Kattovalaisimet puu

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Puiset kattovalaisimet luovat viihtyisän tunnelman

  Puu on materiaalina luonnonläheinen, aistillinen ja lämmin, joten se sopii hyvin sisustamiseen ja luo erityistä viihtyisyyttä. Työstöstä ja syyrakenteesta riippuen puu voi olla joko hienoa tai karkeaa. Tämän luonnollisen materiaalin edut tulevat esiin muotoilun kautta ja valaisimien osalta erityisesti yhdessä lämpimän valkoisen valon värilämpötilan kanssa.

  puiset kattovalaisimet

  Puiset LED-valaisimet

  Puun ihastuttava luonnollisuus yhdistyy hienosti moderniin valaistustekniikkaan, joten onkin selvää, että puisia valaisimia on saatavana myös LED-lampuilla varustettuina. Ledit voivat olla joko tavallisia, vaihdettavissa olevia kannallisia lamppuja, tai kiinteästi asennettu, jolloin niitä ei voi vaihtaa. LED-teknologian merkittävimpiä etuja ovat:

  • LED-lamput kuluttavat 90 % vähemmän sähköä kuin tavalliset hehkulamput
  • LED-lamput ovat ympäristöystävällisiä, sillä niissä ei ole elohopeaa
  • Lamppujen vaihtamisesta ei tarvitse kantaa huolta (pitkä käyttöikä)
  • Lamppujen valo syttyy heti täyteen kirkkauteen– toisin kuin energiansäästölampuissa
  • Kompaktin teknologian ansiosta mahdollisuudet muotoiluun ovat lähes rajattomat
  puiset kattovalaisimet

  Hienoa ilmettä puun syyrakenteen ansiosta

  Tuleeko puusta materiaalina mieleesi ajopuu, jolla on tarinoita kerrottavanaan, vai vanhan talon ikivanhat hirret tai koristeelliset oksat? Voit päästää mielikuvituksesi valloilleen myös kattovalaisinten yhteydessä tutustumalla verkkokaupassamme valaisimiin, joissa on erilaisia syyrakenteita. Tarjolla on vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

  Puulta näyttävät kattovalaisimet (puunväriset valaisimet)

  On olemassa myös kattovalaisimia, jotka eivät ole puuta, vaikka ne siltä näyttävätkin. Jos varsinaisella materiaalilla ei ole erityisesti väliä, vaan ainoastaan ulkonäkö merkitsee, on valaisinvalikoima vielä selvästi laajempi.

  Puisten valaisinten erilaiset tyylit

  Puu tuo mieleen ensisijaisesti maalaistalot ja niiden rustiikkisen sisustustyylin. Toisaalta puu voi viedä ajatukset myös skandinaaviseen tyyliin. Puu sopii luonnonmateriaalina hyvin niin nuorekkaisiin asuntoihin kuin klassisiin sisustuksiinkin, minkä lisäksi vintage- ja retroesineiden ystävät voivat tehdä löytöjä puisten valaisinten joukosta. Hyödynnä verkkokauppamme suodatustoimintoa etsiessäsi omaan sisustusmakuusi sopivia tuotteita. 

  puiset kattovalaisimet
  puiset kattovalaisimet
  puiset kattovalaisimet

  Puiset kattovalaisimet sopivat moneen tilaan

  Voit toteuttaa sisustussuunnitelmaasi täysin vapaasti, sillä puiset kattovalaisimet sopivat yhtä lailla olohuoneeseen ja ruokailutilaan kuin makuu- ja lastenhuoneeseenkin. Jos haluat sijoittaa valaisimen tilaan, joka voi olla kostea tai märkä, huolehdi, että valaisimen kotelointiluokka on sopiva, sillä vesi ja sähköhän eivät tunnetusti sovi yhteen. Seuraavassa taulukossa esitetään yhteenveto kotelointiluokista

  Ensimmäinen numeroX4Suojataso vieraesesineitä ja pölyä vastaan
  0Ei suojausta
  1Suojaus isoja (≥ 50 mm) kappaleita vastaan
  2Suojaus keskikokoisia (≥ 12,5 mm) kappaleita vastaan
  3Suojaus pieniä (≥ 2,5 mm) kappaleita vastaan
  4Suojaus erittäin pieniä (≥ 1 mm) kappaleita vastaan
  5Suojattu pölyltä
  6Pölytiivis (täydellinen suojaus)
  Toinen numeroXSuojaus vettä ja kosteutta vastaan
  0Suojaamaton
  1Pystysuoraan tippuvalta vedeltä
  2Tippuvalta vedeltä, maks. 15 asteen kulma
  3Satavalta vedeltä, maks. 60 asteen kulma
  4Roiskuvalta vedeltä
  5Joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta
  6Joka suunnasta tulevalta voimakkaalta vesisuihkulta
  7Kestää hetkellisen upotuksen veteen
  8Kestää jatkuvan upotuksen veteen
  9KKestää suurella paineella läheltä ruiskutettua kuumaa vettä

  Himmennettävät kattovalaisimet puusta

  Miellyttävä materiaali sopii tietenkin erinomaisesti yhteen miellyttävän valon kanssa. Jos haluat yhdistää himmentimen puiseen valaisimeesi, valitse kattovalaisinten kategoriassa suodattimiksi ”puu” ja himmennettävä, jolloin saat kätevästi esiin kaikki sopivat tuotteet.

  Onko sinulla kysyttävää puisista kattovalaisimista? Ota yhteyttä asiantuntevaan neuvontaamme joko puhelimitse +358 9 3157 9451 tai yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.