Ruskeat ja maanläheiset sävyt

luovat lämpimän tunnelman

Maanläheiset sävyt tuovat lämpöä kodin sisustukseen niin pehmeän beigenä kuin tummanruskeanakin, erityisesti valoon yhdistettynä. Maanväriset lampunvarjostimet, joista löytyy myös lämpimän punaisia, keltaisia tai oransseja yksityiskohtia, näyttävät luonnollisilta ja yhdistyvät kauniisti muihin trendimateriaaleihin, kuten puuhun ja betoniin. Maanläheisten sävyjen suurimpana etuna pidetään yleisesti niiden yhteensopivuutta lähes minkä tahansa muun värin kanssa.

Mousse

mukava ja tunnelmallinen


Moussenvärinen tumma ja rikas ruskea tuo sisustukseen vivahteen turvallisuutta ja pysyvyyttä. Tämä värisävy näyttää mukavalta ja kodikkaalta kaikkina vuodenaikoina.

Esimerkkejä moussenvärisistä valaisimista

Syksyn värit

miellyttävä sekoitus


Ruskaa muistuttavat värisävyt toimivat erinomaisesti valaisimissa, joissa on useita lampunvarjostimia. Esimerkiksi ohrankeltainen, oranssi ja punaruskea väri kerää yhdistelmänä varmasti katseita.

Esimerkkejä valaisimista syksyn väreissä

Kamelinruskea

pehmeä ja luonnollinen ulkonäkö


Kamelinruskea väri on todellinen klassikko ja edustaa kauniisti syksyn tunnelmaa. Erityisen näyttävästi tämä värisävy yhdistyy mustaan ja vaaleisiin beigen sävyihin.

Esimerkkejä kamelinruskeista valaisimista

Munankuori

ylväs valkoinen


Luonnollinen munankuoren tai shamppanjan sävy antaa huonekaluille pidättäytyvän, mutta ylvään olemuksen. Sisustuksessa tämä sävy toimii loistavasti yhdistelmänä tummanruskean puun kanssa.

Esimerkkejä valaisimista munankuoren väreissä

Ruskea

klassinen ja kaunis väri


Ruskea luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman kaikissa vaaleissa ja tummissa sävyissään. Valaistuksen osalta ruskea väri toimii erinomaisesti lämpimän valkoisen valon kanssa. Ruskeat valaisimet yhdistyvät helposti hyvin erilaisiin sisustustyyleihin, mutta erityisen hyvin ne toimivat joko valkoiseen tai muihin maanläheisiin väreihin yhdistettynä.

Valaisintyypin mukaan

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.