Halogeeni-maavalaisimet ulkotiloihin

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Maavalot IP65, IP67, IP68

  Kosteudelta erinomaisesti suojatut ulkovalaisimet

  led maavalo

  Mitä koodit IP65, IP67 ja IP68 tarkoittavat?

  Yllä olevat IP-kotelointiluokat merkitsevät sitä, että valaisin on pölytiivis ja erityisen hyvin kosteudelta suojattu.

  IP65 on suojattu kaikista suunnista suihkuavalta vedeltä, kun IP67 taas puolestaan kestää hetkellisen upotuksen veteen. Jälkimmäisen kotelointiluokan valaisimia käytetäänkin esimerkiksi pihan sisäänajoväylillä, jotka saattavat kovan sateen aikana tulvia vedestä.

  IP68-suojatut valaisimet kestävät jatkuvan upotuksen veteen ja niitä käytetään vesikohteissa, kuten esimerkiksi uima-altaissa. Tämän suojaluokan valaisimia ostettaessa on kiinnitettävä huomiota tuotekuvauksessa ilmoitettuun suurimpaan sallittuun upotussyvyyteen, joka voi olla esimerkiksi 10 metriä, 2 metriä tai vain 0,5 metriä.

  Voiko pihatiellä sijaitsevan maavalon yli ajaa?

  Asennettaessa maavaloja pihan ajoväylille on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota valaisinten kuormituskestävyyteen. Jos maavalaisimen yli voi ajaa, löydät siitä maininnan tuotekuvauksesta. Maahan upotettava valaisin voi kestää esimerkiksi 500 kilogramman tai 1,5 tonnin kuormituksen.

  maavalo
  maavalo

  Mitä valonlähteitä maavaloissa käytetään?

  Maahan upotettavissa ulkovalaisimissa käytetään useimmiten heijastinlamppuja, joiden kanta on esimerkiksi GU10 tai GU5.3/MR16. Led-lamppu on hyvä valinta maavaloihin, sillä se on energiatehokas ja erittäin pitkäikäinen, mikä on tämän valaisintyypin osalta selkeä etu, sillä maavaloja asennetaan tavallisesti useita kappaleita. Saatavilla on myös maavaloja, joissa käytetään kiinteitä led-valonlähteitä. Esimerkiksi Cree Led -valonlähteet ovat todella laadukkaita ja kestävät pitkään.

  Jos haluat tietää lisää maavaloista tai sinulle jäi kysyttävää, tavoitat asiakaspalvelumme numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.