Terassivalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Terassin valaistus– ota ulkoilmaolohuone käyttöön

  Ilmojen lämmetessä vapaa-ajan viettäminen ulkona muuttuu yhä houkuttelevammaksi. Yleisenä trendinä on ollut jo pitkään terassin tai parvekkeen muokkaaminen kodin lisähuoneeksi, jossa kesäiltojen kauneudesta ja rauhallisuudesta pääsee kunnolla nauttimaan. Ilman ollessa kaunis ja lämmin on ulkona mukava ruokailla, lukea, joogata, pelata lautapelejä, tehdä töitä tai yksinkertaisesti vain levätä. Tunnelmallisesti valaistulla terassilla voi harrastaa vaikka mitä.

  Terassille sopivat lattiavalaisimet

  Sohvan kumppaniksi sopiva lattiavalaisin toimi loistavasti myös terassikalusteiden kanssa. Ulkolattiavalaisinten valikoima on laaja, joten löydät verkkokaupastamme varmasti makuusi ja budjettiisi sopivan tyylikkään, leikkisän ja käytännöllisen ratkaisun.

  terassin valaisimet
  terassin valaisimet
  terassin valaisimet

  Terassille sopivat riippuvalaisimet

  Ulkovalaistustaan suunnitteleville tulee usein yllätyksenä miten laaja riippuvalaisinvalikoima on tarjolla myös ulkotiloihin. Saatavilla on kaikenlaisia riippuvalaisimia, pelkistetyistä malleista aina ylellisiin kattokruunuihin. Tyylikäs riippuvalaisin on myös terassilla upea katseenvangitsija ja luo miellyttävän tunnelman.

  terassin valaisimet
  terassin valaisimet

  Mitä etua on liiketunnistimesta?

  Liiketunnistimen käyttömukavuus tulee esille esimerkiksi silloin, kun kannat terassille täyttä tarjotinta ja yrität kytkeä puutarhavalaistusta päälle kyynärpäälläsi. Itsenäisesti toimiva liiketunnistin huomaa lähestyvän hahmosi ja kytkee valaistuksen päälle, jolloin myös loukkaantumisvaara pienenee nähdessäsi mihin astut.

  Liiketunnistimet tuovat myös turvallisuutta kotipihallesi, sillä yllättäen syttyvä valo ei ole murtovarkaiden mieleen. Ja samalla säästät rahaa, sillä valon kytkeytyessä päälle ainoastaan tarvittaessa näkyy se myös sähkölaskussa.

  terassin valaisimet

  Aurinkokennovalaisimet terassille

  Sähkölaskua välttävä valitsee aurinkoenergialla toimivan valaisimen. Verkkokaupastamme löydät lähes mitä tahansa aina koristevalaisimista seinä- ja pylväsvalaisimiin sekä älyvalaisimiin. Vinkki: Aurinkokennovalaisin täytyy ymmärrettävästi sijoittaa aurinkoiselle paikalle, parhaassa tapauksessa etelään päin suuntautuen, jotta se ehtii latautua tarpeeksi pimeää iltaa varten. Hämärätunnistimella varustettu valaisin kytkeytyy automaattisesti päälle, kun valoa tarvitaan.

  Pelkistetyt, pyöreät muodot

  Vaikka terassivalaisinten valikoima on laaja, on selkeäksi suosikiksi noussut pelkistetty pallo, joita on tarjolla valkoisena tai multicolor-toiminnolla. Näissä trendikkäissä valopalloissa on usein aurinkokennoteknologiaa tai ne ladataan verkkovirrassa, joten valaisimia voi käyttää ilman johtoa. Koska tässä valaisintyypissä käytetään modernia led-teknologiaa, ovat ne energiatehokkaita, joten täysi akku kestää pitkään. Valaisimen mallista riippuen valaistusta hallitaan joko pallon painikkeilla tai Bluetooth-yhteydellä ja älypuhelinsovelluksella.

  Pistorasialla varustetut terassivalaisimet

  Terassivalaisimeen integroitu pistorasia on hyödyllinen silloin, kun tarvitset aurinkotuolissa maatessasi virtalähteen kännykälle tai läppärille. Osa valaisimista on varustettu useammalla pistorasialla, joten kännykkää ladatessasi voit samalla vaikka kokkailla sähkögrillillä.

  terassin valaisimet

  Terassivalaisinten valikoima ja tyylit

  Terassille tarkoitettujen valaisimien valikoima ei juuri poikkea sisätiloista, sillä tarjolla on niin käytännöllisiä seinävalaisimia kuin koristeellisia pöytävalaisimiakin. Tyylien kirjo yltää puhdaslinjaisista malleista erittäin koristeellisiin ja leikkisiin. Voit hakea verkkokaupassamme ”Tyyli”-suodattimen avulla makuusi sopivia tuotteita, esimerkiksi:

  • Vintage / Shabby Chic / Retro
  • Nuorekas / moderni
  • Maalaisromantiikka / rustiikki
  • Antiikki
  • Design

  Huomioitavaa valaisimen ostossa

  Paras valinta terassin valaisuun on lämpimän valkoinen valo, joka taittuu punaiseen vanhanaikaisen hehkulampun tapaan, sillä se luo miellyttävän tunnelman. Ulkovalaisinten, kuten esimerkiksi pylväsvalaisinten, osalta tilanne on täysin erilainen, sillä tässä tapauksessa paras valoväri taittuu siniseen.

  Vinkki: Terassivalaisimia on luonnollisesti saatavana myös kiinteästi asennetulla led-tekniikalla. Koska valonlähdettä ei voi vaihtaa, pitää sinun kiinnittää tällaisen valaisimen osalta huomiota siihen, että sen valonväri varmasti täyttää odotuksesi.

  Saako terassivalaisin kastua?

  Sähkö ja vesi eivät tunnetusti yhteen, joten terassille valaisinta hankkiessa on aina varmistettava sen riittävä kotelointiluokka. Kotelointiluokka kertoo, voitko jättää valaisimesi sateeseen tai upottaa vaikka järveen. Vaadittu suojausluokka vaihtelee pitkälti valaisimesi sijoituspaikan mukaan, sillä esimerkiksi katoksen suojaama seinävalaisin joutuu pihalle asennettuun pylväsvalaisimeen verrattuna huomattavasti pienemmän rasituksen kohteeksi.

  Ulkoseinävalaisimen kotelointiluokaksi riittää IP44 (suojaa roiskevedeltä), kun taas kiveykseen upotettava maavalo vaatii puolestaan jo kotelointiluokan IP67, joka suojaa sen vesisuihkulta ja lyhytaikaiselta upottamiselta. Verkkokaupassamme löydät maininnan tuotteen kotelointiluokasta tarkastellessasi tuotteen teknisten tietojen taulukkoa.

  Jos sinulla on kysyttää terassin valaistuksesta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon +358 9 3157 9451 tai lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

  15 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.