LED-pöytävalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Led-pöytävalaisimet – modernia tyyliä pöydälle

  Led-teknologia edustaa modernin valaistuksen nykyaikaa ja tulevaisuutta. Se auttaa säästämään energiaa ja rahaa, ja lisäksi se on ympäristöystävällistä. Tämä moderni tekniikka kannattaa yhdistää myös todelliseen klassikkovalaisintyyppiin, eli pöytävalaisimeen. Näin yhdistelemällä saadaan aikaan ihastuttavia valaisimia, jotka tarjoavat parasta mahdollista valaistusta tiettyyn paikkaan, esimerkiksi lukemista varten työpöydälle tai mukavan nojatuolin vieressä olevalle sivupöydälle. Valaisimen design ja tyylisuunta voi olla monin eri tavoin tyylikäs ja trendikäs, kunhan valaisin vain on varustettu modernilla tekniikalla. Jos mietit uuden pöytävalaisimen hankintaa kotiisi, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia led-pöytävalaisin.

  led poeytaevalaisin

  Modernin led-pöytävalaisimen muotoilu

  Kaikki led-pöytävalaisimet ovat moderneja vähintään valaistustekniikan, eli led-teknologian osalta. Valaisimissa käytetään joko kiinteästi asennettuja led-valonlähteitä tai vaihdettavia, niin kutsuttuja retrofit-lamppuja, jotka usein toimitetaan valaisimen mukana. Muilta osin led-pöytävalaisimen design voi olla hyvin monenlainen, esimerkiksi hienostuneen klassinen, skandinaavinen tai teollinen. Tyylinä voi olla myös moderni design, joka sopii hyvin yhteen modernin teknologian ja sisustuksen kanssa. Useimmiten moderneissa led-pöytävalaisimissa on nykyisin kiinteästi asennetut ledit, ja niiden muotoilu on vähäeleistä ja selkeälinjaista. Funktionaalisuus on usein koristeellisuutta tärkeämpää, mikä onkin yleisesti ominaista pöytävalaisimille.

  led poeytaevalaisin
  led poeytaevalaisin
  led poeytaevalaisin
  led poeytaevalaisin

  USB-liitännällä varustetut led-pöytävalaisimet

  USB-liitäntä on nykyisin mukava lisäominaisuus led-pöytävalaisimissa, sillä kirjoituspöydällä käytetään monia sähköä syöviä laitteita samanaikaisesti, eikä yksi pistorasia riitä millään. Tällainen pöytävalaisin ratkaisee kaksi ongelmaa kerralla: ensinnäkin se tuo riittävän valaistuksen pöydälle, ja toiseksi se mahdollistaa esimerkiksi kännykän lataamisen työskentelyn lomassa. USB-liitäntä on led-pöytävalaisimessa näppärä ominaisuus, joka on hyvä olla olemassa, vaikka juuri tällä hetkellä et sitä tärkeänä pitäisikään.

  Led-pöytävalaisinten USB-liitäntä sijaitsee useimmiten valaisimen jalassa ja sen antama virta riittää hyvin esimerkiksi kännykän tai tabletin lataamiseen.

  LED-pöytävalaisin värinvaihtotoiminnolla

  Joissakin LED-pöytävalaisimissa on kätevä värinvaihtotoiminto. Riippuu täysin mallista, onko LED-pöytävalaisin varustettu tällä hienolla toiminnolla, joten lue tuoteselosteet tarkkaan. Pöytävalaisimesi voi valaista esimerkiksi vihreällä, punaisella tai sinisellä valolla, ja tämän tiedon löydät tuotesivun teknisten tietojen kohdasta ”Valon väri”, jossa tulisi olla maininta ”monivärinen”.

  Värinvaihtotoiminnolla varustetun pöytävalaisimen käyttö on helppoa. Yleensä valaisinta ohjataan toimitukseen sisältyvällä kaukosäätimellä, tai vielä modernimmin kännykän kautta sovelluksella. Värinvaihdon sisältäviä valaisimia ovat esimerkiksi Philips Hue -tuotteet.

  Tiesitkö, että myös vanhan suosikkipöytävalaisimen voi varustaa helposti värinvaihtotoiminnolla, himmennystoiminnolla ja muilla hienoilla ja nykyaikaisilla ominaisuuksilla. Valitse vain älylamppujen valikoimastamme sopivalla lampunkannalla varustettu malli, kierrä se kiinni valaisimeesi, ja asenna sovellus älypuhelimeesi tai käytä pakettiin kuuluvaa kaukosäädintä. Näin lempipöytävalaisimesi on käynyt läpi nuorennusleikkauksen aivan käden käänteessä.

  led poeytaevalaisin

  Himmennettävät LED-pöytävalaisimet

  Himmennettävät pöytävalaisimet ovat todella käteviä. Jos haluat lukea kirjaa, voit säätää valoa hiukan kirkkaammaksi. Rentoa valaistusta toivoessasi voit vastaavasti himmentää valoa. Himmentäminen tapahtuu esimerkiksi valaisimeen asennetulla, kätevällä kosketushimmentimellä.

  Kun olet valinnut tietyn pöytävalaisimen tarkempaan tarkasteluun, katso tuotteen teknisistä tiedoista, onko valaisin himmennettävä. Jos kohdassa ”Himmennettävä” lukee ”Kyllä”, voit varmasti käyttää himmennystoimintoa, kunhan valaisimessa on käytetty kiinteästi asennettua led-tekniikkaa tai kun kierrät valaisimeen himmennettävän led-lampun.

  Vinkki: Kirjoituspöydän led-pöytävalaisinten valoa voi himmentää, minkä lisäksi monien valaisinten valon väriä voi myös vaihtaa. Jos toivot led-pöytävalaisimelta useita valo-ominaisuuksia, kuten esimerkiksi värinvaihtotoimintoa, kannattaa valita kaukosäätimellä varustettu LED-pöytävalaisin. Modernini vaihtoehto on sovellusohjattava valaisin, kuten esim.  Philips Hue Living Colors, jonka palkittu design sisältää yli 16 miljoonaa valoväriä.

  LED-pöytävalaisimet akulla

  Pöytävalaisin on tyylikäs ja yksinkertainen ratkaisu, kun haluat kotisi tiettyyn kohteeseen kauniin valaistuksen. Pöytävalaisimia on saatavana nimittäin varsin monenlaisina malleina, ja toisin kuin riippuvalaisimien, seinävalaisimien ja vastaavien tapauksessa voi pöytävalaisimen liittää helposti lähimpään pistorasiaan. Et tosin tarvitse välttämättä edes pistorasiaa valaisimellesi, sillä olemassa on jo vieläkin kätevämpi vaihtoehto. Moderneissa LED-pöytävalaisimissa on nykyään nimittäin pistorasiaan liitettävän pistokkeen lisäksi myös sisäänrakennettu akku.

  Akullinen malli helpottaa elämää vielä asteen enemmän, sillä voit käyttää led-pöytävalaisinta missä haluat. Jotkin mallit toimivat jopa ulkotiloissa, mutta valaisimen kotelointiluokkaan täytyy aina kiinnittää huomiota. Pöytävalaisimen valaisuaika akkukäytössä riippuu täysin mallista, ollen yleensä kolmesta tunnista aina 15 tuntiin. Kun akun teho on loppumassa, voi valaisimen ladata helposti USB-liitännän kautta.

  led poeytaevalaisin
  led poeytaevalaisin
  led poeytaevalaisin
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.