FRITZ HANSEN Caravaggio P1, kiiltomusta/musta

3575014X
FRITZ HANSEN Caravaggio P1, kiiltomusta/musta
FRITZ HANSEN Caravaggio P1, kiiltomusta/musta
FRITZ HANSEN Caravaggio P1, kiiltomusta/musta
 • FRITZ HANSEN Caravaggio P1, kiiltomusta/musta
 • FRITZ HANSEN Caravaggio P1, kiiltomusta/musta
 • FRITZ HANSEN Caravaggio P1, kiiltomusta/musta
229,90 €

Toimitusaika: 5-8 arkipäivää

 • Ilmainen toimitus
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Tekniset tiedot

FRITZ HANSEN

FRITZ HANSEN Caravaggio -riippuvalo, kiiltävä

Tuotenro 3575014X
Valmistaja FRITZ HANSEN

Tuotekuvaus

 • Korkealaatuinen tuote

Caravaggio™ design-riippuvalaisin - esteettisesti muotoiltu valonlähde tila- ja aluevalaistukseen.


Tanskalainen suunnittelija Cecilie Manz, jonka tavoitteena on luoda skandinaavisen tyylin perinteen mukaisesti yksinkertaisia ja kauniita tuotteita, joissa on kuitenkin myös moderneja kansainvälisiä elementtejä, on luonut Caravaggio™-riippuvalaisimella valonlähteen, joka täyttää kaikki nämä kriteerit. Caravaggio™-riippuvalaisin soveltuu erinomaisesti aluevalaisimeksi, esimerkiksi ruokapöydän tai tiskin valaisemiseen, mutta se toimii myös huoneen päävalonlähteenä.

Koulutettuaan Tanskan kuninkaallisessa taideakatemiassa ja suoritettuaan ulkomaanlukukauden Taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä Cecilie Manz perusti oman yrityksensä. Hän tekee työtään perinteiseen tapaan - yksin ateljeessaan - piirtäen mallinsa paperille ja omistautuen esineiden muotoiluun kellarissa. Hänen työnsä heijastavat Cecilie Manzin omaa ilmaisua: skandinaavisen yksinkertaisuuden perinteen täydellistäminen modernilla, kansainvälisellä otteella. Cecilie Manz on saanut teoksistaan muun muassa Berliinin taidepalkinnon (2008) ja Bruno Mathsson -palkinnon (2009). Osa hänen teoksistaan on New Yorkin Museum of Modern Artin ja Tanskan Design Museumin pysyvässä kokoelmassa.

FRITZ HANSEN -yritys perustettiin vuonna 1885 sen jälkeen, kun puuseppä Fritz Hansen oli saanut kauppakirjan Kööpenhaminaan vuonna 1872. Yritys saavutti suuren maineen jo ensimmäisten 50 vuoden aikana korkealaatuisten tuotteidensa ja tunnettujen suunnittelijoiden kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta. Yrityksen tuotteet ovat korkealaatuisia, ja vuodesta 1979 lähtien yritys ei ole ollut perheomistuksessa, vaan se on suurelta osin Skandinavisk Holdingin omistuksessa. Vanerista valmistetut korkealaatuiset huonekalut ovat olleet Fritz Hansenin tavaramerkki siitä lähtien, kun se otettiin käyttöön 1930-luvulla. Monet tunnetut arkkitehdit ja suunnittelijat, kuten Arne Jacobsen, Hans Wegner ja Verner Panton, työskentelivät Fritz Hansenin kanssa.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset