Lattiavalaisimet puu

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Puiset lattiavalaisimet – luonnollisuutta ja täydellistä viihtyisyyttä

  Puiset lattiavalaisimet näyttävät tyylikkäiltä tyylisuunnasta ja designista riippumatta, ja niiden käyttöönotto on äärimmäisen helppoa: pistokkeet liittäminen pistorasiaan riittää. Ne luovat kaikkiin tiloihin upean ja rentouttavan valaistuksen, ja saavat aikaan erityisen viihtyisän ja mukavan tunnelman. Jalkalamput toimivat kotona lisävalon lähteinä, ja puu materiaalina antaa niille erityisen kodikkaan ulkonäön.

  puinen lattiavalaisin
  puinen lattiavalaisin
  puinen lattiavalaisin

  Puiset LED-lattiavalaisimet

  LED on valaistusteknologiana sekä nykyaikaa että tulevaisuutta. Hehku- ja halogeenilamppujakin käytetään edelleen, muttei enää kauan, sillä ne eivät ole ympäristöystävällisiä eikä energiatehokkaita. LED-lamppuja käytettäessä saavutetaan seuraavia etuja:

  • LED-lamppujen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia – lampuista ei tarvitse huolehtia tuona aikana ollenkaan
  • LED-lamppujen energiansäästö on 90 % verrattuna hehkulamppuihin ja 60 % verrattuna halogeenilamppuihin
  • LED-lampuissa ei ole lainkaan myrkyllisiä ainesosia, esim. elohopeaa, toisin kuin energiasäästölampuissa
  • LED-lamput valaisevat heti 100-prosenttisesti valokatkaisijan painamisen jälkeen
  • LED-lamppujen kompakti koko mahdollistaa monenlaiset designit

  Parasta on kuitenkin se, että voit itse valita, haluatko puisen lattiavalaisimen, jonka LED-valotekniikka on asennettu kiinteästi, vai otatko mieluummin vaihdettavat lamput (eli lampunkannalla varustetun valaisimen), jolloin voit liittää valaisimeen helposti modernin LED-lampun, eli niin kutsutun retrofit-lampun. Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa.

  Himmennettävät lattiavalaisimet puusta

  puinen lattiavalaisin

  Jotkin puiset lattiavalaisimet ovat himmennettäviä, mutta eivät kaikki, mikä on hyvä huomioida. Himmennysmahdollisuus vaihtelee eri tuotteiden välillä, ja sinun kannattaakin kiinnittää tähän yksityiskohtaan erityistä huomiota.

  Jos haet nimenomaan himmennettävää lattiavalaisinta, tarkasta tuotteen teknisistä tiedoista kohta ”Himmennin”, jossa tulisi olla maininta ”Sisältää” tai ”Kosketushimmentimellä”. Jos valaisin on lisäksi varustettu kiinteästi asennetuilla LED-lampuilla, on himmentäminen mahdollista välittömästi, ilman ylimääräisiä toimenpiteitä. Jos puisen lattiavalaisimen lamput sen sijaan ovat vaihdettavissa, on valaisimeen vielä liitettävä himmennettävä LED-lamppu, jotta valaistuksen himmennys toimii.

  Trendikkäät kolmijalkaiset lattiavalaisimet puusta

  Lattiavalaisimista on tietenkin olemassa myös trendikkäitä versioita, jotka perustuvat kolmijalkaiseen runkoon ja ajattoman kauniiseen, kodikkaan tunnelmalliseen materiaaliin, eli puuhun. Tällainen valaisin on tyylikäs, moderni ja todellakin tunnelmallisen viehättävä vaihtoehto kodin valaisemiseen. Kolmijalkaisten, puisten lattiavalaisinten muotoilulle ja tyylisuunnille ei ole juurikaan rajoitteita: toivotko skandinaavista designia vai teollista tyyliä? Rustiikkista vai täysin modernia? Voit valita suuresta vaihtoehtojen määrästä juuri sinulle sopivimman kolmijalkavalaisimen, tai vaikka useammankin.

  Vinkki: Haluatko, että sohvan viereen tulevaa trendikästä, kolmijalkaista valaisinta täydentää vastaava valaisin myös sivu- tai apupöydällä? Tutustu siis puisiin pöytävalaisimiin! Kolmijalkaiset mallit ovat trendikkäitä myös pöytävalaisinten keskuudessa.

  puinen lattiavalaisin
  lattiavalaisin puu
  lattiavalaisin puu

  Varjostimella varustetut puiset lattiavalaisimet

  Puisten lattiavalaisinten ilme on varsin luonnollinen, erityisen viehättävä ja kodikas. Tämän valaisintyypin kaikkein viehättävimmät ja kodikkaimmat mallit on varustettu varjostimella, joka parhaimmillaan on pyöreä ja kankainen. Tekstiilivarjostin tuo puiseen lattiavalaisimeen nimittäin vielä hiukan lisää viehättävää ilmettä, ja huoneeseen leviävästä valosta tulee erityisen tunnelmallinen, lempeä ja häikäisemätön. Tällainen valo on aivan omiaan sohvalla tai lempinojatuolissa lekotteluun.

  Vinkki: Erityisen trendikkäitä ovat kolmijalkaiset jalkalamput, joissa on kaunis kangasvarjostin. Tällainen yhdistelmä takaa viihtyisän valaistuksen ja on ulkonäöltään moderni.

  Puisten lattiavalaisinten tyylit

  Puu on aina puuta, eli sillä on sen oma, kodikas ulkomuotonsa. Puu materiaalina tuo kotiin luonnollisuutta ja erityisen rauhallista tunnelmaa. Puissa on kuitenkin eroja, aivan kuten puisissa lattiavalaisimissakin, mikä näkyy visuaalisesti hyvin erilaisina vaihtoehtoina.

  Voit valita tyylikkään, mustan ja kullan värisen puisen lattiavalaisimen, joka luo kotiisi glamouria. Toisaalta vaihtoehtona on valkoinen varjostin ja vaalea puu, eli skandinaavisen tyylin valaisimet aidoimmillaan. Voit tuoda kotiisi myös tummaa puuta ja merellistä ilmettä lisäämällä ostoskoriisi rustiikkisen, puisen lattiavalaisimen. Jos tunnetut tuotemerkit ovat sinun juttusi, kallistuu valintasi taas ehkäpä nimekkään design-merkin tuotteeseen. Puu on siis aina puuta, mutta siitä voidaan luoda monenmallisia ja -tyylisiä lattiavalaisimia, jotka erottuvat toisistaan selkeästi.

  lattiavalaisin puu
  lattiavalaisin puu
  lattiavalaisin puu

  Onko sinulla kysyttävää puisista lattiavalaisimista tai jostakin muusta valaistukseen liittyvästä aiheesta? Ota yhteyttä neuvontamme asiantuntijoihin, jotka keskustelevat mielellään valaistuksesta. Yhteyden meihin saat joko soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.