Modernit lattiavalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Koristusta ja kauniita valosaarekkeita: modernit lattiavalaisimet

  Mikään moderni lattiavalaisin ei kykene kaikkeen, mutta onneksi valikoimaa ja erilaisia ominaisuuksia ja tyylejä riittää. Aluksi kannattaakin pohtia, mitä toivot modernilta lattiavalaisimelta, ja sitten voitkin aloittaa toiveisiisi sopivan valaisimen etsimisen. Haluatko esimerkiksi mukavan valaistuksen lukemista varten vai toivotko valoa kotitoimistoosi? Vai tarvitsevatko lapsesi valaistusta askartelua varten? Moderni lattiavalaisin luo ihastuttavia valosaarekkeita ja rajaa avoimen tilan kauniisti eri alueiksi. Voit päästää mielikuvituksesi valloilleen.

  moderni lattiavalaisin

  Modernien lattiavalaisinten eri tyypit

  Yleisesti ottaen lattiavalaisimet voidaan jakaa seuraaviin tyyppeihin: 

  • Klassiset lattiavalaisimet:
   Tällaisissa valaisimissa on yksi jalka, suora runko ja useimmiten myös varjostin. Joissakin malleissa ei ole lainkaan varjostinta, vaan lamput on asennettu hauskasti suoraan runkoon. Klassisella lattiavalaisimella voit jakaa huoneen eri osiin ja luoda kauniita valosaarekkeita.
  • Kaarivalaisimet:
   Kaarivalaisimissa on nimensä mukaisesti kaartuva runko. Kaareva jalka tuo valaisimen lampun sohvan ylle, joten tämä valaisintyyppi sopii hyvin lukuvaloksi sohvalle.
  • Kattoon heijastavat lattiavalaisimet:
   Tällaiset valaisimet eroavat tavallisista lattiavalaisimista siinä, että niiden valo heijastuu kohti kattoa. Katon kautta valaistaessa koko huoneeseen leviää kaunis ja lempeä valaistus. Useimmissa kattoon heijastavissa valaisimissa (eli uplight-valaisimissa) on lisäksi lukuvalo joustavan varren päässä, mikä on erityisen kätevä ominaisuus.  
  • Kolmijalkaiset lattiavalaisimet:
   Nämä ovat aivan erityisiä valaisimia, jotka kohoavat lattiasta kamerajalustan tavoin kolmen jalan varassa. Varjostimissakin on paljon vaihtoehtoja. Esimerkiksi kangasvarjostinten ja puisen rungon yhdistelmä sopii suosittuun rennon mukavaan sisustustyyliin täydellisesti.
  moderni lattiavalaisin
  moderni lattiavalaisin
  moderni lattiavalaisin

  Modernin lattiavalaisimen lamput

  Modernin lattiavalaisimen lamppuina ei käytetä enää hehkulamppuja eikä halogeenilamppujakaan, vaan moderni led-teknologia on löytänyt tiensä myös näihin valaisimiin. Led-lamppuja käyttämällä saavutetaan seuraavia etuja:

  • rahan säästö ja ympäristöystävällisyys
  • energiankulutus 80–90 % vähäisempää kuin hehkulampulla
  • 50 kertaa pidempi käyttöikä hehkulamppuun verrattuna
  • jopa 50 000 tunnin elinikä
  • erinomainen lämmönhallinta näkyy kestävyytenä

  Vinkki: Monien modernien Led-lattiavalaisinten lamput on asennettu valaisimeen kiinteästi. Jos vanhassa lattiavalaisimessasi on kuitenkin lampunkanta, voit liittää siihen sopivan LED-lampun. Tarkista vain valaisimestasi kannan tyyppi ja tilaa vastaava lamppu.

  Himmennettävät, modernit lattiavalaisimet

  Lattiavalaisimista on tietenkin saatavilla myös himmennettäviä malleja, sillä valon himmentäminen on tärkeä toiminto viihtyisää tilaa luotaessa. Varmista jalkalampun himmennettävyys käyttämällä verkkokaupassamme hakusuodatinta ”Himmennin”, josta voit valita joko kohdan ”Sisältää” tai ”Kosketushimmentimellä”, tai molemmat.

  Modernin lattiavalaisimen sijaintipaikka

  Modernin lattiavalaisimen voi sijoittaa varsin vapaasti vaikkapa olohuoneeseen, ruokailuhuoneeseen, makuuhuoneeseen, käytävälle, työhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Viehättävästi muotoiltu lattiavalaisin näyttää hyvältä melkeinpä missä tahansa. Vinkki: Modernit lattiavalaisimet eivät ehkä käy erittäin pieniin tiloihin, sillä ne vievät jonkin verran lattiapinta-alaa. Ne eivät myöskään välttämättä sovi kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Vain harvoissa lattiavalaisimissa on kosteisiin tiloihin sopiva IP-kotelointiluokan mukainen suojaus.

  moderni lattiavalaisin
  moderni lattiavalaisin
  moderni lattiavalaisin

  Modernien lattiavalaisinten värit ja materiaalit

  Modernien lattiavalaisinten valikoima on runsas, joten löydät varmasti omaa makuasi ja toivomaasi tyylisuuntaa vastaavan mallin. Valaisimia on kaikenlaisia, pelkistetyistä design-esineistä skandinaavistyylisillä puisilla jaloilla varustettuihin näyttäviin malleihin, sekä erivärisiin ja -muotoisiin, vaikuttaviin katseenvangitsijoihin. Jos sinulla on valaisimen ulkonäköä koskevia toiveita, voit täsmentää valaisinhakua suodattimilla ”Väri” ja Materiaali.

  Pohditko vielä, mikä moderni lattiavalaisin sopisi parhaiten asuntoosi? Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä ammattitaitoiseen neuvontaamme puhelimitse +358 9 3157 9451 tai yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

  15 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.