Kruunuvalot varjostimella

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Viihtyisää, trendikästä ja erilaista: kangasvarjostimilla varustetut kattokruunut

  Kynttilä- ja kristallikruunut ovat tuttu näky monissa kodeissa, mutta vaihtoehtojakin on. Raikas versio klassisesta kattokruunusta on varustettu viehättävillä varjostimilla, jotka piristävät valaisimen ulkonäköä ja luovat viehättävää tunnelmaa. Tekstiilivarjostinten suurin etu on se, että ne luovat erityisen miellyttävää valaistusta, kunhan valaisimeen on vain asennettu valonväriltään lämpimän valkoiset lamput.

  kattokruunu varjostimilla

  Kattokruunun varjostimien määrä

  Sopiva varjostimien määrä on täysin makuasia, kuten moni muukin sisustukseen liittyvä seikka. Kunhan valaisimen sijaintipaikka ei muistuta kooltaan varastohuonetta, voit valita aivan vapaasti niin monta lamppua kuin itse haluat. Mitä useampia pikkuisia kangasvarjostimia valaisimessa on, sitä hauskemmalta ja erityisemmältä valaisin näyttää. Voit siis valita kattokruunun, jossa on hyvinkin monta pientä varjostinta. Käytä verkkokaupassamme suodatinta ”Lamppujen lukumäärä” ja valitse oman makusi mukaan 3–24 lampunvarjostinta.

  kattokruunu varjostimilla

  Kattokruunun tekstiilivarjostimien puhdistaminen

  Pidätkö kattokruunuista, mutta huolestuttaako sinua sellaisen puhtaana ja pölyttömänä pitäminen? Itse asiassa puhdistaminen on yksinkertaista: Kun valaisimessa ei ole jännitettä, voit pyyhkiä pölyt pois pölyhuiskulla tai mikrokuituliinalla. Pesukonetta ei tarvita kangasvarjostimia varten, eikä varjostimia todellakaan pidä pesettää.

  Tyylivaihtoehdot

  Kangasvarjostimilla varustettu kattokruunu voisi jo sellaisenaan olla tyylin määritelmä. Tämän erityisen alakategorian voi jakaa kuitenkin edelleen tunnettujen tyylisuuntien mukaan. Etsitkö esimerkiksi kangasvarjostimilla varustettua kattokruunua maalaistyylissä? Valitse siis tämä vaihtoehto verkkokaupan suodattimissa. Voit myös valita ”Firenzeläisen”, ”Merihenkisen” tai ”Skandinaavisen” tyylin, ja erilaiset hakutulokset saattavat yllättää sinut.

  Kattokruunun ripustamiskorkeus

  Muista muutama tärkeä seikka ripustaessasi kattokruunua: Jos kattokruunu on ruokapöydän yllä, suositellaan n. 6070 cm:n etäisyyttä valaisimen alareunan ja pöydän pinnan välille. Jos kangasvarjostimilla varustettu kattokruunu riippuu puolestaan vapaasti huoneessa, se kannattaa ripustaa riittävän korkealle eli siten, että sen alla voi seisoa ja kävellä ongelmitta. 

  Varjostinten värivalikoima

  Haluat varmasti jo tietää, onko kangasvarjostimilla varustettu kattokruunu saatavilla myös lempivärissäsi. Kokeile tällöin verkkokaupassamme suodatinta ”Väri”, jolloin saat selville koko värivalikoimamme. Tarjolla on kaikkea valkoisesta ja mustasta kromiin, alumiiniin ja pronssiin sekä punaiseen, vaaleanpunaiseen ja siniseen.

  kattokruunu varjostimilla
  kattokruunu varjostimilla

  Kangasvarjostimilla ja LED-retrofit-lampuilla varustetut kattokruunut

  Haluatko vihdoin siirtyä kohti LEDien aikakautta? Kuulostaa hyvältä, sillä modernin LED-tekniikan edut ovat kautta linjan vakuuttavia. Jos et halua luopua rakkaasta varjostimin varustetusta kattokruunustasi, voit varustaa sen uusilla LED-lampuilla, sillä lamppuja on saatavilla kaikilla tavanomaisilla kannoilla, jotka ovat tuttuja jo esimerkiksi hehkulampuista. Tällaisia lamppuja kutsutaan retrofit-lampuiksi, sillä niiden lampunkanta sopii vanhaan kattokruunuusi, joten kattokruunun päivittäminen nykyaikaan on todella yksinkertaista. Jos sinulla on asiasta jotakin kysyttävää, ota yhteyttä asiantuntevaan neuvontaamme, jonka yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

  Himmennettävät kattokruunut varjostimilla

  Varjostimella varustettujen kattokruunujen valoa voi tietenkin myös himmentää. Kangasvarjostimet takaavat jo itsessään pehmeän ja miellyttävän valaistuksen, mutta kun kokonaisuuteen lisätään vielä valon himmentämisen mahdollisuus, on viihtyisyys todellakin taattu. Voit selvittää tuotteen teknisistä tiedoista, onko tarkastelemasi valaisinmalli myös himmennettävä.

  Onko sinulla vielä kysyttävää kattokruunuista? Soita ammattitaitoiseen neuvontaamme numeroon +358 9 3157 9451 tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.