Numerovalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Talonumerovalaisimet

  Helpota osoitteesi löytämistä

  Selkeästi näkyvillä oleva talon osoitenumero helpottaa vieraiden, taksikuskien, postin ja tilausruoan toimittajien pääsyä kerralla oikeaan osoitteeseen. Perinteisten numerolaattojen ongelmana on kuitenkin se, että pimeän tultua niitä on hankala havaita. Kätevimmin osoitenumeron ilmoittaminen hoituu talonumerovalaisimella, jossa on sisäänrakennettu hämäräkytkin.

  Täytyykö talonumero valaista?

  Suomessa rakennuksiin kiinnitettäviä talonumeroita ei tarvitse valaista, mutta talonumerovalaisimen hankkiminen on silti erinomainen idea. Oikeaan osoitteeseen löytäminen korostuu esimerkiksi silloin, odotetaan ambulanssia tai paloautoa, sillä jokainen hukattu minuutti on liikaa.

  talonumerovalaisin ruostumaton teraes Paulmann

  Mitä hyötyä on liiketunnistimella varustetusta talonumerovalaisimesta?

  Liiketunnistimellisissa talonumerovalaisimissa on lähtökohtaisesti sellainen toimintaperiaate, että hämärän laskeuduttua valaisin siirtyy hämärätilaan, mikä tarkoittaa esimerkiksi kymmenesosan käyttämistä valaisimen täydestä tehosta. Tämä asetus riittää valaisemaan itse numeron niin, että se on pimeällä luettavissa. Mikäli liiketunnistin havaitsee liikettä, sytyttää se valaisimen täyteen tehoonsa, eli toisin sanoen talonnumerovalaisin toimii tällaisessa tilanteessa tavallisena ulkovalaisimena. Liiketunnistimen etuna on selvä sähkönsäästö.

  Mikäli valaisimen käyttö rajoittuu pelkän osoitenumeron ilmoittamiseen, kannattaa valita talonumerovalaisin, jossa on hämäräkytkin. Tällainen valaisin kytkeytyy päälle automaattisesti illan pimentyessä ja sammuu jälleen auringon noustessa.

  Millaista tekniikkaa talonumerovalaisimissa käytetään?

  Talonumerovalaisinten valonlähteenä on pääsääntöisesti joko kiinteät ledit tai vaihdettavat lamput. Jälkimmäisessä tapauksessa kannattaa suosia myöskin led-lamppuja, sillä ne käyttävät merkittävästi vähemmän energiaa kuin muut vaihtoehdot, sekä syttyvät heti täyteen voimakkuuteensa.

  Markkinoilla on runsaasti aurinkokennolla varustettuja talonumerovalaisimia, joiden etuna on helppo asennus, sillä sähköjohtojen vetämisestä ei tarvitse huolehtia. Huomioi kuitenkin, että auringonvalosta virtansa saavat valaisimet eivät välttämättä lataudu tarpeeksi Suomen talviolosuhteissa.

  Wofi ruostumaton teraes talonumerovalaisin
  hopeinen talonumerovalaisin Esotec

  Millaisia talonumerovalaisimia on tarjolla?

  Talonumerovalaisimet ovat niin kysyttyjä, että normaalien ulkoseinävalaisinten tavoin niitä on saatavilla nykyisin monissa eri tyyleissä ja hintaluokissa.

  Suosituin valinta on ruostumattomasta teräksestä valmistettu valaisin, sillä se on helppohoitoinen, erittäin kestävä ja sopii hyvin moderniin rakennustyyliin. Muita suosittuja materiaalivaihtoehtoja ovat esimeriksi hiilenvärinen metalli, lasi ja erilaiset muoviseokset.

  Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun talosi julkisivuun sopiva talonumerovalaisin.

  Jäikö sinulle kysyttävää talonumerovalaisimista tai valaistuksesta yleisesti? Saat yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.