Design-lattiavalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Design-lattiavalaisimet: paljon muutakin kuin valoa

  Design-lattiavalaisimet ottavat tilan haltuun, sillä korkean ulkomuotonsa vuoksi ne eivät jää huomaamatta. Ne ovat olennainen osa modernia, design-tyylistä valaistusta ja kuuluvat ehdottomasti tyylikkääseen olohuoneeseen. Design-lattiavalaisin kannattaa ottaa osaksi sisustusta myös siksi, että se toimii kattovalaisimen täydentäjänä: kattovalaisin vastaa perusvalaistuksesta, ja lattiavalaisin huolehtii huoneen tietyn alueen miellyttävästä valaistuksesta esimerkiksi lempinojatuolisi viereen asetettuna.

  Design-lattiavalaisimen paras sijaintipaikka

  Design-lattiavalaisimen suosituin paikka on varmastikin olohuone. Tällainen kaunis esine sopiikin hienosti tietyn alueen valaisemiseen asunnon viihtyisässä keskipisteessä, vaikkapa sohvaryhmän vieressä. Design-lattiavalaisin löytää paikkansa kuitenkin myös muista huoneista, esimerkiksi ruokailutilasta, makuuhuoneesta tai eteisestä, ja tekee tilasta kuin tilasta miellyttävämmän. 

  lattiavalaisin design
  design lattiavalaisin
  lattiavalaisin design

  Design-lattiavalaisinten värit

  Designista tulee mieleen ensimmäisenä musta tai valkoinen väri ja minimalistinen tyyli. Tämä on toisaalta aivan totta, sillä monien design-valaisinten väritys on juuri näiden hillittyjen epävärien mukainen. Monet suunnittelijat lisäävät kuitenkin myös lattiavalaisimiin mielellään värejä, eikä tällöin mielikuvitukselle ja sisustusideoille ole juurikaan rajoja. Design-lattiavalaisimia on nykyisin saatavilla monissa voimakkaissa väreissä ja malleissa. Jos tarvitset apua sisustustyyliäsi tukevan lattiavalaisimen hankintaan, kannattaa sinun kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. 

  lattiavalaisin design
  lattiavalaisin design

  Design-lattiavalaisinten materiaalit

  Materiaalienkin suhteen kaikki on mahdollista. Voit valita klassisia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia tai muovia, tai päätyä epätavallisempiin vaihtoehtoihin, esimerkiksi pellavaan, bambuun tai rottinkiin. Jokaisella designerilla ja jokaisella asiakkaalla on omat mieltymyksensä. Myös huoneen muu sisustus on tärkeä huomioida, sillä uuden valaisimen on tietenkin sovittava yhteen huonekalujen ja muiden valaisimien kanssa.

  Design-lattiavalaisimet ja led

  Led on teknologiana sekä nykypäivää että tulevaisuutta, minkä vuoksi myös designerit käyttävät sitä yhä useammin. Jotkut designerit, esimerkiksi Ingo Maurer, osoittavat valaisevissa taideteoksissaan yhä ihastuksensa vanhaan hyvään hehkulamppuun, mutta led on nykyään jo aivan olennainen osa designia. Se mahdollistaa täysin uudenlaiset muotoilut, sillä ledien ansiosta voidaan toteuttaa sirompia malleja kuin tavallisia hehkulamppuja käytettäessä. Moderni led-tekniikka on – varsinkin kiinteästi asennettuna – takuu entistäkin monimuotoisemmalle muotoilulle ja monenlaisille kokoratkaisuille. 

  Himmennettävät design-lattiavalaisimet

  Monet design-lattiavalaisimet ovat tietenkin himmennettäviä, ja voit valita joko tavallisen himmentimen tai kosketushimmentimen. Tutustu himmennysmahdollisuuksiin verkkokaupassamme käyttämällä suodatinta ”Himmennin”, jolloin suosikkitapasi valitsemalla saat esiin valaisimet, joissa on haluamasi ominaisuudet. 

  Design-lattiavalaisinten merkkivalmistajat

  Design-lattiavalaisinten valmistajia on runsaasti, joten jokainen löytää varmasti itseään miellyttävän tuotteen. Tutustu kaikkiin saatavilla oleviin merkkeihin Tuotemerkit-sivulla. 

  Esimerkkejä verkkokauppamme huippumerkeistä:

   

  design lattiavalaisin

  Jos haluat vinkkejä kotiisi sopivan design-lattiavalaisimen valintaan, voit kääntyä asiantuntevan asiakaspalvelumme puoleen. Saat meihin yhteyden puhelimitse numerosta +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.