Paulmann Plug & Shine 24 V

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Plug & Shine -järjestelmän käyttöönotto on helppoa

  Pihavalaistuksen toteuttaminen Plug & Shine -tuotteilla käy nopeasti.

  Plug&Shine Valaisimet

  1. Valaisimet

  Valitse laajasta Plug & Shine -valikoimasta pihallesi sopivat valaisintyypit, kuten upotettavat maavalot, kohdevalaisimet ja pollarivalaisimet. Kaikki sarjan valot kuuluvat IP67-kotelointiluokkaan ja ne on joko valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä tai niissä on kestävä jauhemaalaus.
  Plug&Shine Johdot

  2. Johdot

  Kaikki Plug & Shine -komponentit on helppo kytkeä toisiinsa, jonka jälkeen liitäntä viimeistellään ruuvaamalla. Valikoimasta löytyy eri pituisia jakelukaapeleita, joissa on myös vaihteleva määrä liitäntäpaikkoja. Valaisinten virtakaapelit kytketään näihin jakelukaapelien liitäntöihin.

  Plug&Shine Muuntaja

  3. Muuntaja

  Kun sopivat valaisimet ja niiden kaapelit on valittu, on aika valita muuntaja. Plug & Shine -järjestelmästä löytyy eri tehoisia (W) muuntajia. Sopiva muuntaja valitaan laskemalla yhteen valittujen valaisinten wattimäärä. Huomio, että valitun valaisinyhdistelmän yhteenlaskettu teho ei saa ylittää muuntajan ilmoitettua tehoa.

  Videovinkit Plug & Shine -järjestelmän käyttöönottoon

  Tämän 24-volttisen järjestelmän käyttöönotto on hyvin helppoa, ja Plug & Shinen mottona onkin: yksinkertainen - turvallinen - kasattavissa itse. Videolta näet vinkkejä.

  Tämä video antaa vinkkejä tunnelmallisen ja toimivan valaistuksen suunnitteluun Plug & Shine -järjestelmää käyttämällä.
  Korosta pihasi polut ja väylät tyylikkäästi. Näillä vinkeillä luot turvallisen ja kauniin valaistuksen pihasi kulkuväylille.
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Vähimmäistilausraja 75 €. Lunastettavissa nettilamppu.fi-verkkokaupassa yhteen tilaukseen. Voimassa 31.3.2022 asti. Etukoodi on voimassa 21 päivän ajan sen lähetyksestä laskien. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain yhdellä klikkauksella.