Artemide Curiosity Focus -akkupöytävalaisin, 36 cm

1060765X
Artemide Curiosity Focus -akkupöytävalaisin, 36 cm
309,90 €

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

 • Ilmainen toimitus
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Tekniset tiedot

Artemide

Artemide Curiosity Focus -akkupöytävalaisin

Tuotenro 1060765X
Valmistaja ARTEMIDE

Tuotekuvaus

 • Korkealaatuinen tuote

Curiosity Focus mobiili LED-pöytävalaisin


Tämä Davide Oppizzin suunnittelema pöytävalaisin on saanut inspiraationsa erityisestä näyttelytilasta, kuriositeettikabinetista, jossa keskitytään erityisiin harvinaisuuksiin. Tämä viittaa myös tämän kauniin valaisimen nimeen, joka sopii moniin sisustustyyleihin sen muotoilun selkeiden linjojen ansiosta. Curiosity Focus koostuu suorakulmaisesta, leveämmästä alustasta, jonka päälle on asetettu kapea metallikehys, jonka ylempään keskiosaan on integroitu pyöreä LED-piste. Jos asetat nyt yhden suosikkiesineistäsi jalustalle, säteilevä valo asettaa sen näyttävästi keskipisteeseen.

Curiosity Focuksen toimintaan ei tarvita virtaliitäntää lähistöllä: LED-pöytävalaisimessa on tehokas, ladattava akku, joka mahdollistaa valaistuksen keston noin 16 tuntia, kun se on ladattu täyteen.

- sis. latauskaapelin ja sovittimen

Suunnittelija Davide Oppizzi loi tämän pöytävalaisimen, jolla on universaali luonne. Hän perusti studionsa DCUBE design espace Lumieres SA Genevessä vuonna 2001. Hän keskittyy erityisesti valaistuksen, vihreän teknologian ja arkkitehtuurin alojen töihin. Hänen luomuksissaan on puhtaat ja aidot linjat, jotka antavat tuotteelle ajattoman estetiikan, joka on sekä eksklusiivinen että toimiva.

Ernesto Gismondi ja Sergio Mazza perustivat Artemide-valmistusyrityksen vuonna 1960, ja siitä on kehittynyt yritysryhmä, joka myy tuotevalikoimaansa 98 maassa. Artemiden talosta on peräisin lukuisia nykyaikaisen muotoilun ikoneita, jotka ovat olleet esillä nykytaiteen museoiden näyttelyissä ympäri maailmaa.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset