Kultaista glamouria

Valaisimet lämpöä hehkuvissa sävyissä

Kullanväriset valaisimet näyttävät tietyllä tapaa arvokkailta, niin matta- kuin kiiltäväpintaisinakin. Eri värisävyjen lisäksi valinnanvaraa on runsaasti myös valaisimen muotoilun ja tyylin osalta, sillä tarjolla niin mahtipontisia, näyttäviä sisustuselementtejä, kuin minimalistisia ja moderneja valaisimiakin. Ruusukulta pysyy edelleen suosittuna sävynä sen luoman lämpimän ilmapiirin vuoksi.

Tutustu kullansävyisiin valaisimiin


Kauniit lattiavalaisimet

Valoa ja tunnelmaa kullan sävyissä

Kulta sopii värisävynä niin klassisiin lattiavalaisimiin kuin kaarivalaisimiinkin. Nykyisin suosittuun moderniin sisustustyyliin sopivat puristiset linjat, mutta näyttävissä ja ylellisissä tiloissa erilaiset kasviaiheiset muotoilut saavuttavat täyden loistonsa. Loiston ja kimmellyksen ystävät valitsevat kotiinsa valaisimen, joka päällystetty lehtikullalla.


Näyttävät kattovalaisimet

Kirkasta hohtoa koko huoneeseen

Kulta eri sävyissään on hyvin trendikäs väri kattovalaisimissa. Kullansävy voi muuttaa yksinkertaisen kohdevalaisimen loistavaksi elementiksi, joka täydentää muuta sisustusta. Toisena ääripäänä ovat kultaiset kruunuvalaisimet, jotka kristalleineen ottavat koko huoneen haltuunsa.


Häikäisevän kauniit riippuvalaisimet

Alueellinen valaistus tyylillä

Kullanvärinen riippuvalaisin on hieno yksityiskohta esimerkiksi ruokapöydän tai olohuoneen pöydän yllä. Kullansävyisten riippuvalaisinten valikoima on todella laaja, joten erilaisia vaihtoehtoja on niin minimalismin kuin koristeellisen sisustustyylinkin ystäville. Monilamppuiset riippuvalaisimet ovat erityisen trendikkäitä.


Tunnelmalliset pöytävalaisimet

Kultaista charmia pöydille

Kullanväriset pöytävalaisimet säteilevät kodikasta valoa, sillä värisävy toimii loistavasti lämpimänvalkoisen valon kanssa. Kullansävyinen pöytävalaisin on hyvä valinta myös yöpöydälle, jos makuuhuoneeseen halutaan tuoda hieman ylellisyyden tuntua.


Majesteetilliset kattokruunut

Kun kulta pääsee täyteen loistoonsa

Ylellisen ja arvokkaan tilan kattoon ei oikeastaan voi ajatella kuin näyttävää kattokruunua, sillä se tekee kokonaisuudesta täydellisen. Kultaiset kristallikruunut toimivat hienosti myös valkoisten tai värillisten kristallielementtien kanssa. Vaikuttava ulkonäkö saadaan aikaan myös kullan ja helmiäissävyjen yhdistelmällä.


Charmantit seinävalaisimet

Kiiltoa silmien korkeudella

Hienostuneeseen sisustukseen sopii erinomaisesti lämpimän kullansävyiset seinävalaisimet. Yksinkertaiset, perinteiset geometriset muodot sekä erilaiset kaarevat elementit ovat suosituimpia seinävalomalleja.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.