Lattiavalaisimet kangas

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Kangasvarjostimella varustetut lattiavalaisimet – tunnelmallinen valo ja kätevä pistokeliitäntä

  Sijoita valaisin paikalleen, liitä pistoke pistorasiaan ja käännä katkaisinta – pääset nauttimaan kauniista valosta heti. Viihtyisän, tunnelmallisen valaistuksen luominen kotiin voi tosiaankin olla näin helppoa. Jalkalampulla tuot lisävaloa näppärästi olohuoneen tyhjään nurkkaan suosikkinojatuolisi viereen, makuuhuoneeseen, eteiseen tai ruokailuhuoneeseen. Sinun kannattaa kuitenkin miettiä myös valaisimen ulkonäköä ja tutustua tunnelmalliseen, kodikkaaseen muotoiluun yhtenä vaihtoehtona. Erityisen lempeää ja tunnelmallista valoa tarjoavat kangasvarjostimella varustetut lattiavalaisimet.

  Lattiavalaisin kangasvarjostin
  Lattiavalaisin kangasvarjostin
  Lattiavalaisin kangasvarjostin

  Kangasvarjostimella varustetun lattiavalaisimen tehtävät

  Kangasvarjostimella varustettu lattiavalaisin voi tehdä kotona viettämästäsi ajasta mukavampaa, viihtyisämpää ja rennompaa. Lisäksi helposti siirrettävissä oleva jalkalamppu on kotona varsin kätevä. Kangasvarjostimellinen lattiavalaisin sopii hyvin esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • tilan jakaminen
  • valosaarekkeiden luominen
  • yleisvalaistuksen lisä
  • lehtien ja kirjojen lukuvalo
  • valaistuksena rentoa oleskelua varten
  • ja tietenkin tilan kaunistuksena olohuoneessa, makuuhuoneessa, ruokailuhuoneessa, eteisessä tai missä tahansa, minne haluat sijoittaa hienon lattiavalaisimen.

  Kangasvarjostimella varustettu lattiavalaisin on itse asiassa lattiavalaisinten klassikko. Sen ulkomuoto on ainutlaatuisen kodikas ja valo tunnelmallisen hieno, minkä lisäksi valaisimista on olemassa monenlaisia malleja klassisista trendikkäisiin. Tutustu siis tämän valaisintyypin mitä erilaisempiin tuotteisiin ja pian pääset nauttimaan rentouttavasta valaistuksesta kotonasi.

  Lattiavalaisin kangasvarjostin

  Tekstiilivarjostimella varustettuihin lattiavalaisimiin sopivat lamput

  Valaisimissa ei ole käytetty enää aikoihin hehkulamppuja, olipa kyse sitten lattia-, pöytä- tai seinävalaisimesta. Vanhentuneen teknologian käyttöön ei nimittäin ole enää yhtään hyvää syytä, katsoipa asia sitten oman kukkaron tai ympäristön näkökulmasta. Näin ollen myös lattiavalaisimiin sopivat parhaiten led-lamput. Led-lamppuja valmistetaan kaikilla tavallisimmilla lampunkannoilla, joten voit päivittää vanhan valaisimesi helposti nykyaikaan vain ostamalla uuden lampun. Näitä lamppuja kutsujaan myös retrofit-lampuiksi, ja löydät niitä laajan valikoiman esimerkiksi kannoilla E27 ja E14, aivan kuten hehkulamppuja aiemmin.

  Vinkki: Kangasvarjostimella varustetun lattiavalaisimen valon on oltava tietenkin miellyttävä. Muista siis tarkastaa, että LED-lampun valoväri on lämmin valkoinen eli 2 7003 300 kelviniä. Tällöin valaistuksesta tulee miellyttävä ja hehkulampun valon tavoin punertava ilman, että valaisimessa tarvitsee käyttää vanhanaikaista hehkulamppua. Valon väriä koskevat tiedot voit tarkastaa verkkokaupassamme tuotteen teknisistä tiedoista.

  Lattiavalaisimet varjostimella ja himmentimellä

  Himmennin ja varjostin takaavat yhdessä viihtyisyyden. Tällaiset lattiavalaisimet tarjoavat kodikasta muotoilua sekä kaunista, häikäisemätöntä ja tunnelmallista valoa, jonka kirkkautta voi muunnella, eli takuuvarmasti tilanteeseen sopivaa tunnelmaa. Monien lattiavalaisinten valoa voi himmentää tai muuttaa kirkkaammaksi kosketushimmentimellä, eli rungossa olevalla painikkeella, tai erillisellä vetokytkimellä. Voit tarkastaa tuotekuvauksesta, miten juuri sinun suosikkivalaisimesi himmennetään. Muista kuitenkin ensin tarkastaa teknisistä tiedoista, onko valitsemasi valaisimen himmentäminen ylipäätään mahdollista.

