Mustat valaisimet design-sisustuselementteinä

Syvä ja voimakas musta väri valaisimessa tekee vaikutuksen erityisesti lämpimän valkoiseen valoon yhdistettynä. Mustat valaisimet tuovat kontrastia vaaleisiin huonekaluihin ja seiniin, sillä ne erottuvat huoneessa massiivisina ja voimakkaina. Toisaalta mustat valaisimet sopivat toki täydellisesti myös trendikkääseen, tummanpuhuvaan sisustukseen, joka koostetaan käyttämällä vain mustan eri sävyjä.

Mustan eleganssia voi käyttää muuallakin kuin pelkästään ruokapöydän yllä. Silmänkorkeudelle ripustettuna nämä kauniit riippuvalaisimet kiinnittävät varmasti huomion, erityisesti muuten vaaleansävyiseen sisustukseen yhdistettynä. Ruokailutilan lisäksi mustat riippuvalaisimet sopivat erinomaisesti keittiöön, olohuoneeseen tai käytävään.

Esimerkkejä valikoimasta

Käytännöllistä tyylikkyyttä hakevan sisustajan valinta on musta kattovalaisin joko kohdevalaisimen tai minimalistisen led-valaisimen muodossa. Musta kattovalaisin tuo sisustukseen ryhdikkyyden kautta palasen vakavuutta.

Esimerkkejä valikoimasta

Mustat lattiavalaisimet toimivat loistavasti sisustuksen piristäjinä. Näiden valaisinten käyttöönotto on erityisen helppoa, sillä ainoana vaatimuksena on vapaa pistorasia. Musta jalkalamppu nousee sijaintinsa vuoksi voimakkaasti esiin vaaleansävyisen sisustuksen keskeltä.

Esimerkkejä valikoimasta

Mustat seinävalaisimet tuovat näyttävää kontrastia vaaleasävyisille seinille. Parhaiten musta väri sopii pelkistettyyn, toiminnalliseen muotoiluun, jota edustavat useat luku- ja spottivalot. Tuskin mikään muu väri korostaa yhtä kauniisti minimalistista ulkonäköä.

Esimerkkejä valikoimasta

Mustien pöytävalaisinten valikoimasta löytyy sekä selkeästi työpöytäkäyttöön sopivia, ryhdikkäitä valaisimia, että täysin epätavallisia sisustuselementtejä. Yhteistä näille eri tyypeille on oikeastaan vain elegantti ulkonäkö. Työpöydän lisäksi musta pöytävalaisin löytää paikkansa myös sivupöydältä, yöpöydältä tai piirongin päältä.

Esimerkkejä valikoimasta

Näyttävämpää sisustuselementtiä on vaikea kuvitella. Musta kattokruunu ottaa tilan haltuunsa ja herättää varmasti keskustelua. Mustia kattokruunuja on tarjolla monessa eri koossa, joten myös pieniin huoneisiin on mahdollista hankkia vaikuttava kattovalaisin.

Esimerkkejä valikoimasta

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

10 Voucher

*Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.