Jouluvalot

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Valoketjut

  Tunnelmaa juhlaan ja arkeen

  Haluatpa sitten piristää sisustustasi ympärivuotisesti, lisätä ripauksen kauneutta ja eleganssia juhlaan tai tehdä työtilastasi viihtyisämmän, löydät laajasta valikoimastamme varmasti käyttötarkoitukseesi sopivan valoketjun.

  Erityistä tunnelmaa valoketjuilla saa luotua joulun odotuksen aikana.

  Milloin valoketjuja voi käyttää koristeluun?

  Valoketjujen hyvä puoli on se, että niille löytyy hyviä käyttötarkoituksia ympäri vuoden, sekä sisä- että ulkotiloissa. Esimerkiksi syntymä- tai hääpäivää juhlittaessa valoketjut täydentävät hienosti tunnelmaa. Minimalistiset valoketjut ovat suosittuja myös arkikäytössä, esimerkiksi olohuoneen tai työhuoneen koristeena. Joulun aikaan erilaiset valoketjut sopivat loistavasti joulukuusen lisäksi pihapensaisiin ja parvekkeille.

  Laajasta valikoimastamme löytyy tyyliltään hyvin erilaisia valoketjuja, joten sisustustyylisi ei rajoita mahdollisuuksia. Viime vuosina erityisesti teollisen ja skandinaavisen tyylin valoketjut ovat olleet suosittuja. Meiltä löydät moni- ja yksivärisiä valoja, koristevaloketjuja eri muodoissa ja jopa hehkulamppuja jäljitteleviä ketjuja.

  valoketju kaevyt valkoinen Sirius
  kuparilanka valoketju
  Glow valoketju hehkulamput

  Miten valoketju kiinnitetään?

  Valoketjun asentaminen on helppoa ja nopeaa. Jos haluat käyttää valoketjua esimerkiksi ruokapöydällä tai piirongin päällä koristeena, tarvitsee sinun vain kytkeä pistoke pistorasiaan.

  Jos valoketju kiinnitetään seinään tai kattoon, täytyy huomioida muutama asia, jotta asennus varmasti on turvallinen. Sileään pintaan kiinnittäessä riittää usein läpinäkyvä kaksipuolinen teippi, joka on toimiva ratkaisu yleisimmille pinnoille.

  Jos pinta on karkea, suosittelemme käyttämään yksittäisiä tappeja tai pieniä nauloja, jotta asennus on varmasti kestävä. Muita vaihtoehtoja ovat erilaiset niitit ja johdonpitimet. Osa valoketjuista voidaan kiinnittää myös imukuppien avulla ikkunoihin, muihin lasipintoihin ja muoviin.

  Kiinteän kehyksen, kuten taulun, sängynpäädyn tai hyllyn ympärille valoketjun voi sijoittaa ilman lisäkiinnikkeitä.

  Jos haluat asentaa valoketjun ulos, suosittelemme esimerkiksi kourukoukkujen käyttöä kestävän kiinnityksen aikaansaamiseksi.

  Joulukuusen koristeluun on saatavilla myös langattomia kynttilöitä, jotka saavat virtansa AA- tai AAA-paristoista. Tehokkaan led-teknologian vuoksi ne käyttävät vain vähän virtaa. Langattomien kynttilöiden etuna on mahdollisuus asettaa ne puussa mihin kohtaan tahansa.

  Konstsmide valoketju
  Valonauhan voi asentaa lähes mihin tahansa, tai sen voi vain kietoa kiinteän kehyksen ympärille.
  paristokaeyttoeinen led valoketju kuusenkynttilaet Konstsmide

  Langattomat kynttilät sopivat erinomaisesti joulukuusen koristeluun.

  Mitä eroa on sisä- ja ulkotilojen valoketjuilla?

  Sisäkäyttöön tarkoitettuja valoketjuja ei saa käyttää puutarhassa, terassilla tai parvekkeella. Ulkona käytettävien valoketjujen kotelointiluokituksen tulee aina olla vähintään IP44, mikä suojaa niitä vesiroiskeilta ja halkaisijaltaan yli 1 mm:n kokoisilta vierasesineiltä.

  Voiko valoketjun lamput vaihtaa?

  Valtaosa markkinoilla olevista valoketjuista on nykyisin varustettu kiinteillä led-polttimoilla, joita ei voi vaihtaa. Led-teknologian avulla valoketjuista on saatu muotoilultaan siroja. Käytetyt valonlähteet ovat pitkäikäisiä, joten valoketjusta pääsee nauttimaan vuosia ennen kuin korvaavan tuotteen etsiminen tulee eteen..

  metallipallot valoketju
  taehtivaloketju koristevalo valkoinen
  led valoketju vaerikaes ulos

  Jos sinulle jäi kysyttävää valoketjuista tai valonauhoista, voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä joko soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.