  Vinkki: Jos valon kirkkauden säätäminen on sinulle jo arkipäivää, haluat jo ehkä muutakin: useita värejä, valo-ohjelmia, ajastustoimintoja ja kaikkea muuta, mitä valaistuksella on nykyään tarjottavana. Valitse tässä tapauksessa älykäs valaistusratkaisu, mikä on helposti toteutettava vaihtoehto myös kangasvarjostimella varustettuun lattiavalaisimeen. Kierrä valaisimeen kiinni älylamppu, avaa puhelimessasi sovellus ja säädä valaistusta monipuolisesti haluamallasi tavalla.

  Kangasvarjostimelliset lattiavalaisimet, joissa on lukuvalo

  Yleensä kangasvarjostimella varustetuissa lattiavalaisimissa ei ole lukuvaloa, mutta poikkeuksiakin on. Lukuvalo on tavallisesti osa kattoa kohti valaisevia lattiavalaisimia, eli uplight-jalkalamppuja. Joissakin tekstiilivarjostimellisissa malleissa on erillinen lukuvalo, joka on hyödyllinen, kun pelkkä ympäristöön säteilevä valo ei riitä. Lukuvalo tarjoaa tarkasti kohdistettua ja suoraa valoa, josta on hyötyä, kun istut mukavalla nojatuolilla ja haluat nauttia uusimmasta salapoliisiromaanista. Voit tarkastaa tuotekuvauksesta, voiko lukuvaloa himmentää tai voiko sen kytkeä päälle itsenäisesti lattiavalaisimen valosta riippumatta. 

  Lattiavalaisin kangasvarjostin

  Lattiavalaisinten kangasvarjostimien koot ja värit

  Kangasvarjostimia on saatavilla monessa koossa ja värissä. Varjostimet voivat olla todella pieniä, keskikokoisia tai varsin suuria. Lattiavalaisin voi muistuttaa mustakalaa monine varsineen, se voi olla kätevä kaarivalaisin, trendikäs kolmijalkainen valaisin kamerajalustan tapaan, tai valaisimella voi olla jopa höyhenpuku. Väreinä voi olla vaikkapa hienostunut musta, kirkas punainen tai sammakonvihreä.

  Lattiavalaisin kangasvarjostin
  Lattiavalaisin kangasvarjostin
  Lattiavalaisin kangasvarjostin

  Toisaalta valaisin voi edustaa myös klassista muotoilua, jolloin siinä on hienostunut, kapea jalka sekä pieni tai suuri tekstiilivarjostin, joka voi olla pyöreä, puolisuunnikkaan muotoinen tai suorakulmainen. Värinä on todennäköisesti hillitty kerma, valkoinen, ruskea, beige tai harmaa. Tällaiset valaisimet voivat olla klassisuudessaankin trendikkäitä ja edustaa eri tyylejä. Juuri tällainen ilme ja tällaiset yhdistelmät ovat tehneet näistä valaisimista klassikkoja, sillä ne näyttävät tyylikkäiltä ja hienostuneilta tekemättä itsestään liian suurta numeroa. Ne eivät vaadi liikaa tilaa, ja niiden valo on viihtyisää ja häikäisemätöntä, eli juuri sopivaa rentoon oleskeluun. Kangasvarjostimellisia malleja on tarjolla runsaasti myös hillityn ja klassisen tyyliin ystäville.

  Kangasvarjostimella varustettujen lattiavalaisinten tyylit

  Kaikissa kangasvarjostimella varustetuissa lattiavalaisimissa on kaksi tiettyä ominaisuutta tuotteesta riippumatta. Ensinnäkin niissä on nimensä mukaisesti vähintään yksi kankainen lampunvarjostin, ja toiseksi ne loistavat häikäisemätöntä ja tunnelmallista valoa, luoden kotiin rennon kodikasta ilmettä. Muilta osin tekstiililattiavalaisinten tyylisuunnille, muotoiluideoille ja materiaaliyhdistelmille ei ole rajoja. Joukkoon mahtuu tietenkin klassisia lattiavalaisimia, jotka ovat ajasta riippumatta suosittuja ja tyylikkäitä. Hienostunut jalka ja pelkistetty metallirunko sekä pyöreä, puolisuunnikkaan muotoinen tai suorakulmainen tekstiilivarjostin ovat aina klassisen kauniita.

  Muotoilun osalta mahdollisuudet eivät kuitenkaan pääty tähän. Tarjolla on nimittäin myös merellistä tyyliä, maalaistalon henkeä, retroa, vintagea, teollista ilmettä sekä suosittua skandinaavista tyyliä. Tämän hetken suosikkeja ovat lattiavalaisimet, joissa on useita pieniä kangasvarjostimia. Ei myöskään sovi unohtaa kolmijalkaisia malleja, joissa trendikäs muotoilu yhdistyy kodikkaisiin materiaaleihin ja tunnelmalliseen valoon.

  Lattiavalaisin kangasvarjostin
  Lattiavalaisin kangasvarjostin
  Lattiavalaisin kangasvarjostin

  Onko kaikki nyt selvää tekstiilivarjostimella varustettujen lattiavalaisinten osalta? Jos sinulle jäi kysyttävää, voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä joko puhelimitse numeroon +358 9 3157 9451 tai lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.