Solar-koristevalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Koristevalot aurinkokennolla

  Tunnelmaa illanviettoon pihalla

  Ulkokäyttöön soveltuvia koristevalaisimia on tarjolla uskomaton määrä aina pallovaloista valokuutioihin ja maavaloihin, valoketjuihin ja lyhtyihin.

  Osassa tuotteista on myös värinvaihto-ominaisuus, mikä tuo hienoa tunnelmaa esimerkiksi puutarhaan, pihapolulle tai terassille.

  koristevalo aurinkokaeyttoeinen

  Minkälaiset koristevalaisimet ovat suosittuja pihalla?

  Kukkapenkkien, nurmikoiden ja terassien koristelussa suosituimpia valaisimia ovat erilaiset pallovalot ja valokuutiot. Viime vuosina erityisesti värinvaihdolla varustetut koristevalaisimet ovat kasvattaneet suosiotaan.

  Kesäiltojen tunnelmanluojina suositaan taas aurinkokennovalaisimia, jotka herättävät pihapensaat ja -puut eloon hämärän laskeuduttua. Tähän tarkoitukseen sopivat erinomaisesti maapiikillä varustetut aurinkokennovalaisimet.

  Terasseilla ja parvekkeilla suositaan illanistujaisten osalta erilaisia valoketjuja ja -nauhoja sekä lyhtyjä, sillä ne luovat mukavan ja rauhallisen tunnelman.

  Miten aurinkokennovalaisimet toimivat?

  Päiväsaikaan aurinkokennovalaisimet keräävät auringon energiaa, joka varastoituu sähköenergiana valaisimen akkuun. Pimeän laskeuduttua valaisimen hämäräkytkin kytkee valon päälle ja valaisin hyödyntää päivän aikana akkuun kerättyä sähköä. Osassa valaisimista on erityinen ajastin, jolla voi säätää valaisuaikaa mielensä mukaan.

  Huomioithan, että aurinkokennovalaisimen toiminta on täysin riippuvainen sen aurinkokennon keräämästä aurinkoenergiasta. Aurinkokenno tulisi suunnata etelään eikä sen edessä saa olla esteitä, kuten kasveja tai lehtiä, jotta lataus on mahdollisimman tehokas. Aurinkokenno tulisi myös puhdistaa säännöllisesti pölystä ja liasta. Suomen olosuhteissa aurinkokennovalaisimet eivät valitettavasti toimi halutulla tavalla talvikauden aikana, sillä auringonvalon määrä on valitettavasti liian alhainen.

  aurinkokaeyttoeinen koristevalo
  koristevalaisin aurinkokennolla

  Miten pitkän latausajan aurinkokennovalaisimet vaativat?

  Kirkas ja valoisa päivä riittää pääsääntöisesti lataamaan aurinkokennovalaisimen akun täyteen. Pilvisinä päivinä tai pimeämpien kuukausien aikana akut eivät välttämättä lataudu täyteen yhdessä päivässä. Pakkasen tai muiden hankalien säätilojen aikana aurinkokennovalot kannattaa viedä sisälle, sillä harvat aurinkokennotuotteet on suunniteltu kestämään haastavia sääoloja.

  Huomioi, että käyttöön otettaessa aurinkokennovalaisimen akun lataus täyteen voi kestää 2-10 päivää.

  Miten kauan aurinkokenno- eli solar-valaisin valaisee?

  Aurinkokennovalaisimen valaisuaika riippuu pitkälti siinä käytetyn akun laadusta ja ladatun energian määrästä. Laadukkaissa valaisimissa myös valonlähde on usein laadukkaampi ja näin ollen pieniruokaisempi, joten valaisuaika kasvaa myös tätä kautta. Yleisesti aurinkokennovalon valaisuaika vaihtelee viiden ja kahdenkymmenen tunnin välillä.

  Mikäli sääolosuhteet ovat hyvät ja akku latautuu täyteen, valaisee aurinkokennollinen koristevalo noin 8-10 tuntia.

  Jos sinulle jäi kysyttävää ulkokäyttöön sopivista koristevalaisimista, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Saat yhteyden puhelimitse soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  solar koristevalaisin
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Älä jää paitsi Black Week -tarjouksista!

  Tilaa uutiskirjeemme ja pääset nauttimaan heti parhaista tarjouksista.

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.