OMLED One s2 - valkoinen OLED-riippuvalaisin

3063021X
OMLED One s2 - valkoinen OLED-riippuvalaisin
OMLED One s2 - valkoinen OLED-riippuvalaisin
 • OMLED One s2 - valkoinen OLED-riippuvalaisin
 • OMLED One s2 - valkoinen OLED-riippuvalaisin
499,90 €

Toimitusaika: 5-8 arkipäivää

 • Ilmainen toimitus
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Turvalliset maksutavat
Jaa:

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Tekniset tiedot

OMLED

OMLED One s2 -OLED-riippuvalaisin OLED-valoilla

Tuotenro 3063021X
Valmistaja OMLED

Tuotekuvaus

 • Flag of Germany Valmistettu Saksassa

OMLED One s2 – ohut OLED-riippuvalaisin orgaanisilla LEDeillä


OMLED One on maailman ensimmäinen valaisintuotesarja, jossa on käytetty tulevaisuuden OLED-tekniikkaa. Nämä orgaaniset, valoa säteilevät diodit tarjoavat monia ekologisia ja taloudellisia etuja. Valaisin koostuu ohuista orgaanisista, puolijohtavista materiaalikerroksista, jotka on sijoitettu kahden virtaa johtavan kerroksen väliin. Orgaaninen kerros säteilee valoa virransyötön ollessa toiminnassa. Ultraohuessa riippuvalaisimessa on siro vaijeriripustus, jonka ansiosta valaisin näyttää leijuvan lähes vapaasti ilmassa. Valaisimen lasirunko toimii samalla sekä piirilevynä että käyttöyksikkönä. Tämän mahdollistaa Saksassa kehitetty ja patentoitu valmistusmenetelmä, jossa johtimet, elektroniset komponentit, liitimet ja himmenninkytkin on integroitu suoraan korkealaatuiseen lasiin. Tämä poistaa perinteisten muovisten piirilevyjen käyttötarpeen ja mahdollistaa siten erittäin ohuen muotoilun. Riippuvalaisin luo vaikutelman huoneessa lähes leijuvasta valotasosta. Kirkas ja häikäisemätön valo luo ympäröivään tilaan miellyttävää tunnelmaa.

Ohuen OMLED One s2 -riippuvalaisimen lasirunko toimii samalla sekä piirilevynä että jäähdytinelementtinä, ylemmän kerroksen toimiessa piirilevynä. OLEDit ja kaikki elektroniset komponentit asennetaan suoraan lasiin.

Tämän OLED-riippuvalaisimen kaikki komponentit on valmistettu Saksassa. Valaisimen lasimateriaalilla on keskeinen merkitys. Lasi on vanhimpia tuntemiamme raaka-aineita, jota on käytetty jo useiden vuosituhansien ajan. Lasin käyttöikä on lähes rajaton, ja se valmistetaan luonnollisista, rajoittamattomasti saatavilla olevista raaka-aineista. Lasi on siten monipuolinen, valoa kantava materiaali, johon on integroitu myös valaisimen käyttötoiminnot. Lisäksi lasi mahdollistaa kestävän ja ympäristöystävällisen valmistustekniikan.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset