Älypalovaroittimet

Suodatin
Suodattimet ja lajittelu
Suodattimet & lajittelu 0
Lajittelu Position
Hinta
Merkki
6 kappaletta
68,90 €
187,25 €
229,90 €

Älypalovaroittimet

Ilmoitukset savuhavainnoista suoraan älypuhelimeen

Kotimme ovat muuttumassa älykkäämmiksi, aina valaistuksesta lämmitykseen, mutta oletko koskaan pohtinut älypalovaroittimen hankintaa?

Meiltä löydät laajan valikoiman älypalovaroittimia, jotka lähettävät välittömästi ilmoituksen älypuhelimeesi, jos kotonasi on jokin vialla.

Voit näin ollen hälyttää palokunnan paikalle, vaikka olisit lomalla tai muuten poissa kotoa.

Älypalovaroittimet ovatkin erinomainen osa älykotijärjestelmää.

Minne älypalovaroitin asennetaan?

Koska savu kohoaa ylöspäin, tulisi älypalovaroitin asentaa huoneen kattoon vähintään 50 cm:n etäisyydelle seinästä – mutta ei koskaan itse seinälle.

Älypalovaroittimen mukana toimitettavat asennusohjeet tarjoavat käytännön neuvoja sijoituspaikan suhteen. Jos sinulla on kuitenkin kysyttävää asennuksesta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Miten älypalovaroitin toimii?

Älykodin palovaroittimet toimivat perinteisten palovaroittimien tavoin, mutta ne ovat yhteydessä keskenään ja ilmoittavat savun ilmestymisestä aina kellarista ullakolle.

Voit myös kotoa poissa ollessasi tarkistaa näppärästi älypuhelinsovelluksen avulla, onko kotonasi kaikki kunnossa. Näin tiedät kotisi olevan turvassa missä tahansa oletkin.

Älykoti älypalovaroitin Eve
Älypalovaroitin sovellusohjaus älypuhelin

Voidaanko älypalovaroittimia liittää samaan verkkoon?

Älypalovaroittimet on helppo yhdistää kommunikoimaan sekä keskenään että älykotijärjestelmän kanssa.

Jos siis haluat, että tieto kellarissa havaitusta savusta siirtyy myös muihin kerroksiin ja huoneisiin, voit synkronisoida kaikki kotisi älypalovaroittimet niin, että hälytys kuuluu koko talossa.

Voiko älypalovaroitin toimia myös valaisimena?

Älykodin palovaroittimet voivat tehdä muutakin kuin ilmoittaa tulipaloista, joten ne eivät ole enää pelkkiä huonojen uutisten tuojia. Älypalovaroittimissa on nykyään erilaisia älykodin lisäominaisuuksia. Jotkin mallit voivat tarjota esimerkiksi värikkään valoshow’n integroidulla monivärisellä spottivalolla.

Tutustu kirjavaan valikoimaan ja valitse juuri sinun käyttöösi sopiva älypalovaroitin.

Millaisia älypalovaroittimia on olemassa?

Älyvalaisinten tavoin tarjolla on hyvin erilaisia älypalovaroittimia, joita hallitaan esimerkiksi WLAN-, radio- tai Bluetooth-yhteyden kautta.

Jos haluat lisätietoa älypalovaroittimien ohjaamisesta ja yhteensopivuudesta eri älykotijärjestelmien kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitkä tuotemerkit valmistavat älypalovaroittimia?

Älypalovaroitinta hankkiessa on ensiarvoisen tärkeää, että valittu tuote on korkealaatuinen. Löydät valikoimastamme muun muassa laadukkaat ABUS- ja Blaupunkt-älypalovaroittimet.

On tärkeää, että älypalovaroittimesi on korkealaatuinen. Löydät valikoimastamme muun muassa ABUS- ja Blaupunkt-tuotemerkit.

Voit käyttää tuotelistaussivuilla suodatinta ”Valmistaja” nähdäksesi haluamiesi tuotemerkkien tuotteet.

AwoX SafeLIGHT älypalovaroitin

Kaipaatko lisätietoa älypalovaroittimista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko soittamalla numeroon +358 9 3157 9451. tai käyttämällä yhteydenottolomaketta. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Näytä enemmän Näytä vähemmän

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2023 Lampenwelt GmbH