Seinävalaisimet puu

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Puiset seinävalaisimet – luonnonmateriaalin viehätys katseen korkeudella

  Puiset seinävalaisimet valaisevat kauniisti sekä yksittäin että pieneen valaisinryhmään asennettuna. Ne näyttävät tietenkin myös tyylikkäiltä, koska niiden materiaalina käytetty puu on aina kaunista ja luonnollista, olipa seinävalaisimen muoto sitten mikä tahansa. Puiset seinävalaisimet ovat aina katseen korkeudella – eteisessä, ruokailu- tai olohuoneessa ja lastenhuoneessa. Ne voivat olla trendikästä skandinaavista tyyliä, rustiikkisia tai huippumoderneja. Puiset valaisimet eroavat toisistaan muotoilultaan ja käyttökohteiltaan, mutta niiden ainutlaatuinen, lämmin ilme on aina läsnä.

  Puisten seinävalaisinten erilaiset muotoilut

  Millaista muotoilua toivot valaisimeltasi? Puisissa seinävalaisimissa on tosiaankin valinnan varaa. Valaisimesta riippuen puun määrä vaihtelee, mutta luonnollinen ilme on aina taattu. Vain mielikuvituksesi asettaa rajoitteita.

  Lastenhuoneeseen on tarjolla omanlaisiaan puisia valaisimia, olohuoneeseen sopii toisaalta ehkä rustiikkinen design. Voit myös valita skandityylin valaisimen muutenkin skandinaaviseen sisustukseesi, tai ehkäpä design-valaisimen.

  puinen seinaevalaisin
  puinen seinaevalaisin
  puinen seinaevalaisin

  Puisten seinävalaisinten trendikkäät, litteät mallit

  Etsitkö nimenomaan pelkistetyn minimalistista muotoilua, jossa on hienon luonnollista ilmettä? Siinä tapauksessa puinen seinävalaisin on täsmälleen oikea valinta. Seinävalaisin, jonka muotoilu on äärimmäisen litteä ja futuristinen, ja jossa on kiinteästi asennetut ledit, sopii monenlaiseen sisustustyyliin. Ledien on oltava kuitenkin kiinteästi asennettuja, sillä vaihdettavat lamput rajoittavat kokonsa vuoksi merkittävästi muotoilua. Kuten voit kuvitella, hehkulamppu ei sopisi mitenkään muutaman senttimetrin levyiseen seinävalaisimeen eikä varsinkaan näyttäisi tyylikkäältä.

  Katkaisimella varustetut puiset seinävalaisimet

  puinen seinaevalaisin

  Katkaisimella varustetuista puisista seinävalaisimista on olemassa erilaisia malleja. Joissakin katkaisin on suoraan valaisimessa, ja sillä voi normaalin päälle- ja poiskytkemisen lisäksi jopa säätää myös valon kirkkautta. Tällaiset valaisimet sopivat hyvin sohvan ylle lukuvaloksi tai sängyn viereen makuuhuoneeseen, jos yöpöydälle ei haluta tavallista pöytävalaisinta. Sähkökytkentää varten seinästä tulee löytyä liitäntä, sillä valaisimissa ei ole johtoa eikä pistoketta.

  Osassa seinävalaisimia katkaisin on johdossa. Johdon päässä on pistoke, joka on helppo liittää lähimpään pistorasiaan. Näin ollen riittää, että valaisin kiinnitetään seinään ja johto yltää pistorasiaan asti. Tällaiset valaisimet sopivat hyvin esimerkiksi lastenhuoneeseen.

  Puiset seinävalaisimet ja moderni led-teknologia

  Myös puisissa seinävalaisimissa käytetään tietenkin nykyaikaista led-teknologiaa. Vanhanaikaiset hehku- ja halogeenilamputhan eivät enää ole järkeviä vaihtoehtoja, sillä niistä kärsivät sekä kukkarosi että ympäristö. Ledit ovat modernin valaistusteknologian nykypäivää ja tulevaisuutta, joten niitä käytetään vähemmän yllättäen myös puisissa seinävalaisimissa. Kuten muissakin valaisintyypeissä, ledit voivat olla kahdentyyppisiä:

  Kiinteästi asennetut led-levyt mahdollistavat hyvin kompaktin muotoilun, eikä lampun vaihtamisesta tarvitse kantaa huolta. Toinen vaihtoehto on vaihdettavat led-lamput, joita on saatavilla kaikkiin standardikantoihin (esim. E27, E14, GU10 ja G9), eli toisin sanoen kaikkiin tavallisimpiin valaisimiin. Jos kaipaat seinävalaisimeltasi lisäominaisuuksia, kannattaa sinun valita valaisinkannalla varustettu valaisin ja kiertää siihen kiinni älylamppu. Tällöin voit ajastaa ja himmentää valoa, luoda valo-ohjelmia ja käyttää monia muita ominaisuuksia yhdellä ja samalla valaisimella.

  puinen seinaevalaisin
  puinen seinaevalaisin
  puinen seinaevalaisin

  Himmennettävät puiset seinävalaisimet

  Puisista seinävalaisimista löytyy myös himmennettäviä malleja, mutta himmennettävyys ei ole mikään perusominaisuus. Verkkokaupassamme voit tarkistaa himmennettävyyden tuotteen teknisten tietojen taulukosta, jonka ”Himmennettävä”-kohdassa tulee lukea ”Kyllä”. Tämän jälkeen tarvitset vielä sopivan, ulkoisen himmentimen. Muista myös tarkistaa, onko valaisimessa kiinteästi asennetut ledit vai vaihdettavat lamput.

  Ensin mainitussa tapauksessa voit ryhtyä himmentämään valoa heti, kun suosikkivalaisimesi on saapunut perille ja sen liitännät on tehty valmiiksi. Jälkimmäisessä tapauksessa tarvitset vielä sopivan lampun. Suosittelemme tietenkin led-lamppuja, mutta sinun on otettava huomioon, että tarvitset nimenomaan himmennettävän lampun. Tämä ei ole kuitenkaan ongelma, sillä kaikkien lamppujen teknisissä tiedoissa kerrotaan myös, onko lamppu himmennettävä.

  Lastenhuoneen puiset seinävalaisimet

  puinen seinaevalaisin

  Suloinen sinisukkainen lammas, sievä ja uskollinen mäyräkoira vai aito merirosvolaiva? Tai ehkäpä kuitenkin paloauto? Kysy lastesi tai lastenlastesi suosikkeja lastenhuoneen valaisimen valintaan. Hienojen ja suosittujen puisten seinävalaisinten joukosta löytyy aina sopiva malli, olipa lapsesi maku, ikä tai harrastus sitten mikä tahansa: söpöjä eläimiä, kaunis aurinko tai pilvi tai jalkapallokenttä.

  Tällainen valaisin on muotoilultaan suloinen ja lapsille sopiva, minkä lisäksi se on helppo asentaa johdon ja pistokkeen vuoksi. Riittää, että seinävalaisin kiinnitetään pistorasian lähelle, jolloin lapset voivat helposti itse kytkeä valon päälle illan hämärtyessä.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.