Huonekaluihin upotettavat valaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Lisävalaistus kaappeihin ja hyllyihin hoituu kätevästi upotettavilla kalustevalaisimilla

  Kadonneiden sukkien metsästys vaatekaapista helpottuu huomattavasti, jos käytettävissä on kalusteuppovalaisin. Nämä kalusteisiin asennettavat lamput kirkastavat kätevästi myös astiakaapit, kirjahyllyt, lipastot ja vitriinit, pysytellen samalla taka-alalla tyylikkäästi kätkettyinä. Nämä elämää helpottavat valaisimet eivät kilpaile ulkonäöllään trendikkäiden design-valaisimien kanssa, vaan keskittyvät pelkistettyinä ja huomaamattomina vain valaisemaan hyvin.

  Estetiikka on kuitenkin myös uppovalaisinten tärkeä ominaisuus. Pienet valaisimet, jotka sulautuvat huomaamattomasti puuhun, tuovat vitriinin sisällön upeasti esille, jolloin rajoitetun erän vinyylit tai DVD-kokoelmat loistavat parrasvaloissa. Tarvitseehan näyttämö täydellisen valaistuksen, vaikka ei teatterissa oltaisikaan.

  Kalustevalaisimet uppo
  Kalustevalaisimet uppo

  Kuinka upotettava kalustevalaisin asennetaan?

  Kalusteuppovalaisimen asentamiseen on useita vaihtoehtoja, mutta yksikään tapa ei ole erityisen hankala.

  • Muovirengas asennetaan tasaiselle pinnalle ja valo asetetaan sen sisälle. Etuna tällaisessa asennuksessa on, että huonekalua ei tarvitse porata. Huonona puolena on toisaalta se, että tällainen kokonaisuus on korkeudeltaan 1-2 cm alustasta, eli asennus on kokonaisuudessaan ulkoneva.
  • Käytetään asennusjousta. Asennusta varten täytyy porata läpimenemätön reikä, johon jousi asennetaan. Valaisin kiristetään taittamalla jousen sangat. Huonona puolena on se, että jousi vie molemmilta puolilta yhteensä noin 5 cm tilaa ja valitettavasti jää näkyviin.
  • Porataan läpimenemätön reikä, johon itse valaisin laitetaan. Kalusteen pinta pysyy sileänä ja valaisimen lisäksi mitään ylimääräistä ei näy. Tämä kiinnitystapa sopii parhaiten esimerkiksi vitriineille ja hyllyille.
  • Mitoiltaan pitkät valaisimet tarvitsevat tietenkin hiotun, pitkän syvennyksen kalusteeseen. Hiottujen urien mitat löydät tuotekuvauksesta.

  Jos asennus kuulostaa liian monimutkaiselta, käänny ihmeessä asiantuntijoidemme puoleen. Yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

  Kalustevalaisimet uppo
  Kalustevalaisimet uppo
  Kalustevalaisimet uppo

  Ovatko upotettavat kalustevalaisimet litteitä?

  Kun asennat uppovalaisimen kalusteeseen poraamaasi reikään, ei valaisimesta näy mitään ylimääräistä. Valaisimet ovat todella litteitä, eikä huonekalun ulkonäön pitäisi muuttua ollenkaan.

  Minkä kokoinen reikä tarvitaan asennukseen?

  Reiän koko riippuu täysin kalustevalaisimen halkaisijasta, jonka näet valaisimen mukana tulevasta asennusohjeesta. Tee reikä asennusohjeen mukaisilla mitoilla. Jos asennus kuulostaa liian monimutkaiselta tai olet epävarma valaisimen koon sopivuudesta haluamaasi kalusteeseen, ota vielä yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Mitkä lamput sopivat kalusteuppovalaisimiin?

  • LEDit
   Useimmissa kalusteuppovalaisimissa LED-tekniikka on jo integroituna. LED-lampuilla osut aina oikeaan, sillä ne ovat yksinkertaisia ja kaikissa tilanteissa paras valinta. Halogeenilamppuihin verrattuna ne säästävät 60 % sähköä, hehkulamppujen osalta lukema on jopa 90 %. Ledit ovat myös pitkäikäisiä ja saavuttavat täyden kirkkautensa välittömästi.

  • Halogeenit
   LED-teknologia on sekä nykyaikaista että loistava valinta tulevaisuuteen, halogeenilamput sitä vastoin jo menneisyyttä. Uppokalustevalaisimia on saatavilla myös halogeeniversioina, mutta niiden valikoima on nykyisin melko suppea. Suosittelemme ehdottomasti LED-lamppuja.

  Onko kalusteuppovalaisimia saatavilla himmennettävinä?

  Mikäli ne on merkitty himmennettäviksi, niin kyllä. Kannattaa olla kuitenkin tarkkana, sillä jos asiaa ei erikseen ole tuotekuvauksessa mainittu, ei valaisimessa ole tätä toimintoa.

  Onko kalusteuppovalaisimia saatavilla setteinä?

  Upotettavia kalustevalaisimia on yleisesti saatavilla kolmen kappaleen pakkauksissa, sillä niitä harvemmin asennetaan vain yksi kappale. Kolmen kappaleen sarjan tilaaminen ja asentaminen on usein käytännöllistä ja ulkonäöllisesti suositeltavaa.

  Onko kalusteuppovalaisimia saatavilla liiketunnistimella?

  Liiketunnistimella varustetut uppovalaisimet ovat hyödyllisiä esimerkiksi vaatekaapissa, keittiön kaapissa tai vitriinissä. Tarkista tuotekuvauksesta sisältääkö haluamasi valaisin tunnistimen tai ota epäselvissä tapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Onko kalusteuppovalaisimia saatavilla säädettävinä?

  Jos vaatekaappisi viimeisinkin nurkka voisi olla paremmin valaistu tai haluat korostaa suosikkiesinettäsi vitriinissä, osta säädettävä valaisin. Tuotekuvauksesta näet onko valaisimen lamppuosa käännettävä. 

  Jos sinulla on vielä kysyttävää upotettavista kalustevalaisimista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse +358 9 3157 9451 tai kätevästi yhteydenottolomakkeella

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.