Lasiset riippuvalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Lasiset riippuvalaisimet

  Paljon muutakin kuin vain läpinäkyvä lasipallo!

  Lasivarjostimella varustetuista riippuvalaisimista voi tulla ensimmäisenä mieleen särkyneen lasin siivoaminen, mikä sinällään ei ole kaukana totuudesta, sillä iskunkestäviin diffuusorivalaisimiin verrattuna tämä valaisintyyppi on selkeästi hauraampi. Nykyaikaisten, lasisten riippuvalaisinten tapauksessa ei kuitenkaan saa unohtaa sisustuksellista arvoa, sillä nämä valaisimet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, upean kauniita ja kirkkaasti valaisevia. Lasisten varjostimien tapauksessa valo on ainutlaatuinen siksi, että se säteilee esteettä kaikkiin suuntiin. Eikä valaisimen iskusta rikkoutuminen ole kovinkaan todennäköistä keittiössä, olohuoneessa tai ruokailutilassa.

  riippuvalaisin lasi

  Lasivarjostimella varustetun riippuvalaisimen ripustamiskorkeus pöydän yllä

  Asennettaessa riippuvalaisinta ruokapöydän ylle kannattaa asennuskorkeuteen ehdottomasti kiinnittää huomiota, sillä liian matalalle tai korkealle asennettu valaisin rikkoo tunnelman ja haittaa arkiaskareiden suorittamista.

  Nyrkkisääntönä on yleensä, että riippuvalaisimen alareunan tulisi olla noin 60–80 cm pöytälevyn yläpuolella. Tällöin tilaa jää riittävästi päille, jotka kurkottelevat innoissaan spagettikattilaa kohden, pöydän vastakkaisilla puolilla istuvat näkevät toisensa hyvin ja ruokapöydän ympäristöön muodostuu kaunis valaistusalue. Erityistä joustavuutta saadaan aikaan valaisimella, jonka korkeutta voidaan tarpeen mukaan säätää.

  Lasisen riippuvalaisimen puhdistaminen

  Jos huone tuntuu hämärältä, ei vika välttämättä ole rikkoutunut lamppu tai valokatkaisin, vaan ajan kuluessa lampunvarjostimeen kertynyt pölykerros. Vaikka ohutta pölykerrosta ei välttämättä silmällä huomaa, vaikuttaa se yllättävän paljon valaisimesta säteilevän valon laatuun. 

  Lasivarjostimella varustetut riippuvalaisimet ovat ihastuttavia ja pysyvät sellaisina, kunhan niiden säännöllisestä hoitamisesta ja puhdistamisesta huolehditaan. Tämä on helppoa, eikä puhdistamiseen tarvitse varata paljon aikaakaan. Näin sujuu hyvä peruspuhdistus:

  • Kytke valaisin virrattomaksi sulakkeesta. Tarkasta virrattomuus valaisimesta vielä kaksinapaisella jännitteenkoettimella.
  • Anna valaisimen jäähtyä täysin.
  • Puhdista valaisin valmistajan ohjeiden mukaan. Nettilamppu suosittelee käyttämään kuivaa mikrokuituliinaa. Kemiallisia tai biologisia puhdistusaineita ei pidä käyttää.
  • Lasikristallivalaisimia varten suositellaan lisäksi erityistä puhdistusainetta – tutustu pakkauksessa oleviin ohjeisiin.

  Kun valaisin on puhdistettu, voit kytkeä virran jälleen päälle ja testata valaisintasi. Huone on nyt varmastikin kirkkaampi ja kauniimpi.

  riippuvalaisin lasi

  Lasiriippuvalaisinten valikoima

  Jos et halua pelkistettyä, kirkasta ja pyöreää lampunvarjostinta, jollaisia on käytetty jo sata vuotta sitten, meillä on sinulle hyviä uutisia: lasi on trendikästä, ja se on ollut muodissa jo useita vuosia.

  Trendien ansiosta lasivarjostimella varustettujen riippuvalaisinten valikoima on kasvanut niin suureksi, että se on verrattavissa täysin muihin materiaaleihin. Lasi on joustava materiaali ja siitä voi luoda aina uudenlaisia muotoja: pulleaa, kartiomaista, litteää, mehiläiskennoa muistuttavaa pintaa, aaltomaista tai peilinkirkasta. Lasia voi myös yhdistellä muihin materiaaleihin, esimerkiksi korkkiin, puuhun, kankaaseen ja tietenkin metalliin. Joidenkin valaisinmuotoilijoiden tyyliin kuuluvat vintage-ilmettä tuovat kupariset värit, toiset puolestaan suunnittelevat värikkäitä retrotyylisiä lasivarjostimia. Ja sitten ovat tietenkin upeat savulasiset valaisimet, jotka edustavat rustiikkista maalaistyyliä.

  riippuvalaisin lasi
  riippuvalaisin lasi
  riippuvalaisin lasi

  Lasisiin riippuvalaisimiin sopivat lamput

  Lasivarjostin on läpinäkyvä, mikä on kaunis ominaisuus. Lasivarjostin paljastaa lampun, joten sen valintaan kannattaa käyttää harkintaa. Esimerkiksi spiraalimainen energiansäästölamppu tai mattapintainen kupu pilaa lasivarjostimen kauniin ulkonäön.

  Suositeltavin vaihtoehto lasivarjostimen kanssa käytettäväksi on filamenttilamppu. Se on moderni led-lamppu, jossa on kaikki led-valaistusteknologian edut:

  • energiansäästö
  • pitkä käyttöikä
  • kytkentäkestävyys
  • heti 100-prosenttisen kirkas valo
  • yhteensopivuus tavanomaisten lampunkantojen kanssa

  Tärkein ominaisuus lasisten riippuvalaisinten tapauksessa on kuitenkin se, että filamenttilamput näyttävät hehkulampuilta. Niissä on hehkulangat ja lämpimältä vaikuttava valo, joten ulkonäkö tukee kaunista lasivarjostinta. Tutustu verkkokauppamme filamenttilamppuihin.

  riippuvalaisin lasi

  Onko sinulla kysyttävää seinävalaisimen asentamisesta, led-teknologiasta tai valaisinten käytöstä kylpyhuoneessa? Ammattitaitoinen neuvontamme on valmiina auttamaan. Soita numeroon +358 9 3157 9451 tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 15 :n etukupongin*!

  15 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 99 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.