Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo 930 valk.

1060909X
Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo 930 valk.
Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo 930 valk.
Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo 930 valk.
 • Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo 930 valk.
 • Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo 930 valk.
 • Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo 930 valk.
539,90 €

Toimitusaika: 5-6 viikkoa

 • Ilmainen toimitus
 • Toimitusvalmiina
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Tekniset tiedot

Artemide

Artemide Demetra Reading-LED-lattiavalo, himmennys

Tuotenro 1060909X
Valmistaja ARTEMIDE

Tuotekuvaus

 • Korkealaatuinen tuote

Demetra Reading LED-lattiavalaisin - tyylikäs design-valaisin, jossa on glamourinen kosketus


Suoraviivainen muotoilu yhdistettynä suureen joustavuuteen - se on LED-lattiavalaisin Demetra Reading. Artemiden design-valaisimelle on ominaista korkea toiminnallisuus. Liikuteltavien varsien sekä käännettävän ja kallistettavan valaisinpään ansiosta lattiavalaisinta voidaan käyttää erittäin joustavasti, koska valon osuminen voidaan mukauttaa täydellisesti joka tilanteeseen. Pyöreän lampunvarjostimen alapuolelle on kiinnitetty tehokkaita LED-valoja, jotka antavat kirkkaan valaistuksen ja lämminvalkoisen valonsa avulla kodikkaan tunnelman. Kirkkautta voidaan kätevästi himmentää integroidulla mikrokytkimellä. Tyylikästä LED-valaisinta voidaan käyttää joko olohuoneessa ja ruokailutilassa valonlähteenä suosikkilukemista varten tai kotitoimistossa lisävalonlähteenä.

Riippumatta siitä, missä Demetra Reading on sijoitettu - se tekee hienon vaikutuksen kaikkialla. Se ei ole vain valonlähde, vaan myös design-esine ja huonekalu, joka rikastuttaa vallitsevaa asumistyyliä loistavalla kosketuksella.

Suunnittelijavalaisimen on suunnitellut japanilainen teollinen muotoilija Naoto Fukasawa. Fukasawa on jo useaan otteeseen palkittu innovatiivisesta suunnittelustaan. Yksinkertainen ja minimalistinen ulkonäkö ja suuri sovellusvalikoima ovat tunnusomaisia kaikille hänen malleilleen, ja ne ovat aina hänen luovan prosessinsa keskiössä. Tällä hetkellä hän työskentelee useille tunnetuille yrityksille, kuten Artemidelle.

Ernesto Gismondi perusti italialaisen valaisinvalmistaja Artemiden vuonna 1960. Nykyään yritys on yksi johtavista valaisimien valmistajista. Suunnittelijavalaisimien valmistaja käsittää yli 24 tytäryhtiötä ja osakkuusyhtiötä, ja sillä on jakeluverkosto, johon kuuluu 55 yhden tuotemerkin esittelytilaa maailman tärkeimmissä kaupungeissa. Artemiden mallistoissa yhdistyvät uusin teknologia ja vanha tieto, ja näin yrityksen luovat mielet luovat korkealaatuisia valonlähteitä poikkeuksellisissa muodoissa.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset