Maalaistyyliset pöytävalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Maalaistyylinen pöytävalaisin – viehättävä sisustuselementti myös kaupunkiasuntoon

  Maalaistyylinen, rustiikkinen sisustus luo viihtyisän ympäristön. Tunnelmaan kuuluvat narisevat lautalattiat ja rustiikkiset huonekalut aina vanhanaikaisen viehättävistä arkuista massiivisiin pöytiin ja puukaappeihin, jotka voisivat kertoa tarinoita. Sisustusta täydentää keraamiset, metalliset ja satinoidusta lasista valmistetut koriste-esineet. Tällaiset yhdistelmät sopivat maaseudun lisäksi erinomaisesti myös tyylikkääseen kaupunkiasuntoon, johon halutaan ripaus maalaistyylistä viehätystä.

  Maalaistyyli pöytälampuissa

  Keraamiset, kankaiset tai lasiset varjostimet satinoituina, kerman tai alabasterin sävyissä, saavat aikaan maalaistyylisten pöytävalaisinten tyypillisen ilmeen. Erityisen hyvin tähän tyyliin sopii taotun näköinen metallirunko, joka näyttää sekä ylelliseltä että rustiikkiselta. Toisaalta pöytävalaisimen jalka voi olla myös puuta tai keramiikkaa, mikä tietyissä materiaaliyhdistelmissä toimii äärimmäisen hyvin.

  poeytaevalaisin maalaistyyli
  poeytaevalaisin maalaistyyli

  Maalaistyylisten pöytävalaisinten käyttökohteet

  Maalaistyyliset pöytävalaisimet sopivat kaikkialle, olohuoneessa tai eteisessä esimerkiksi sievän lipaston päälle, jossa ne luovat kauniin, alueellisen korostusvalaistuksen. Tämä valaisintyyppi on erityisen suosittu myös makuuhuoneessa yöpöytävalaisimena. Tietyt mallit sopivat myös klassisesti sisustetun työhuoneen pöytävalaisimeksi kuin nenä päähän, tukien vanhan ajan charmia.

  Tyypillisimmät värit maalaistyylissä

  Valkoinen, beige, opaali ja kerma ovat tärkeässä asemassa tämänhetkisessä maalaistyylissä. Kun nämä värit yhdistetään ruskeiden, pronssisten ja ruosteisten puu- ja metallisävyjen kanssa, saadaan aikaan täydellisesti maalaistyyliin sopivia kokonaisuuksia. Voit tutkia lempisävyjäsi käyttämällä verkkokaupassamme ”Väri”-suodatinta, jolloin saat hakutuloksiksi täsmälleen omaan makuusi sopivia tuotteita. 

  Maalaistyylissä käytetyt materiaalit

  Puu on aivan ehdoton osa maalaistyyliä, mutta tärkeässä asemassa ovat metalli, keramiikka, kangas ja lasi. Toisaalta maalaistyyliin voi kuulua epätavallisempiakin materiaaleja, esimerkiksi kiveä ja paperia. Jos haluat tutustua maalaistyylin materiaalimahdollisuuksiin, käytä verkkokaupassamme ”Materiaali”-suodatinta. Valitse haluamasi materiaalit, niin hakutuloksissa esitetään sinulle sopivimmat valaisimet.

  poeytaevalaisin maalaistyyli
  poeytaevalaisin maalaistyyli
  poeytaevalaisin maalaistyyli

  Maalaistyyliset pöytävalaisimet ja led-lamput

  Valaistusta suunnitellessa led on nykyisin lähtökohtaisesti paras valinta mihin tahansa kodin valaisimeen. Valitsemalla tämän teknologian myös pöytävalaisimeesi, nautit seuraavista eduista:

  • energiansäästö 90 % hehkulamppuihin verrattuna
  • energiansäästö 60 % halogeenilamppuihin verrattuna
  • hyvä ratkaisu kukkarolle ja ympäristölle
  • käyttöikä 50-kertainen hehkulamppuihin verrattuna
  • käyttöaika jopa 50 000 tuntia
  • lähes huoltovapaa tekniikka
  • ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä ledeissä ei ole elohopeaa
  • erittäin kestävä lampputyyppi
  • heti päällekytkemisestä alkaen 100-prosenttisen kirkas valo
  • erittäin kompaktit designit ja uudenlaiset ulkomuodot

  Pöytävalaisimen koko ja korkeus

  Aivan kuten muidenkin valaistusratkaisujen tapauksessa, myös pöytävalaisimen koko riippuu tilanteesta. Toivotko näyttävää vai hillittyä valaisinta? Onko sinulla käytettävissä paljon tilaa vai onko huone kooltaan pieni? Huomioi nämä seikat ennen kuin lähdet etsimään unelmiesi pöytävalaisinta tai yöpöytävalaisinta. Tarkasta tuotteen teknisistä tiedoista valaisimen koko ja pohdi, sopiiko pöytävalaisin varmasti sille suunniteltuun paikkaan.

  Onko sinulla kysyttävää pöytävalaisimista tai maalaistyylistä? Ammattitaitoinen neuvontamme vastaa mielellään tiedusteluihisi. Soita numeroon +358 9 3157 9451 tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella.

  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.