Seinävalaisimet kristallista

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Kristalliseinävalaisimet luovat säihkettä

  Ripaus ylellisyyttä ei ole koskaan pahasta, varsinkaan upeaan säihkeeseen yhdistettynä. Kristalli on useimmille tuttu materiaali näyttävistä kattokruunuista, mutta se toimii erinomaisesti myös seinävalaisimissa. Parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi kristallivalaisin kannattaa asentaa katseen korkeudelle, jolloin sen seinälle luomat valon ja varjon leikit eivät jää huomaamatta.

  Kristallikoristeisten seinävalaisinten valmistajat

  Jos panostat kotisi sisustuksessa luksukseen, kannattaa sinun tutustua verkkokauppamme merkkivalmistajien tuotteisiin. Jos tunnet jo eri tuotemerkit, voit valita suosikkisi käyttämällä suodatinta ”Valmistaja”. Laadukkaita kristallivalaisimia valmistavat esimerkiksi Kolarz, Schonbek ja Swarovski.

  Kristallivalaisimet antiikkityylisessä sisustuksessa

  Jos pidät vanhan ajan näyttävästä ja ylellisestä sisustustyylistä, on kristalli ehdottomasti oikea materiaalivalinta valaisimiisi. Erityisen nostalginen ulkonäkö saavutetaan, kun kristalli yhdistetään kullan sävyihin, jolloin yhdistelmä henkii antiikkista tunnelmaa. 

  seinaevalaisin kristalli
  kristalliseinaevalaisin
  seinaevalaisin kristalli

  Monilamppuiset seinävalaisimet kristallikoristeilla

  Tarjolla on tyyliltään hyvin erilaisia kristalliseinävalaisimia, sillä esimerkiksi lamppujen lukumäärä vaihtelee tuotteesta riippuen. Valtaosa kristallivalaisimista on kuitenkin perinteikkäitä yksi- tai kaksilamppuisia malleja.

  Kristalliseinävalaisimet led-lampuilla

  Modernia led-teknologiaa käytetään jo kaikissa valaisintyypeissä, eivätkä kristalliseinävalaisimet ole tietenkään poikkeus. Led-valonlähteet tarjoavat vanhanaikaisiin hehkulamppuihin verrattuna seuraavia etuja:

  • energian säästö 80–90 %
  • 50-kertainen käyttöikä
  • jopa 50 000 tuntia valoa
  • erinomainen lämmönhallinta
  • mahdollisuus kompaktimpaan muotoiluun

  Kristalliseinävalaisimen katkaisijavaihtoehdot

  Seinävalaisimen virtakatkaisimen sijainti vaihtelee tuotekohtaisesti, mutta tavallisimpia ratkaisuja ovat valaisinjohdossa oleva katkaisija sekä valaisimen liittäminen seinäkatkaisimeen, jos valaisin asennetaan suoraan seinässä olevaan sähköliitäntään. Osassa malleja virtakatkaisin on puolestaan integroitu suoraan valaisimeen. Modernein ratkaisu on kaukosäädin, jolla voi ohjata myös valaisimen moniväritoimintoa, jos sellainen on käytettävissä.

   Vinkki: Saat verkkokaupassamme katkaisijan sisältävät tuotteet esiin käyttämällä suodatinta ”Sis. katkaisijan”.

  kristalliseinaevalaisin
  seinaevalaisin kristalli

  Kristallikoristeisen seinävalaisimen puhdistaminen

  Kristallivalaisimet on helppo puhdistaa kuivalla pölyhuiskulla. Kun muistat puhdistaa valaisimesi säännöllisesti, ei sinun tarvitse pelätä lian pinttymistä. Lähtökohtaisesti seinävalaisinta ei tarvitse puhdistaa kostealla liinalla, mutta jos se syystä tai toisesta on kuitenkin välttämätöntä, muista aina katkaista valaisimelle tuleva virta joko asuntosi pääkatkaisimesta tai poistamalla sulake ennen puhdistustyöhön ryhtymistä. Turvallisuussyistä sinun on oltava ehdottoman varma siitä, ettei valaisimelle tule virtaa. Muistathan aina, että pelkkä valon sammuttaminen katkaisijasta ei riitä, sillä rikkinäinen katkaisija voi silti päästää virtaa valaisimelle.

  Jos sinulla on vielä kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan neuvontaamme. Saat meihin yhteyden puhelimitse numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Älä jää paitsi Black Week -tarjouksista!

  Tilaa uutiskirjeemme ja pääset nauttimaan heti parhaista tarjouksista.

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.