Paulmann Plug & Shine 24 V

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Plug & Shine -järjestelmän käyttöönotto on helppoa

  Pihavalaistuksen toteuttaminen Plug & Shine -tuotteilla käy nopeasti.

  Plug&Shine Valaisimet

  1. Valaisimet

  Valitse laajasta Plug & Shine -valikoimasta pihallesi sopivat valaisintyypit, kuten upotettavat maavalot, kohdevalaisimet ja pollarivalaisimet. Kaikki sarjan valot kuuluvat IP67-kotelointiluokkaan ja ne on joko valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä tai niissä on kestävä jauhemaalaus.
  Plug&Shine Johdot

  2. Johdot

  Kaikki Plug & Shine -komponentit on helppo kytkeä toisiinsa, jonka jälkeen liitäntä viimeistellään ruuvaamalla. Valikoimasta löytyy eri pituisia jakelukaapeleita, joissa on myös vaihteleva määrä liitäntäpaikkoja. Valaisinten virtakaapelit kytketään näihin jakelukaapelien liitäntöihin.

  Plug&Shine Muuntaja

  3. Muuntaja

  Kun sopivat valaisimet ja niiden kaapelit on valittu, on aika valita muuntaja. Plug & Shine -järjestelmästä löytyy eri tehoisia (W) muuntajia. Sopiva muuntaja valitaan laskemalla yhteen valittujen valaisinten wattimäärä. Huomio, että valitun valaisinyhdistelmän yhteenlaskettu teho ei saa ylittää muuntajan ilmoitettua tehoa.

  Videovinkit Plug & Shine -järjestelmän käyttöönottoon

  Tämän 24-volttisen järjestelmän käyttöönotto on hyvin helppoa, ja Plug & Shinen mottona onkin: yksinkertainen - turvallinen - kasattavissa itse. Videolta näet vinkkejä.

  Tämä video antaa vinkkejä tunnelmallisen ja toimivan valaistuksen suunnitteluun Plug & Shine -järjestelmää käyttämällä.
  Korosta pihasi polut ja väylät tyylikkäästi. Näillä vinkeillä luot turvallisen ja kauniin valaistuksen pihasi kulkuväylille.
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Älä jää paitsi Black Week -tarjouksista!

  Tilaa uutiskirjeemme ja pääset nauttimaan heti parhaista tarjouksista.

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.