Pöytävalaisimet kangas

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Pöytävalaisimet varjostimella

  Kätevä lisävalaistus kaikkiin huoneisiin

  Varjostimellisen pöytävalaisimen valinta

  Pöytälampuissa käytetään hyvin usein varjostimia siitä syystä, että sijaintipaikkansa vuoksi niiden valo häikäisee muuten helposti. Häikäisyn eston lisäksi varjostin tekee valosta pehmeämmän ja miellyttävämmän, mikä vaikuttaa positiivisesti esimerkiksi makuuhuoneen rauhalliseen tunnelmaan.

  Varjostimella varustettuja pöytävalaisimia on tarjolla kaikissa mahdollisissa tyylisuunnissa hienostuneen elegantista aina moderniin ja leikkisään. Suosittuja tyylejä ja yksityiskohtia ovat esimerkiksi:

  • Klassinen tyyli: pongé-kangas kultaisella reunuksella
  • Aasialaistyylinen kiveltä näyttävä jalka
  • Maalaistyylin lämpimät puuelementit
  • Modernin tyylin ohuet muodot metallista
  • Epätavalliset, huomiota herättävät yksityiskohdat, kuten tanssivat lehmät lampunjalassa
  • Monikerroksiset kangasvarjostimet designin ystäville

  Listaa olisi mahdollista jatkaa vaikka miten pitkälle. Monipuolisen valikoiman suurimpana etuna sisustajan kannalta on se, että sijaintipaikasta riippumatta tarjolla on aina runsas määrä vaihtoehtoja. On sanomattakin selvää, että esimerkiksi olohuoneen piirongille, makuuhuoneen yöpöydälle tai eteisen sivupöydälle sopii ulkonäöltään erilaiset valaisimet. Erityisen suosittuja ja trendikkäitä pöytävalaisinten värejä huoneesta riippumatta ovat musta, hopea ja harmaa.

  poeytaevalaisin varjostimella
  poeytaevalaisin varjostin
  poeytaevalaisin varjostimella
  poeytaevalaisin varjostimella
  varjostimelliset poeytaevalaisimet

  Pöytävalaisimen kirkkaus

  Uutta pöytävalaisinta hankkiessa kannattaa ehdottomasti miettiä etukäteen sen käyttötarkoitusta ja sijoituspaikkaa. Jos varjostimellinen pöytävalaisin sijoitetaan tietyn alueen toiminnalliseksi valoksi, eli esimerkiksi lukuvaloksi, suositellaan valovirran määräksi vähintään 400 luumenia. Jos pöytälampun rooli on taas toimia pelkästään viihtyisyyttä luovana koriste-esineenä, ei sen kirkkaudella ole suurta merkitystä.

  varjostimellinen poeytaevalaisin
  poeytaevalaisin varjostimellinen

  Varjostimella varustetut, himmennettävät pöytävalaisimet

  Kangasvarjostin pehmentää valoa mukavasti jo yksinään, mutta monissa pöytävalaisimissa on lisäksi integroitu himmennin, jolla valon kirkkautta voi säätää oman maun ja tilanteen mukaan. Tavallisimpia himmenninratkaisuja pöytävalaisimissa ovat vetokytkin ja kosketushimmennin.

  Haluatko lisäneuvoja varjostimellisen pöytävalaisimen valintaan tai mietityttääkö sinua jokin muu valoon tai valaistukseen liittyvä seikka? Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa numerosta +358 9 3157 9451 tai voit lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Älä jää paitsi Black Week -tarjouksista!

  Tilaa uutiskirjeemme ja pääset nauttimaan heti parhaista tarjouksista.

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.