Modernit pöytävalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Modernit pöytävalaisimet

  Ajatonta designia nykyaikaiseen sisustukseen

  Moderni pöytävalaisin tuo valon lisäksi ajatonta tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Niiden yhdistäminen muuhun sisustukseen on erityisen helppoa, sillä minimalistinen muotoilu sopii yhteen monenlaisten tyylien kanssa. Valaisimissa käytetään energiatehokasta, modernia led-teknologiaa, mikä mahdollistaa myös hyvin futuristisen ulkonäön ohuiden muotojen kautta.

  Modernius näkyy valaisimissa myös teknisten ominaisuuksien osalta, jotka eroavat selvästi perinteisistä pöytävalaisimista. USB-portit, matkapuhelimen latauspinta sekä valon erilaiset säätömahdollisuudet (ml. himmennys ja värin vaihto) ovat jo tavallisia lisäominaisuuksia moderneissa pöytävalaisimissa.

  Millainen on nykyaikainen pöytävalaisin

  poeytaevalaisin moderni

  Modernien pöytävalaisinten muotoilussa ei keskitytä pelkästään tyylikkääseen ulkonäköön, vaan tärkeänä päämääränä on myös aikaa kestävä luomus. Ajaton muotoilu saadaan pääsääntöisesti luotua seuraavia periaatteita seuraamalla:

  • Puhtaat linjat
  • Minimalistinen puinen, metallinen tai kromattu design
  • Klassinen värimaailma joka sisältää paljon valkoista, harmaata, mustaa ja hopeaa

  Yllä mainittujen ohjeiden seuraaminen johtaa parhaassa tapauksessa muotoiluun, joka ei vain säilytä nykyaikaista tyyliä, vaan saa valaisimen näyttämään modernilta myös vuosikymmentenkin kuluttua. Erinomainen esimerkki modernista muotoilusta on Birdy-pöytävalaisin, joka suunniteltiin jo vuonna 1952, mutta jota silti pidetään edelleen äärimmäisen modernina.

  Mitä toimintoja modernit pöytävalaisimet tarjoavat?

  Vaikka muotoilun periaatteet ovatkin pysyneet samoina moderneissa pöytävalaisimissa, on niiden tekninen puoli kehittynyt valtavasti ajan kuluessa. Uutta valaisinta hankkiessa kannattaakin valaisimen valonlähteen ominaisuuksien lisäksi miettiä myös omaa tarvetta tarjolla oleville lisätoiminnoille.

  Modernit pöytävalaisimet sisältävät mm. seuraavanlaisia toimintoja:

  • USB-portit matkapuhelimen tai muun älylaitteen laturille
  • Qi-latauspinnat
  • Värilämpötilan säädin
  • Eri valaistustasoihin mukautuvat RGB-värimuutokset
  • Himmennin ja kosketusvaihtoehdot
  moderni poeytaevalaisin

  Lisäominaisuudet jakautuvat selvästi kahteen ryhmään, joista ensimmäinen käsittää näppärät latausvaihtoehdot älylaitteille, ja toinen puolestaan lisää mahdollisuuksia mukauttaa valaistus tilanteen ja tunnelman mukaan.

  poeytaevalaisin moderni

  Mikä valonlähde on paras valinta modernille pöytävalaisimelle?

  Moderneissa pöytävalaisimissa käytetään lähes poikkeuksetta led-valonlähteitä, sillä ne ovat ympäristöystävällisiä ja säästävät jopa 90 % sähköä perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna. Rahallinen säästö toteutuu myös eliniän kautta, sillä led-lamput kestävät jopa 25 kertaa hehkulamppujen odotettujen käyttötuntien verran.

  Moderneja pöytävalaisimia on saatavilla sekä vaihdettavilla lampuilla että kiinteästi asennetuilla led-valonlähteillä. Jälkimmäiset mahdollistavat hyvin ohuen muotoilun, minkä vuoksi futuristisissa malleissa käytetään lähes pelkästään kiinteitä ledejä.

  Mikä on riittävä valovirran määrä (luumen) pöytävalaisimelle?

  Myös pöytävalaisinten osalta tarvittava valovirran määrä riippuu täysin valaisimen käyttötarkoituksesta. Jos valaisinta käytetään lukemiseen, tulisi oikein kohdennetun 300-400 luumenin lampun riittää. Suuremmalla työpöydällä valovirran olisi puolestaan hyvä olla 1000 luumenia ja valon mielellään himmennettävissä, jotta valaistus voidaan säätää aina sopivaksi tehtävään työhön nähden.

  Hehkulamppujen aikakaudelta monelle on jäänyt mieleen watit kirkkauden mittarina, mikä aiheuttaa ongelmia sopivan led-lampun valinnassa. Nykyisin kirkkaudesta puhuttaessa käytetään poikkeuksetta valovirran yksikköä, luumenia (lm), kuvaamaan eri lamppujen valotehoa. Wattien eli kulutuksen käyttö erilaisia lamppuja vertaillessa johtaa helposti väärinymmärryksiin, sillä esimerkiksi 60 watin hehkulamppu vastaa valoteholtaan melko tarkasti 10 watin led-lamppua.

  modernit poeytaevalaisimet

  Jäikö sinulle kysyttävää moderneista pöytävalaisimista tai tarvitsetko apua sopivan valaisimen valintaan? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Saat meihin yhteyden joko numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.