LED-riippuvalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Led-riippuvalaisimet – modernia tekniikkaa klassikkovalaisimessa

  Katto-, seinä-, pöytä- ja lattiavalaisinten lisäksi riippuvalaisimet ovat yksi kodin ehdottoman tärkeistä valaisintyypeistä. Millä muulla valaisintyypillä voisitkaan valaista ruokapöydän yhtä kauniisti ja vaikuttavasti? Samalla voit tietenkin tuoda eri huoneissa omaa tyyliäsi esiin pienimpiä yksityiskohtia myöten. Valaiseva klassikko kohtaa nyt modernin led-tekniikan, ja yhdistelmä on lyömätön.

  Led-riippuvalaisimen ripustuskorkeus

  Liian matalalle ripustettu valaisin häiritsee ruokapöydän ympärillä käytäviä keskusteluja, joten ripustuskorkeuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Tavallisesti suosituksena on, että pöytälevyn ja valaisimen alaosan väliin jäisi noin 80-100 cm tilaa, jolloin pöydän eri puolilla istuvat henkilöt näkevät toisensa vaivatta eikä kukaan kopauta istuutuessaan tai ylös noustessaan päätään valaisimeen. Jos keskustelu siirtyy mielestäsi väärille raiteille tai kyseessä on sukulaisvierailu, voi korkeussäädettävästä riippuvalaisimesta puolestaan olla hyötyä oman rauhan luomisessa.

  led riippuvalaisin

  Riippuvalaisin muualla kuin pöydän yläpuolella, esimerkiksi keittiössä tai olohuoneessa

  Hyvä perussääntö on, että riippuvalaisimen on oltava reilut kaksi metriä lattian yläpuolella, ellet odota saavasi susijengiä vierailulle. Kannattaa myös muistaa, että korkeussäädettävä led-riippuvalaisin on aina hyvä valinta tilaan kuin tilaan.

  Korkeussäädettävät led-riippuvalaisimet

  Monet led-riippuvalaisimet ovat nykyisin korkeussäädettäviä, mutta tämä on täysin tuotekohtaista. Tarkasta ennen tilauksen tekoa tuotteen teknisistä tiedoista, että rivillä ”Korkeus säädettävissä” lukee ”Kyllä”. Riippuvalaisimen korkeuden säätäminen on varsin kätevä ominaisuus. Hissimekanismi on vain säädettävissä haluamallasi tavalla, mikä tuo runsaasti käyttömukavuutta eri tilanteisiin.

  led riippuvalaisin
  led riippuvalaisin
  led riippuvalaisin

  Led-riippuvalaisimet kosketushimmentimellä

  Kosketushimmentimellä varustetut led-riippuvalaisimet ovat todella käteviä, sillä valon kirkkautta voi säätää helposti valaisinta koskettamalla (kuten ominaisuuden nimestä ehkä voikin jo päätellä). Haluatko hiukan hämärämmän valaistuksen, joka sopii vaikka treffeille? Vai tarvitsetko kirkasta valoa paperihommien tekoon? Kosketushimmennin on käytännöllinen tällaisissa ja monissa muissa tilanteissa. Käytännöllisyyden seuraava aste on muistitoiminto, joka löytyy joistain kosketushimmentimellä varustetuista led-riippuvalaisimissa. Muistitoiminto pitää valon kirkkaustason valitussa asetuksessa seuraavallakin päällekytkentäkerralla.

  Voit tarkistaa sisältääkö tarkastelemasi tuote kosketushimmentimen teknisten tietojen taulukon kohdasta ”Himmennin”, jossa tulee lukea ”Kosketushimmentimellä”.

  led riippuvalaisin
  led riippuvalaisin
  led riippuvalaisin

  Jos sinulla on kysyttävää led-riippuvalaisinten himmentimistä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta.

   

  Kauko-ohjattavat led-riippuvalaisimet

  Kaukosäädin on kätevä ja elämää helpottava laite modernissa kodissa. Kun hankit kaukosäätimellä varustetun led-riippuvalaisimen, voit….

  • muuttaa valoväriä – haluatko mieluiten lämmintä valkoista, perusvalkoista vai päivänvalon valkoista valoa?
  • vaihdella eri värien välillä – punaista, vihreää tai ehkä sinistä?
  • muuttaa valon kirkkautta eli himmentää valoa oman makusi mukaan.

  Jos nämä luetellut muokkausmahdollisuudet eivät sinulle riitä, kannattaa sinun tutustua älyvalaisimiin, joita löytyy nykyisin myös riippuvalaisinten valikoimasta. Valitsemalla esimerkiksi Philips Hue -tuotteen voit säätää älyvalaistustasi näppärästi älypuhelimellasi tai tabletilla. Ehkä toiveitasi vastaa tällainen järjestelmä, joka luo valoilla simulaation siitä, että joku on kotona, ja tarjoaa 16 miljoonaa väriä ja puheohjauksen.

  Led-riippuvalaisinten suosituimmat materiaalit ja muotoilut

  Led-riippuvalaisinten laajaan valikoimaan kuuluvat...

  • erittäin pelkistetyt ja minimalistiset muotoilut, jotka loistavat myös ilman erityisiä kimalteita ja koristeita. Nämä hoikat designit mahdollistaa led-teknologia, joka voidaan muotoilla erittäin kompaktiksi;
  • pitkänomaiset muodot erilaisissa designeissa ja materiaaleissa – kultaa tai puuta, kierteistä tai linjakasta. Erinomaisia suurten ja suorakulmaisten pöytien valaisemiseen;
  • puiset tai puuelementein koristellut valaisimet. Valttina kodikas tunnelma;
  • kangasvarjostimella varustetut valaisimet. Varmasti viihtyisää ilmettä ja tunnelmallista valoa;
  • teollisen tyylin valaisimet. Betonia, putkia ja näkyvästi kuluneita kohtia. Pieni ripaus tai enemmänkin teollista tyylikkyyttä;
  • lasiset valaisintaideteokset. Lasi juhlii jälleensyntymistään. Se on todellinen menestystuote erilaisissa muodoissa, väreissä ja varsinkin läpinäkyvänä.

  Myös klassisen designin ystävät löytävät haluamansa led-riippuvalaisinten joukosta, sillä moderni tekniikka ei nimittäin merkitse ainoastaan modernia muotoilua. Valitse led-riippuvalaisimista se, joka vastaa omaa makuasi ja sopii sisustustyyliisi, olipa kyseinen valaisin sitten täysin trendien mukainen tai klassisista klassisin.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Älä jää paitsi Black Week -tarjouksista!

  Tilaa uutiskirjeemme ja pääset nauttimaan heti parhaista tarjouksista.

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.