Artemide Demetra Professional Reading 930 harmaa

1060918X
Artemide Demetra Professional Reading 930 harmaa
629,90 €

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

 • Ilmainen toimitus
 • Toimitusvalmiina
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Tekniset tiedot

Artemide

Artemide Demetra Professional Reading -valo 930

Tuotenro 1060918X
Valmistaja ARTEMIDE

Tuotekuvaus

 • Korkealaatuinen tuote

Toiminnallinen LED-lattiavalaisin Demetra Professional Reading - Design by Naoto Fukasawa


Demetra Professional Reading LED -lattiavalaisimessa yhdistyvät toiminnallisuus ja moderni muotoilu. Liikuteltavien varsien sekä kääntyvän ja kääntyvän valaisinpään ansiosta valon osumista voidaan säätää täydellisesti milloin tahansa ja vaihdella halutulla tavalla. Minimalistinen ulkoasu toimii modernina ja ajattoman estetiikan risteytyksenä, jonka avulla valaisin voidaan vaivattomasti integroida modernin sisustuksen omaaviin tiloihin. Koska Artemiden Demetra Professional Reading on enemmän kuin pelkkä valonlähde. Se on myös design-esine ja huonekalu, josta tulee olohuoneen kohokohta myös sammutettuna.

Pyöreän lampunvarjostimen alapuolelle asennetut lämpimänvalkoiset ledit antavat miellyttävän ja kodikkaan valaistuksen. Ne antavat kodikasta valoa ja luovat kotoisan tunnelman, joka sopii erinomaisesti olohuoneisiin. Lisäksi valotehoa voidaan säätää tarpeiden mukaan ja säätää vaivattomasti integroidun mikrokytkinhimmennin avulla.

Demetra Professional Readingin on suunnitellut ja ideoinut japanilainen teollinen muotoilija Naoto Fukasawa, jonka konseptit ovat jo saaneet useita kansainvälisiä palkintoja. Fukasawa tunnetaan innovatiivisesta ja toimivasta suunnittelustaan. Näin hän suunnittelee valaisimia, jotka mukautuvat täysin käyttäjään ja ovat ergonomian malliesimerkki, koska niiden käyttö on erittäin monipuolista.

Japanilainen teollinen muotoilija on yksi italialaisen Artemide-yrityksen luovista mielistä. Ernesto Gismondi perusti italialaisen valaisinvalmistajan vuonna 1960, ja se on nykyään yksi johtavista design-valaisimien kehittäjistä.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset