Design-riippuvalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Olohuoneen ainutlaatuiset tähdet: design-riippuvalaisimet

  Riippuvalaisimet sijaitsevat usein silmien korkeudella keskellä huonetta, herättäen näin ollen varmasti huomiota ja ottaen usein jopa huoneen katseenvangitsijan roolin. Jos valaisimeksi valitaan vielä tunnettu design-riippuvalaisin, on tämä vaikutus vielä todennäköisempi.

  design riippuvalaisin

  Design-riippuvalaisimen paras sijoittelupaikka

  Design-riippuvalaisin näyttää erityisen hyvältä ruokapöydän yllä, mutta se toimii loistavana sisustuselementtinä myös olo- ja makuuhuoneessa. Jos sinulla on kotonasi ylellisesti sisustettu eteisaula, kannattaa riippuvalaisinta harkita ehdottomasti myös sinne.

  Design-riippuvalaisinten merkkivalmistajat

  Suosituimpien riippuvalaisinten takana on useita muotoilijoita. Merkkivalmistajat, kuten esimerkiksi Kare, Artemide ja FLOS, tekevät yhteistyötä tarkkaan valittujen ja nimekkäiden designerien kanssa ja luovat näin korkealuokkaisia riippuvalaisimia. Voit tutustua eri valmistajien tuotteisiin ja itse valmistajiin verkkokauppamme Tuotemerkit-osiossa.

  Design-riippuvalaisinten materiaalit

  Valaisinmateriaalit eivät aseta rajoituksia suunnittelijoiden mielikuvitukselle. Valaisimissa käytetään sekä klassisia ja yleisesti käytettyjä materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä, lasia, puuta ja kristallia, kuten myös ylellisiä materiaaleja, kuten hanhensulkia ja nahkaa. Valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma maku ja kodin vallitseva sisustustyyli. Jos valinta tuntuu vaikealta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka osaa neuvoa arvokkaan ja koko tilaa määrittävän design-riippuvalaisimen hankinnassa. Yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta.

  design riippuvalaisin
  design riippuvalaisin

  Design-riippuvalaisimille myönnetyt palkinnot

  Monet design-riippuvalaisimet ovat voittaneet yhden tai useamman arvostetun palkinnon. Tunnetuin italialainen teollisen suunnittelun palkinto on nimeltään Compasso d’Oro, jonka esimerkiksi italialainen valaisinvalmistaja Luceplan on voittanut jo useasti. Myös Red Dot Design Awardin ja German Design Awardin kaltaiset palkinnot ovat varsin tärkeitä valaisinalan yrityksille ja itse designereille. Ja jos valaisin onnistuu pääsemään New Yorkin Museum of Modern Artiin (MoMA), on se jättänyt jälkensä ikuisiksi ajoiksi design-maailmaan.

   Onko kotiisi sopivan design-riippuvalaisimen valitseminen vaikeaa? Vinkkejä ja hyödyllisiä näkökulmia saat asiakaspalvelustamme. Ota yhteyttä joko puhelimitse +358 9 3157 9451 tai käytä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.