Jieldé Signal SI300 -seinälamppu, valkoinen

5253151X
Jieldé Signal SI300 -seinälamppu, valkoinen
219,90 €

Toimitusaika: 7-8 viikkoa

 • Ilmainen toimitus
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Tekniset tiedot

Jieldé

Jieldé Signal SI300 -seinävalaisin säädettävä

Tuotenro 5253151X
Valmistaja JIELDÉ

Tuotekuvaus

 • Korkealaatuinen tuote

Käsintehty seinävalaisin Signal SI300 - joustavasti säädettävä


Tästä seinävalosta tulee nopeasti välttämätön: joko työpajassa työvalona tai jokapäiväisenä kumppanina ja tyylikäs lisäys teollisuustyyliseen kotiin.

Signaali SI300 on varustettu tyypillisillä liukukoskettimilla varustetuilla liitoksilla, jotka ovat olleet tunnusomaisia Jieldé-valoille jo vuodesta 1950 ja antavat niille erittäin joustavan liikkuvuuden ja siten erittäin tehokkaan toimivuuden. Signal SI300 -seinävalaisin on valmistettu alumiinista ja teräksestä ja siinä on keraaminen pistorasia. valaisinvarsi voidaan kääntää kiinteän saranan ympäri seinätelineen alueella 280 ° ja kiertää 300 °. Puolipallon muotoista lampun päätä voidaan kääntää 360 °, jotta valo voidaan ohjata juuri sinne, missä sitä tarvitaan. varjostin sisäpuoli on suunniteltu valkoiseksi optimaalisen valon heijastumisen takaamiseksi.

Vuonna 1950 Jean-Louis Domecqs, Jieldén perheyrityksen perustaja, etsinyt työpajavalaisinta, joka vastasi hänen toimintansa ja muotoilunsa vaatimuksia. Hän ei löytänyt hänelle täysin houkuttelevaa valaisinta ja kehitti sen jälkeen Loft-valaisimen, josta on tällä välin tullut klassinen ranskalainen teollisuustyyli, joka oli vapaasti siirrettävissä ja hallittavissa ilman ärsyttäviä kaapeleita. Suuret nivelet, puolipallon muotoinen heijastava varjostin ympärillä oleva kiinnike ovat sen tunnusmerkkejä. Lyonista peräisin oleva ranskalainen perheyritys on toiminut nimellä Jieldé, joka ulottuu yrityksen perustajan (JLD) nimikirjaimiin jo vuodesta 1955. Kaikki valot on valmistettu käsityönä ja merkitty yksittäisiksi paloiksi numeroidulla merkillä.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset