TUV-sertifikaatti

TÜV SÜD - Standardin DIN ES ISO 9001 mukainen sertifikaatti

TÜV SÜD testasi Lampenwelt.de:n ensimmäistä kertaa vuonna 2014 sertifikaatin DIN ES ISO 9001 mukaisesti. Myönnetty sertifikaatti todistaa, että yrityksen laadunvalvontajärjestelmä on standardin DIN EN ISO 9001 mukainen.

Yrityksen sisäinen rakenne on tehokas, asiakas- ja työntekijäystävällinen sekä innovatiivinen.

AEO-sertifikaatti

AEO - Authorised Economic Operator

AEO-valtuutettu taloudellinen toimija on yritys, joka on saanut tullin turvallisuustodistuksen tullaus- ja logistiikkatoiminnoilleen. Lampenwelt on saanut tämän sertifikaatin myötä tunnustuksen erityisen luotettavasta toiminnasta seuraavien kriteerien osalta: tullauslainsäädännön noudattaminen, kirjanpitojärjestelmän laatu, yrityksen vakavaraisuus ja turvallisuusstandardien taso.

AEO-sertifikaatti on tullut markkinoille 1.1.2008 jatkuvan globalisaation kiihdyttämän sisäisen turvallisuusvalvonnan seurauksena. AEO-järjestelmä on konsepti, joka on otettu käyttöön koko Euroopassa ja joka täyttää Maailman Tullijärjestön (WCO) vaatimukset nykyaikaisesta ja tehokkaasta riskienhallinnasta tullaustoiminnassa.

Osoitteesta ec.europa.eu löytyy lisätietoa sertifikaatista.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.