VINKIT
edulliset valaisimet

Ensiasunnon valaistus

Valaisimia pienellä budjetilla

Tunnelmalliseen ja toimivaan valaistukseen ei välttämättä tarvitse sijoittaa suuria summia. Valikoimastamme löytyy eri huoneisiin myös runsaasti valaisimia, jotka edullisesta hinnastaan huolimatta sekä näyttävät hyvältä, että valaisevat kotisi kauniisti. Suuren kysynnän vuoksi parasta on se, että myös pienellä budjetilla hankittavissa olevat valaisimet seuraavat viimeisimpiä sisustustrendejä, joten esimerkiksi ensimmäistä omaa kotia sisustettaessa valaisimet saa tyyliltään helposti yhdistettyä muihin huonekaluihin.


Seinävalaisimet

Alle 60 eurolla

Seinävalaisin on erinomainen valinta esimerkiksi sivupöydän ylle, makuuhuoneeseen sängyn päätyyn tai nojatuolin yhteyteen. Seinävalaisimia käytetään runsaasti myös tunnelman luojina.

Pöytävalaisimet

Alle 50 eurolla

Pöytävalaisimet sopivat kirjoituspöytien lisäksi loistavasti piironkien päälle luomaan tunnelmallista valoa. Suosittuja tuotteita ovat myös akulla varustetut pöytävalaisimet, sillä valon voi helposti tuoda esimerkiksi parvekkeelle lukuhetkeä varten.

Riippuvalaisimet

Alle 80 eurolla

Riippuvalaisin on yleisin valinta ruokapöydän valaistukseen, mutta se sopii hienosti myös yöpöydän ylle, näyttäen makuuhuoneessa erityisen trendikkäältä. Riippuvalaisinten osalta ulkonäköön kannattaa kiinnittää hieman enemmän huomiota, sillä tämä valaisintyyppi huomataan parhaiten.

Lattiavalaisimet

Alle 100 eurolla

Lattiavalaisimet ovat käytännöllisiä ja helppo ottaa käyttöön, sillä asennus tarkoittaa vain töpselin laittamista pistorasiaan. Myös pienellä budjetilla on mahdollista hankkia trendikkäitä kolmijalka- ja kaarivalaisimia.

Kattovalaisimet

Alle 50 eurolla

Edullisten kattovalaisinten valikoima on valtava ja kattaa kaikki mahdolliset värit ja tyylisuunnat. Sisustusmausta riippuen valinta voi osua joko yksi- tai monilamppuiseen malliin.

Yliviivatut hinnat nettilamppu.fi-verkkokaupassa ovat valmistajan suosittelemia vähittäismyyntihintoja.
Kaikkien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina, sisältäen ALV 24 % ja ilman toimituskuluja.

© 2023 Lampenwelt GmbH