkomaksun tilisiirrolla varaamme sinulle tilaamasi tuotteet neljäntoista päivän ajaksi. Löydät tarvittavat pankkitiedot maksun suorittamiseen sähköpostitse lähetettävästä tilausvahvistuksesta. Kun olemme vastaanottaneet tilisiirtosi Lampenwelt GmbH:n pankkitilille, toimitamme sinulle tilaamasi tuotteet tuotesivulta löytyvän toimitusaika-arvion mukaisesti. Mikäli suoritettu maksu ei näy järjestelmässämme 14 vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä laskien, poistuu tilauksesi sisältämiin tuotteisiin kohdistuva varaus ja tekemäsi tilaus peruutetaan automaattisesti.

Apple Pay

Apple Pay -maksutapa on käytettävissä verkkokaupassamme.

Kun olet lisännyt luotto- tai pankkikorttisi Wallet-sovellukseen, voit alkaa käyttämään tätä maksutapaa Apple Payn hyväksyvissä verkkokaupoissa.

Jos haluat maksaa tilauksesi Nettilamppu.fi-sivustolla Apple Payn kautta, valitse kassalla Apple Pay maksutavaksi ja klikkaa Apple Pay -painiketta tilauksen vahvistussivulla. Tämän jälkeen sinua pyydetään antamaan salasanasi tai käyttämään Face Id:tä, jotta voit hyväksyä maksutapahtuman ilman, että sinun tarvitsee syöttää korttitietojasi uudelleen.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Onko sinulla kysyttävää maksutavoista tai saamastasi laskusta?


Usein kysyttyjen kysymysten osiostamme löydät nopeasti vastauksia moniin maksamista ja maksutapoja käsitteleviin kysymyksiin.