Klassiset / antiikkiset pöytävalaisimet

Suosittelemme tästä kategoriasta

  Antiikkistyyliset pöytävalaisimet

  Upouusi valaisin menneen ajan ulkonäöllä

  Antiikkiset pöytävalaisimet eivät tunnu koskaan poistuvan muodista. Aitojen ja aidosti vanhojen valaisinten hinnat ovat nousseet melko korkealle tasolle, joten ei ole mikään ihme, että tätä suosittua tyyliä jäljitteleviä valaisimia valmistetaan nykyisin runsaasti uudistuotantona. Näiden uusien, mutta menneiden aikojen ulkonäköä täydellisesti jäljittelevien valaisinten suurimpana etuna on nykyaikainen tekniikka, mikä näkyy muun muassa matalana sähkönkulutuksena.

  Jos kaipaat vanhan maailman tuntua olohuoneeseen, yöpöydälle, työhuoneeseen, ruokasaliin tai eteiseen, herättää klassinen pöytävalaisin takuuvarmasti keskustelua tyylikkäällä muotoilullaan.

  Miltä klassiset tai antiikkiset pöytälamput näyttävät?

  Verkkokauppamme valikoimasta löytyy hyvin erilaisia valaisimia, jotka edustavat antiikkista tyyliä, mutta yhteistä niille on pääasiassa klassisesti muotoiltu metallirunko sekä osittain koristellut lasivarjostimet. Muita suosittuja yksityiskohtia klassisissa pöytävalaisimissa ovat esimerkiksi:

  • Kermanväriset kangasvarjostimet ja
  • Sileät metallivarjostimet

  Antiikkistyyliset pöytävalaisimet on muotoiltu niin, että niiden ulkonäkö henkii korkeaa laatua. Tätä samaa päämäärää tukee myös materiaalivalinnat, joissa näyttävyyteen ja kestävyyteen on panostettu erityisen paljon. Nykyisin tästä tuoteryhmästä löytyy hyvin erilaisia valaisimia, joten tiettyyn paikkaan on aiempaa helpompi löytää tunnelman kannalta sopiva tuote.

  klassiset ja antiikkiset poeytaevalaisimet
  poeytaevalaisin antiikki klassinen
  poeytaevalaisin antiikki klassinen

  Mikä on antiikkiselle pöytävalaisimelle sopivin paikka?

  Antiikkiset ja klassiset pöytävalaisimet ovat suosittuja sisustuselementtejä lähes joka kodissa ja sopivat täydellisesti esimerkiksi:

  • yöpöydille
  • sivupöydille
  • eteispöydille ja tasanteille

  Halusitpa sitten luoda miellyttävän ilmapiirin olohuoneeseen tai käyttää lamppua lukuvalona sängyn tai viihtyisän nojatuolin vieressä, on vaikea löytää kotia, johon kyseiset valaisimet eivät sopisi. Innokkaille työmyyrille antiikkistyylinen pöytävalaisin on erinomainen lisä työpöydälle. Erityisen hyvin työhuoneeseen sopii klassinen pankkiirivalaisin, jonka kiillotettu messinkirunko ja vihreä varjostin tuo sisustukseen arvokkuutta.

  Klassisen pöytävalaisimen sijoittaminen työpöydälle

  Työpöytävalaisimen parasta sijaintipaikkaa koskee yksinkertainen sääntö, joka kuitenkin usein pääsee unohtumaan. Pöytävalaisimen sijainnissa tulisi nimittäin aina huomioida pöydän ääressä työskentelevän henkilön kätisyys.

  Jos olet oikeakätinen, kannattaa lamppu sijoittaa pöydän vasemmalle puolelle, jotta kirjoittaessasi kätesi ei luo tekstin ylle varjoja. Vasenkätisten tapauksessa pöytälamppu sijoitetaan vastaavasti pöydän oikealle puolelle.

  Onko antiikkistyylisissä pöytävalaisimissa himmennin?

  Antiikkisissa ja klassisissa pöytävalaisimissa ei yleensä ole moderneja ominaisuuksia, vaan tyylilleen uskollisesti ne edustavat myös tässä mielessä vanhaa aikaa. Vaikka himmennin tai muu säätökytkin löytyy nykyisin lähes aina moderneista led-pöytävalaisimista, ovat antiikkistyyliset pöytävalaisimet poikkeus sääntöön.

  Jos kuitenkin haluat tai tarvitset himmennysmahdollisuuden klassiseen pöytävalaisimeesi, voit hankkia älylampun, jossa on sisäänrakennettu himmennin. Älykkäitä led-lamppuja ohjataan esimerkiksi älypuhelimella, mikä mahdollistaa himmennyksen, valonvärinsäädön ja erilaisten ajastusten käytön.

  Kaipaatko lisätietoa antiikkistyylisistä pöytävalaisimista tai valaistuksesta yleisesti? Saat yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +358 9 3157 9451 tai käyttämällä yhteydenottolomaketta.

  antiikkistyyliset poeytaevalaisimet
  • Ilmainen toimitus väh. 99 euron tilauksille*
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Turvalliset ostokset

  Erityistarjouksia ainoastaan uutiskirjeen tilaajille!

  Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10 :n etukupongin*!

  10 Voucher

  *Lunastettavissa vähintään 75 euron tilauksen yhteydessä (ei sis. mahd. toimituskuluja). Kukin asiakas voi käyttää alennuskoodin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Alennuskoodia ei voi käyttää jo tehtyyn tilaukseen jälkikäteen. Alennuskoodia ei voi myöskään käyttää tarjouksen ulkopuolelle suljettujen valmistajien tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 21 päivää sen lähettämisestä laskien.