Modernit kattokruunut

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Modernit kattokruunut

  Klassinen tyylikkyys yhdistyy moderniin muotoiluun

  Jos etsit kotiisi näyttävää riippuvalaisinta, kannattaa sinun ehdottomasti harkita myös kattokruunua. Moderneissa kattokruunuissa klassinen ja arvokas kruunuvalaisinten ulkonäkö yhdistyy minimalistiseen muotoiluun, joten ne sopivat täydellisesti moderniin sisustustyyliin. Erityisen hyvältä moderni kattokruunu näyttää esimerkiksi ruokapöydän yllä.

  Millainen on moderni kattokruunu

  Klassisten kattokruunujen tunnuspiirteinä voidaan pitää kauniita yksityiskohtia, koristeellisuutta ja vanhan ajan tunnelmaa. Modernit kattokruunut eivät häviä niille näyttävyydessään, mutta ovat muotoilultaan paljon yksinkertaisempia ja kokonaisuutena minimalistisempia.

  Moderneissa kattokruunuissa valonlähteet ovat joko kiinteästi asennettuja ledejä tai vaihdettavia led-lamppuja. Led-teknologia on hyvin pitkäikäistä, joten molemmat vaihtoehdot tarjoavat huoletonta valaistusta. Moderneja kattokruunuja on saatavilla sekä varjostimilla varustettuina että ilman.

  kattokruunu moderni hopeinen Herstal
  Krominen kattokruunu, jossa metallivarret ja huomiota herättämättömät varjostimet.

  kattokruunu moderni pronssi Hinkley
  Kattokruunu minimalistisen mustalla kehikolla ja varjostimettomilla lampuilla.

  moderni kattokruunu valkoinen Masiero
  Valkoinen kruunuvalaisin koristeellisilla, moderneilla elementeillä.

  Mikä lampputyyppi sopii parhaiten moderniin kattokruunuun?

  Paras valinta kattokruunuun on nykyisin led-lamput, sillä ne ovat kokonaiskustannuksiltaan hyvin edullisia ja tuottavat kodikasta valoa. Valikoimasta löytyy myös lamppuja, jotka simuloivat liekin luontaista värinää, mikä luo hienon vaikutelman aidoista kynttilöistä.

  kattokruunu moderni valkoinen Lindby

  Miten kattokruunu puhdistetaan?

  Kattokruunun puhtaanapito helpottuu oleellisesti, jos se puhdistetaan säännöllisesti pölyhuiskalla, jolloin pinnoille ei ehdi pinttyä likaa.

  Perusteellisempaan puhdistukseen on tarjolla erilaisia puhdistussuihkeita. Niiden käyttö on yksinkertaista: aseta valaisimen alle sanomalehti tai pyyhkeitä tippuvaa likaa varten, ruiskuta suihke ja anna painovoiman hoitaa työnsä.

  Muistathan kuitenkin varmistaa, että valaisimelle ei tule virtaa ennen kuin alat puhdistusurakkaan. Turvallisin keino on poistaa valaisimelle virtaa antava sulake. Jos valaisin on ollut hetkeä aikaisemmin päällä, odota rauhassa ennen puhdistusta, jotta valaisimen lamput varmasti ehtivät viilenemään.

  Virrat saa laittaa päälle vasta valaisimen kuivuttua täysin.

  Haluatko lisätietoa moderneista kattokruunuistamme tai kruunuvalaisimista yleisesti? Saat yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.