Kattokruunut kristallista

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Kristallikruunut tuovat kotiisi säihkettä

  Kristallinen kattokruunu on paljon enemmän kuin pelkkä valonlähde, sillä se luo huoneeseen kuin huoneeseen aivan erityisen valaistuksen. Erityislaatuinen valaistus johtuu kristalleista, jotka taittavat valoa tuhatkertaisesti, luoden säihkyviä heijastuksia. Jo pelkkä luonnonvalo saa aikaan hienoja valaistusvaikutelmia tilaan, jota kristallikruunu koristaa, vaikka valaisimen valo ei olisi edes päällä.

  Kristallikruunut

  Kristallikruunujen tyylit

  Kristallikruunut ovat näyttäviä ja mahtavia, tuoden kaikkiin tiloihin erityistä ilmettä. Siksi kristallikruunut on kerätty verkkokaupassammekin omaksi kategoriakseen. Kattokruunuja on olemassa seuraavissa tyyleissä:

  Kristallikruunut
  Kristallikruunut
  Kristallikruunut

  Kristallikruunun puhdistaminen

  Päätä käytettävissäsi olevan ajan mukaan, puhdistatko kristallikruunun nopeasti kuivalla pölyhuiskalla vai teetkö kostean erikoispuhdistuksen. Ensimmäistä vaihtoehtoa kannattaa käyttää säännöllisesti, jotta pöly ja lika eivät pääse lainkaan kertymään valaisimeen. Vanha hyvä pölyhuiska on tässä erittäin kätevä.

  Kostea erikoispuhdistus onkin hiukan vaativampi tehtävä, mutta sitä ei onneksi tarvita useammin kuin kerran vuodessa. Tarvitset puhdistamiseen kattokruunujen puhdistussuihketta. Sitä ruiskutetaan kattokruunuun, josta on ensin pyyhitty pikaisesti pölyt. Puhdistussuihkeella valaisimeen tarttunut pöly ja lika lähtee helposti pois. Aivan ensimmäiseksi valaisimen sulake on kuitenkin irrotettava, eikä virtaa saa kytkeä takaisin päälle ennen kuin kattokruunu on jälleen täysin kuiva. Muista myös asettaa valaisimen alle sopiva alusta, jotta lattia ei kärsi puhdistusoperaatiosta, esimerkiksi sanomalehti tai vanha pyyhe.

  Kristallikruunujen valmistajat

  Kristalliset kattokruunut ovat aivan erityisiä ja niitä valmistavat vain tietyt yritykset. Voit käyttää verkkokaupassamme suodatinta ”Valmistaja”, niin näet, minkä valmistajien valikoimiin kuuluu kattokruunuja. Kristallikruunujen valmistajia ovat muun muassa Kolarz, Schonbek ja oma merkkimme Lampenwelt.com.

  Kristallikruunut

  Varjostimilla varustetut kristallikruunut

  Jos et halua tehdä valintaa varjostimien ja kristalliriipusten välillä, voit tietenkin valita niiden hienon yhdistelmän. Varjostimet saavat valon nimittäin leviämään lempeästi ja tunnelmallisesti sekä kristallipisarat säihkymään viehättävästi. Tutustu vain verkkokauppamme tuotekategoriaan Kruunuvalot varjostimella, jossa esitellään saatavilla olevat, kristalliriipuksin koristellut mallit.

  Böömiläisellä kristallilla koristellut kattokruunut

  Jos olet etsimässä böömiläistä kristallia, riittää, että tunnet nimen ”Schonbek”. Tämä valaisinvalmistaja perustettiin jo vuonna 1870 silloisessa Böömin kuningaskunnassa. Nykyään yritys on osa Swarovski-konsernia, joka on markkinajohtaja luksuskristallikruunujen alalla. Voit ihastella Schonbekin valikoimaan kuuluvia kristallikruunuja valitsemalla kyseisen valmistajan suodattimella ”Valmistaja”.

  Kristallikruunun koko

  Etkö ole aivan varma siitä, miten näyttävä kattokruunusi saisi olla tai kuinka monta yksittäistä lamppua siinä pitäisi olla? Kyse on tietenkin makuasiasta, ja voit valita vapaasti viisilamppuisen tai vaikkapa kahdeksanlamppuisen, runsaan tai hillitymmän mallin. Huoneeseen sopivan valaistuksen kannalta on kuitenkin tärkeää miettiä lamppujen määrää eli kokonaisvalovirtaa, jota mitataan luumeneissa. Ota huomioon tilan koko, seinien väri ja toivomasi kirkkaus. Asiantunteva neuvontamme opastaa sinua mielellään sopivan kristallikruunun hankinnassa.

  Lisätietoa kristallikruunuista saat asiakaspalvelustamme joko soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai lähettämällä viestin yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.