Suolavalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Suolavalaisin päälle, kiire ja stressi pois!

  Jokainen suolakristallivalaisin on muodoltaan, kuvioinniltaan ja värisävyltään ainutlaatuinen. Kyse on luonnontuotteesta, joka on peräisin Keski-Aasian suolakaivoksista. Oranssit – ja osittain valkoiseen tai punaiseen vivahtavat – kristallikivet ovat aivan erityisiä, sillä ne valaisevat lampulla varustettuina miellyttävästi, rauhoittavasti ja positiivista tunnelmaa luoden.

  suolavalaisin

  Suolavalaisimen hankinnassa huomioitavat seikat

  Markkinoilla on lähes kaikenlaisia suolalamppuja: voit valita suuren, pienen, pyöreän, hiotun tai kulmikkaan mallin. Lähes kaikkia muotoja on tarjolla, varsinaisista kivenmurikoista sydämiin, sieniin ja jalkapalloihin. Suolakristallien väri voi vaihdella valkoisesta tummanoranssiin sävyyn, sopivan ollessa tietenkin makuasia, mutta valaistuksen osalta kannattaa huomioida se, että liikkuessa väriskaalalla vahvasti oranssiin suuntaan myös valaisimen valon värisävy muuttuu lämpimämmäksi. Kun olet löytänyt sinua miellyttävän tuotteen, täytyy sinun enää löytää sille optimaalinen sijaintipaikka kodissasi ja varmistaa, että lähellä on pistorasia virtaliitäntää varten.

  suolavalaisin
  suolavalaisin
  suolavalaisin

  Suolavalaisinten vaikutukset

  Suolakristallivalaisimet luovat yleistä hyvän olon tunnelmaa, mikä liittyy siihen, että valaisinten luonnollisten värisävyjen aikaansaama lempeä valaistus on erittäin lämmin ja miellyttävä. Tällainen valaistus saa aikaan turvallisuuden tunnetta. Väriterapian periaatteiden mukaisesti eriväriset kristallit – valkoisesta vaaleanpunaiseen, oranssiin ja punaiseen – luovat erityisen tunnelman, joka auttaa rentoutumaan.

  Suolavalaisimilla uskotaan olevan myös erityisiä energisoivia ominaisuuksia – niillä on ionisoiva vaikutus. Ne voivat palauttaa tasapainon huoneilmaan, jossa on positiivinen lataus teknisten laitteiden käytön myötä. Tasapainottaminen tapahtuu negatiivisesti latautuneiden ionien avulla. Tämä vaikutus syntyy, kun lamppu muodostaa lämpöä suolavalaisimessa. Tässä erikoistapauksessa led-lamppuja ei siis suositella käytettäväksi näissä valaisimissa niiden lähes olemattoman lämmöntuoton vuoksi.

  Suolavalaisimilla kerrotaan olevan myös parantava vaikutus. Ne voivat olla avuksi unettomuuden, allergioiden ja päänsäryn hoidossa. Näitä vaikutuksia ei ole kuitenkaan tieteellisesti.

  suolalamppu

  Suolavalaisinten käyttöaika

  Suola säilyy lähtökohtaisesti ikuisesti, joten valaisimen kulumisesta ei tarvitse olla huolissaan. Suolalamppu valmistetaan niin, että suolakimpaleeseen tai suolapalloon porataan reikä, johon asetetaan lampunkanta ja kantaan kierretään useimmiten pieni hehkulamppu. Rajallisen käyttöikänsä vuoksi hehkulamppu lakkaa jossain vaiheessa toimimasta, mutta se on helppo vaihtaa.  

  Suolavalaisinten puhdistaminen

  Riittää, että suolavalaisimesta pyyhitään pölyt kuivalla mikrokuituliinalla. Suolakristallivalaisinta ei missään tapauksessa saa puhdistaa vedellä tai pestä astianpesukoneessa, sillä kosteus kuluttaa suolaa ja sitä alkaa liueta. Samasta syystä suolavalaisimia pitäisi käyttää vain kuivissa tiloissa, joten keittiö tai kylpyhuone eivät sovi sijoituspaikaksi tälle valaisintyypille.  

  Suolavalaisimen koko

  Suolavalaisimen koon voi valita aivan oman makusi mukaan. Puhtaasti koristeellisuuden kannalta ajateltuna sopivat suuret mallit parhaiten suuriin tiloihin, kun taas pienemmässä tilassa liian massiivinen sisustuselementti häiritsee tunnelmaa.

  Suolavalaisimet makuuhuoneessa ja muualla asuintiloissa 

  Suolavalaisimet luovat hyvän olon tunnelmaa muuallakin kuin makuuhuoneessa, vaikka ne useimmiten sinne päätyvätkin. Kauniin oranssi valo tekee kaikista asuintiloista viihtyisiä, ja myös toimistoissa hienosti hehkuva valaistus vaikuttaa positiivisesti lisäten luovuutta ja hyvinvointia. Suolakristallivalaisin sopii kaikkiin huoneisiin, kunhan tilassa ei ole kosteutta.

  Onko sinulla kysyttävää suolavalaisimista tai haluatko vinkkejä sopivan tuotteen valintaan? Soita asiantuntevaan neuvontaamme numeroon +358 9 3157 9451 tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

  15 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.