FLOS Caule Floor 1 -ulkovalo 2 700 K antrasiitti

3510880X
FLOS Caule Floor 1 -ulkovalo 2 700 K antrasiitti
1 049,90 €

Toimitusaika: 5-6 viikkoa

Ilmainen toimitus
50 päivän palautusoikeus
Turvalliset maksutavat
Jaa:

Tekniset tiedot

FLOS

FLOS Caule Floor 1 -ulkovalo 2 700 K

Tuotenro 3510880X
Merkki FLOS
Suojaluokka IP66
Eristysluokka I

Tuotekuvaus

 • Korkealaatuinen tuote

Himmennettävä LED-ulkovalaisin Caule Floor 1 kaarevilla linjoilla


Tämä ulkovalaisin luo keveyden ja puhtaan minimalismin tunteen tarkoituksellisesti sijoitetuilla yksityiskohdilla. Suuri, pyöreä jalka mahdollistaa joustavan sijoittelun, eikä vähiten pitkän syöttökaapelin vuoksi. Jalusta ja siitä lähtevä varsi on valmistettu kestävästä, säänkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Varsi on pehmeä ja joustava. Ohut varjostin on valmistettu alumiinista ja sitä täydentää harmonisesti hiotusta lasista valmistettu suojus.

Upotetun valonlähteen ja käytettyjen erikoislinssien ansiosta näkömukavuus on erittäin hyvä. Näin ollen ei ole häikäisyä, vaan valo säteilee täsmällisesti ja suoraan alaspäin. Valoa voidaan himmentää sekä kytkeä päälle ja pois päältä kaapelissa olevalla himmenninkytkimellä, joka on valaistu alapuolella. Näin lattiavalaisinta voidaan käyttää vaivattomasti milloin tahansa ja se voidaan mukauttaa optimaalisesti valaistusolosuhteisiin ja -tarpeisiin.

Korkealaatuisten materiaalien, pintakäsittelyn ja IP66-suojausluokan ansiosta Caule Floor soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön. Sitä voidaan käyttää sisääntuloalueiden valaistukseen tai polkujen valaistukseen, ja se tekee tyylikkään ja modernin vaikutelman, joka parantaa ulkoaluetta.

Tämän valaisinsarjan suunnittelija Patricia Urquiola sanoo itse valaisimesta, että sille ovat ominaisia yksinkertaiset ja hillityt linjat, mutta sillä on silti vahva identiteetti. Sen on tarkoitus muistuttaa kukan rakennetta, minkä vuoksi varsi on suunniteltu joustavaksi ja hoikaksi. Patricia Urquiola asuu Milanossa ja on opiskellut arkkitehtuuria.

Kaupallinen toimija ja säännöllinen tarve valaistustuotteille? Suurten projektien toteuttaja?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa Ma-pe klo 9:00 – 17:00.

+358 9 3157 9451 Kysymys tuotteesta
Suosittelemme sinulle

  Kysymykset ja vastaukset (0)

  Esitä kysymys ensimmäisenä

  Asiakkaiden arvostelut

  Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 50 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset