Messinkiset / kullatut seinävalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Messinkiset ja kullanväriset seinävalaisimet

  Lisää ripaus glamouria kotiisi

  Jos haluat tuoda kotisi sisustukseen näyttävää 1920-luvun tyyliä, ovat messingin ja kullan väriset seinävalaisimet siihen täydellinen vaihtoehto. Nämä värit saavat seinävalaisimet säihkymään ja luovat ylellisen ilmapiirin.

  Kullan- ja messinginvärisiä seinävalaisimia on tarjolla hyvin erilaisissa muodoissa, sillä tämä sisustustyyli on pitkään ollut hyvin suosittu. Monet pyöreät, neliömäiset tai suorakulmiota muistuttavat lampetit yhdistyvät hyvin myös moderniin tyyliin, mutta klassisen sisustustyylin ystävät luottavat edelleen kynttilänjalkavalaisimiin, joissa on joko ylpeä lasilasivarjostin tai näyttävä, kuvioitu kangasvarjostin.

  Tutustu messingin ja kullan värisiin seinävalaisimiin, ehkäpä löydät hauskoja ideoita nykyiseen sisustukseesi!

  seinaevalaisin musta kulta
  seinaevalaisimet messinki kulta

  Messinkiset ja kullanväriset seinävalaisimet modernisti muotoiltuna

  Messingin ja kullan eri sävyt yhdistyvät kauniisti erityisesti valkoisiin tai mustiin yksityiskohtiin, joten näitä väriyhdistelmiä käytetään nykyisin runsaasti modernia tyyliä edustavissa seinävalaisimissa. Moderniin sisustukseen sopivat valaisimet ovat lähtökohtaisesti muodoltaan:

  • Pyöreitä
  • Neliöitä tai
  • Suorakulmioita

  Eri muotojen joukosta löytyy vielä sekä hienovaraisia, minimalistisia seinävalaisimia, että mahtipontisia ja erityisen näyttäviä malleja.

  Kullan- ja messinginsävyiset seinävalaisimet antiikkistyylisessä sisustuksessa

  Näyttävään antiikkistyyliseen sisustukseen sopivat parhaiten sellaiset seinävalaisimet, joissa rungon kiiltävän hohtava messingin tai kullan sävy yhdistyy kuvioidusta kankaasta tehtyyn lampunvarjostimeen. Tämä materiaali- ja väriyhdistelmä saa valaisimen näyttämään arvokkaalta.

  Selkeästi 1920-luvun tyyliä esille tuovat sisustajat suosivat myös yksityiskohtaisilla, taiteellisilla lasivarjostimilla varustettuja valaisimia. Jos elegantisti sisustetussa tilassa käytetään kattokruunua, valitaan seinävalaisimiksi usein samaa tyyliä edustavat kynttiläseinävalaisimet.

  Tunnettujen suunnittelijoiden messingin- ja kullanväriset seinävalaisimet

  Koska messingin tai kullan väri saa seinävalaisimissa niin näyttävän ulkonäön aikaiseksi, ei ole mikään ihme, että useat maailmankuulut valaisinmuotoilijat ovat kiinnostuneet tästä tyylistä. Tunnettuja valaisimia ovat muun muassa:

  • Ernesto Gismondin Artemidelle suunnittelema Miconos-valaisin
  • Gigi Ranican Knikerbokerille suunnittelema Buchi-seinävalaisin, sekä
  • Michael Anastassiadesin seinävalaisinversio FLOS:in legendaarisesta, minimalistisesta IC-valaisinsarjasta

  Laatua ja ajatonta ulkonäköä arvostavalle sisustajalle mikä tahansa näistä seinävalaisimista on varteenotettava vaihtoehto.

  seinaevalaisin kulta
  messinkiset ja kullanvaeriset seinaevalaisimet
  messinkiset ja kullanvaeriset seinaevalaisimet

  Miten korkealle seinävalaisin asennetaan?

  Seinävalaisin tulisi lähtökohtaisesti asentaa aina noin 5 cm silmänkorkeuden yläpuolelle, eli lattiasta mitattuna noin 170-180 senttimetrin korkeudelle.

  Suosittelemme aina käyttämään sähköasentaa valaisinasennuksiin.

   
  Jäikö sinulle kysyttävää messingin- ja kullanvärisistä seinävalaisimista, tai jostain muusta valaistukseen liittyvästä aiheesta? Asiakaspalvelumme odottaa yhteydenottoasi numerossa +358 9 3157 9451. Voit lähettää meille kysymyksesi myös
  yhteydenottolomakkeella.

  messinkiset ja kullanvaeriset seinaevalaisimet
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Älä jää paitsi Black Week -tarjouksista!

  Tilaa uutiskirjeemme ja pääset nauttimaan heti parhaista tarjouksista.

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.