Messinkiset / kullatut kattovalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Messinkiset ja kultaiset kattovalaisimet

  1920-luvun näyttävää loistoa kotiin

  Kultaiset ja messinkiset valaisimet tuovat helposti mieleen art deco -tyylisuunnan ja lähes satavuotiaissa elokuvissa esiintyvän, klassisen sisustustyylin. Nämä materiaalit tai värit ovat pysyneet pitkään sisustajien suosiossa, mutta viime vuosina niiden käyttö on kasvanut entisestään.

  Pääsyynä suosioon on ollut kultaisten ja messinkisten sävyjen täydellinen yhteensopivuus valkoisen tai mustan värin kanssa, eli tarkemmin sanottuna värien, jotka jo pidempään ovat hallinneet monien kotien sisustusta.

  Myös itse valaisimissa moderni ja näyttävä ulkonäkö saavutetaan yhdistelemällä kullan- ja messinginsävyjä mustaan ja / tai valkoiseen väriin. Erityisen hyvin nämä yhdistelmät toimivat klassisissa seinälampeteissa sekä moderneissa design-valaisimissa.

  Miksi valitsisin messinkisen tai kultaisen kattovalaisimen?

  Messingin ja kullan art deco -historian ei pitäisi antaa vaikuttaa sisustuspäätöksissä negatiivisesti siitä syystä, että näitä materiaaleja pidetään myös nykyisin erittäin moderneina. Erityisen trendikkäitä ovat musta-kulta- sekä valkoinen-kulta-väriyhdistelmät.

  Yhtenä suurimpana etuna kullan- ja messinginsävyjen käytössä pidetään sitä, että valaisimen ulkonäöstä tulee vaivattomasti ajaton. Nämä materiaalit tukevat myös loistavasti hyvin erityylistä muotoilua, joten valaisimia on saatavilla esimerkiksi taiteellisissa ja futuristisissa tyylisuunnissa. Harkiten valittu kultainen tai messinkinen kattovalaisin voi antaa koko huoneelle uuden ilmeen.

  kattovalaisin musta kulta
  kattovalaisin musta kulta
  kattoplafondi kulta
  kattovalaisin kulta musta
  kattovalaisin kulta messinki

  Millaisia lamppuja messinkisissä ja kultaisissa kattovalaisimissa tulisi käyttää?

  Moderneissa kattovalaisimissa käytetään nykyisin kahta eri vaihtoehtoa valonlähteen osalta:

  • Kiinteästi asennettuja led-valonlähteitä (ei vaihdettavissa), ja
  • Lampunkannalla varustettuja, perinteisiä vaihdettavia lamppuja

  Jos harkitset kiinteällä led-teknologialla toteutettua valaisinta, kannattaa sinun valita lämpimän valkoinen (alle 3 300 kelviniä) valon väri ja varmistaa, että valaisin on varmasti tarpeeksi tehokas suhteessa huoneen kokoon.

  Lampunkannalla varustettuihin valaisimiin kannattaa myös ehdottomasti valita led-lamppu eri vaihtoehtojen joukosta, sillä teknologia säästää energiaa ja on pitkäikäinen.

  Jos suunnitelmissasi on tuoda sisustukseesi ripaus vanhaa tyyliä ja mietit sellaisen valaisimen hankintaa, jossa valonlähde on näkyvillä, suosittelemme filamenttilamppuja. Filamenttilampuissa hiililankaisen hehkulampun tyylikäs, klassinen ulkonäkö yhdistyy modernin led-teknologian etuihin.

  Kultaisiin ja messinkisiin kattovalaisimiin voi sopia äärimmäisen hyvin myös sellaiset peililamput, joiden lampunpäät ovat samaa värimaailmaa itse valaisimen kanssa.

  kattovalaisin messinki kulta
  kattovalaisin musta kulta
  paeaepeililamppu kulta filamentti

  Jos kiinnostuksesi joko kultaisia tai messinkisiä kattovalaisimia kohtaan heräsi, mutta sinulle jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Saat meidät kiinni puhelimitse numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomakettamme.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.